Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (0 μέλη και 87 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.505
Πόντοι
28.246
Λυσαξανε ορισμένοι με τον προπονητη γιατι έχασε η ομάδα από τη Ρεάλ εκτός έδρας....
Ίσως νομίζουν ότι είμαστε στην Αμερική και έχουμε ΝΒΑ ομάδα :headbang:
Ξηγιέται καλά στο χαρτζηλίκι ο Μπαρτζώκας τύπε; Δεν μας νοιάζει η ήττα. Και ευρωλίγκα να έπαιρνε πέρυσι πάλι δεν τον θέλαμε. Άλλα, και είναι πολλά αυτά που μας πειράζουν. Πηγαίνετε να γαμηθείτε μαζί με τον Μπαρτζώκα, τύπε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345
Ξηγιέται καλά στο χαρτζηλίκι ο Μπαρτζώκας τύπε; Δεν μας νοιάζει η ήττα. Και ευρωλίγκα να έπαιρνε πέρυσι πάλι δεν τον θέλαμε. Άλλα, και είναι πολλά αυτά που μας πειράζουν. Πηγαίνετε να γαμηθείτε μαζί με τον Μπαρτζώκα, τύπε.
ο κόσμος που πάει γήπεδο τον θέλει γιατί είναι Ολυμπιακός,
αυτό έχει σημασία
Οι φίλαθλοι του πληκτρολογίου ας παίξουν το πουλάκι τους, όσοι διαθετουν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.505
Πόντοι
28.246
ο κόσμος που πάει γήπεδο τον θέλει γιατί είναι Ολυμπιακός,
αυτό έχει σημασία
Οι φίλαθλοι του πληκτρολογίου ας παίξουν το πουλάκι τους, όσοι διαθετουν
Και εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι κάνω για προπονητής του Ολυμπιακού.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και φυσικα μπορεί να την υποστηρίζει.
Ο καθένας μπορεί να κανει κριτική αλλιως να παίζουν οι ομάδες μόνες τους να μην έχουν μεταδόσεις να μην έχουν εισιτήρια να μην έχουν τίποτα.
Το τίμημα του επαγγέλματος τους ειναι να ακούνε και κριτική και μπινελίκια αλλιως μπορούν να γίνουν lash experts
Ο Μπαρτζωκας και ο καθε Μπαρτζωκας θα ακούει και μπινελίκια και κριτική και σχολια και απ ολα
Όταν μια ομάδα κερδίζει "φταινε" ο προπονητής και οι παίκτες (μεταξύ αλλων)
Όταν μια ομάδα χανει ομοίως "φταιει" ο προπονητής και οι παίκτες
Δηλαδή χτες που ενα "κερδισμενο" παιχνίδι χάθηκε ποιος φταίει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ
Τα "δεν ειναι έτοιμη η ομαδα" ,η Γιουρολιγκα ειναι δύσκολη, ειναι μαραθώνιος περιμένουμε τον Έβανς ή τον Ντούσαν Μπαγιεβιτς μικρη σημασια εχει
Η ομάδα δείχνει σημάδια "απειθαρχιας" υποστηρίζει μια έννοια έστω και αν δεν ειναι ακριβής ο όρος
Όταν δεν εισαι συνεπής σε οτι πρεπει και ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ χαρίζεις διάφορες δεν ειναι Θέμα φόρμας ή ρυθμου ειναι πως ψωλαρεις και γράφεις στ αρχιδια σου οτι πρέπει να κάνεις
Χτες είδαμε ξανά το ίδιο έργο που καμουφλαριστηκε απο την αμπαλοσυνη των άλλων που μας έδωσε περσυ την πρόκριση
Ακόμα και αν ο Έβανς αποδειχθεί ο νέος Μάικλ Τζορνταν ο σχεδιασμός ειναι λάθος για ομάδα που δήθεν θελει να σηκώσει κούπα
Και αλλο το θελω και αλλο χτίζω τις προδιαγραφές να το κανω
ΥΓ : Η διαφορά των 5 πόντων που θα σου ήταν χρήσιμη ή και εύκολη εκτοξεύτηκε σε διάφορα που δεν καλύπτεται απο κακες αποφάσεις οχι του @ΑΝΤΖΕΛΟ αλλα των παικτών και του προπονητη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.505
Πόντοι
28.246
Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και φυσικα μπορεί να την υποστηρίζει.
Ο καθένας μπορεί να κανει κριτική αλλιως να παίζουν οι ομάδες μόνες τους να μην έχουν μεταδόσεις να μην έχουν εισιτήρια να μην έχουν τίποτα.
Το τίμημα του επαγγέλματος τους ειναι να ακούνε και κριτική και μπινελίκια αλλιως μπορούν να γίνουν lash experts
Ο Μπαρτζωκας και ο καθε Μπαρτζωκας θα ακούει και μπινελίκια και κριτική και σχολια και απ ολα
Όταν μια ομάδα κερδίζει "φταινε" ο προπονητής και οι παίκτες (μεταξύ αλλων)
Όταν μια ομάδα χανει ομοίως "φταιει" ο προπονητής και οι παίκτες
Δηλαδή χτες που ενα "κερδισμενο" παιχνίδι χάθηκε ποιος φταίει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ
Τα "δεν ειναι έτοιμη η ομαδα" ,η Γιουρολιγκα ειναι δύσκολη, ειναι μαραθώνιος περιμένουμε τον Έβανς ή τον Ντούσαν Μπαγιεβιτς μικρη σημασια εχει
Η ομάδα δείχνει σημάδια "απειθαρχιας" υποστηρίζει μια έννοια έστω και αν δεν ειναι ακριβής ο όρος
Όταν δεν εισαι συνεπής σε οτι πρεπει και ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ χαρίζεις διάφορες δεν ειναι Θέμα φόρμας ή ρυθμου ειναι πως ψωλαρεις και γράφεις στ αρχιδια σου οτι πρέπει να κάνεις
Χτες είδαμε ξανά το ίδιο έργο που καμουφλαριστηκε απο την αμπαλοσυνη των άλλων που μας έδωσε περσυ την πρόκριση
Ακόμα και αν ο Έβανς αποδειχθεί ο νέος Μάικλ Τζορνταν ο σχεδιασμός ειναι λάθος για ομάδα που δήθεν θελει να σηκώσει κούπα
Και αλλο το θελω και αλλο χτίζω τις προδιαγραφές να το κανω
ΥΓ : Η διαφορά των 5 πόντων που θα σου ήταν χρήσιμη ή και εύκολη εκτοξεύτηκε σε διάφορα που δεν καλύπτεται απο κακες αποφάσεις οχι του @ΑΝΤΖΕΛΟ αλλα των παικτών και του προπονητη
Κάι το σημαντικότερο. Ανίκητοι δεν είμαστε, θα χάσουμε κιόλας. Δεκτό να χάσουμε και γιατί δεν παίξαμε καλά, θα βρεθούμε και σε κακό βράδυ. Τα χάλια μπαλια που βλέπουμε όμως, δεν είναι αποδεκτά. Γιατί για χάλια μπαλια μιλάμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.531
Πόντοι
6.256
Πάντως τη Ζαλγκιρις μια χαρα τη φτιάξαμε με Γκος και Ράιτ...:tooth:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Πάντως τη Ζαλγκιρις μια χαρα τη φτιάξαμε με Γκος και Ράιτ...:tooth:
Τι παικτουρα ειναι αυτός ο Ραϊτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μιλαμε δε κατάλαβα γιατί εδωσε ραιτ
Γιατι ειναι μαλακες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Ναι κρατήσαμε τον υγιή Έβανς :confused::confused::confused:
ekei εχουμε ριξει τις ελπιδες μας και την προσευχη μας διοτι στα γκαρντ δεν εχεις παιχτη τυπου ναν λαρκιν που θα κουβαλησουν στα κρισιμα και μην μου πεις φουρνιε γιατι στην τριτη τριπλα του φευγει η μπαλα απο χερια.

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
ekei εχουμε ριξει τις ελπιδες μας και την προσευχη μας διοτι στα γκαρντ δεν εχεις παιχτη τυπου ναν λαρκιν που θα κουβαλησουν στα κρισιμα και μην μου πεις φουρνιε γιατι στην τριτη τριπλα του φευγει η μπαλα απο χερια.
Με προσευχές και Χρισιτοπαναγιες δεν κάνουμε δουλειές :confused:
Βγαίνουν οι κομμένοι του ΝΒΑ ετσι προέκυψε και ο Ναν
Εμείς μπουρδολογια και "μπορεί να κατέβει στο 4" και ειναι σύνθετος παίκτης "μπορεί να δωσει πραματα στον Ολυμπιακο" "δεν ειναι κλασικό δυάρι μπορεί να παίξει και 1 " και μαλκιες τουμπανες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Με προσευχές και Χρισιτοπαναγιες δεν κάνουμε δουλειές :confused:
Βγαίνουν οι κομμένοι του ΝΒΑ ετσι προέκυψε και ο Ναν
Εμείς μπουρδολογια και "μπορεί να κατέβει στο 4" και ειναι σύνθετος παίκτης "μπορεί να δωσει πραματα στον Ολυμπιακο" "δεν ειναι κλασικό δυάρι μπορεί να παίξει και 1 " και μαλκιες τουμπανες
για να δουμε και τον ντιλκινια γιατι περα απο το κραξιμο εγω προσωπκα δεν εχω αποψη αντε να εχω δει ενα παιχνιδι του.
Γαμησε ο γκος σημερα. :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.432
Πόντοι
12.756
για να δουμε και τον ντιλκινια γιατι περα απο το κραξιμο εγω προσωπκα δεν εχω αποψη αντε να εχω δει ενα παιχνιδι του.
Και ο ραιτ

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
Καλα κάνεις μας δεν εχει 500 παιχνίδια του
Ας βγει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης (εκ των υστερων)
Εκ των προτέρων απλουστευτικα θέλεις γκαρντ σκόρερ αυτός ειναι ο κανονικος σχεδιασμος.Το να πάρεις εναν σκόρερ και να μην σου βγει δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Θα σε κατηγορήσει που παίρνεις ασχετο με αυτο που σου λείπει
Μακάρι να βγει φυσικα αλλα αυτι ειναι αλλο
Γκος Ράιτ γαμησαν
Πετρουσεφ άρχισε τους κωλοπαιδισμους χαχαχ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Καλα κάνεις μας δεν εχει 500 παιχνίδια του
Ας βγει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης (εκ των υστερων)
Εκ των προτέρων απλουστευτικα θέλεις γκαρντ σκόρερ αυτός ειναι ο κανονικος σχεδιασμος.Το να πάρεις εναν σκόρερ και να μην σου βγει δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Θα σε κατηγορήσει που παίρνεις ασχετο με αυτο που σου λείπει
Μακάρι να βγει φυσικα αλλα αυτι ειναι αλλο
Γκος Ράιτ γαμησαν
Πετρουσεφ άρχισε τους κωλοπαιδισμους χαχαχ
ο μαλακας ο γιωργης πρεπει να τους ευνουχιζει με εξαιρεση τον φουρνιε και τον σασα που τους επιτρεπει τα παντα,
δεν εξηγηται αλλιως

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.505
Πόντοι
28.246

την προηγουμενη αγωνιστικη ηταν σουπερ τα ιδια εκανε και σημερα?
Και εδώ ερχεται το ερώτημα.

Γιατί δεν παίζανε έτσι και σε εμάς; Μήπως φταίει ο προβληματικός Μπαρτζώκας ο γαύρος;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265

Stories

Νέο!