ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.449
- Πόντοι
- 12.756
Πάρε το γαμημενο ριμπάουντ ρε μαλακα μεθύστακα...

Πάρε το γαμημενο ριμπάουντ ρε μαλακα μεθύστακα...

Αμα δεν σου αρεσει σκατατζη να βλεπεις αλλη ομαδα...εμεις στηριζουμε την ομαδα του Πειραια!!!μπραβο μας οχι μπραβο μας.
Λοιπον σεντερ,σκορερ....να φερω και κατι να πιειτε;δε θελουμε σκορερ εχουμε.![]()
για πες μου την προσφορα του πιθανου πρωτου σεντερ σου στους 2 πρωτους αγωνες ευρωλιγκας?Αμα δεν σου αρεσει σκατατζη να βλεπεις αλλη ομαδα...εμεις στηριζουμε την ομαδα του Πειραια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπον σεντερ,σκορερ....να φερω και κατι να πιειτε;

Ρε μαλακα αμα βλεπεις τον Ολυμπιακο και νομιζεις οτι το βασικο μας προβλημα ειναι ο σεντερ τοτε σταματα να ασχολεισαι....δεν βλεπεις οτι εχουμε τεραστιο θεμα στα γκαρντ και ειδικα στα πλειμεικερ;για πες μου την προσφορα του πιθανου πρωτου σεντερ σου στους 2 πρωτους αγωνες ευρωλιγκας?
επισης ποσους ποντους σκοραραμε την τελευταια περιοδο?
ξεχασα και προπονητη θελουμε.
Το κακο ξεκινάει Από τους ΜΑΛΑΚΕΣ που τον έχουν κρατήσει.Τσαμπα ρε μαλακες χαλιομαστε....αφου εχουμε εναν τερμα ΜΑΛΑΚΑ για προπονητη.Αυτος παλι το εχασε το παιχνιδι σημερα...ας ελπισουμε οτι φετος θα ειναι η τελευταια φορα που θα βλεπουμε αυτον τον καραγκιοζη στο παγκο μας.
Τι φωναζε περυσι ο κοσμος θυμισε μου;Μπαρτζωκα αλανι για παντα στο λιμανι;Το κακο ξεκινάει Από τους ΜΑΛΑΚΕΣ που τον έχουν κρατήσει.
Από τούδε και στο εξής θα τα ακούνε και οι μπουληδες τα αδέρφια.
Είπαμε ο απατεώνας ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙ ΤΗΝΤι φωναζε περυσι ο κοσμος θυμισε μου;Μπαρτζωκα αλανι για παντα στο λιμανι;