You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.633
- Πόντοι
- 6.256
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Η εξήγηση της ΚΕΔ για τη δυσλειτουργία του VAR στο Καραϊσκάκης και η ανάλυση για το γκολ του Γκούμα που έπρεπε να ακυρωθεί
Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπήρχε με τη λειτουργία του VAR, κάτι που την εμπόδισε να εξετάσει και μετέπειτα να ακυρώσει το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού για οφσάιντ.
www.sport24.gr
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.910
- Πόντοι
- 12.756
Κωλομπαραδες μπουστηδες![]()
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Η εξήγηση της ΚΕΔ για τη δυσλειτουργία του VAR στο Καραϊσκάκης και η ανάλυση για το γκολ του Γκούμα που έπρεπε να ακυρωθεί
Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπήρχε με τη λειτουργία του VAR, κάτι που την εμπόδισε να εξετάσει και μετέπειτα να ακυρώσει το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού για οφσάιντ.www.sport24.gr
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 10.656
Ειχε trending tag τον Στρεφετσα το τουιτερ
τελικα δεν ειμαι ο μονος που σκυλοβριζει αυτο το κριαρι.
Ρε που τους βρισκουμε αυτους τους αναπηρους και τους δινουμε τοσα εκατομμυρια; Το λογιστηριο μαλλον εχει παρει φωτια, καινουριες μπαλες για το προπονητικο κεντρο θα αγορασουμε και θα δηλωσουμε 10 εκατομμυρια εξοδα
τελικα δεν ειμαι ο μονος που σκυλοβριζει αυτο το κριαρι.Ρε που τους βρισκουμε αυτους τους αναπηρους και τους δινουμε τοσα εκατομμυρια; Το λογιστηριο μαλλον εχει παρει φωτια, καινουριες μπαλες για το προπονητικο κεντρο θα αγορασουμε και θα δηλωσουμε 10 εκατομμυρια εξοδα

Παρακαλείται κάποιος, όποιος, να φέρει τον Σρέντερ στο Γαύρο.
Να ξανασχοληθούμε με το μπάσκετ ορισμένοι......
www.protothema.gr
Κόντρα Σρέντερ - Αταμάν χωρίς τέλος: «Ακούγεσαι σαν να πονάς, ευτυχώς που ποτέ δεν θα γίνεις προπονητής μου» - Δείτε τις αναρτήσεις του Γερμανού
Μαίνεται η κόντρα που ξεκίνησε μετά τον τελικό του Ευρωμπάσκετ - Ο Τούρκος τεχνικός άφησε πρόσφατα υπονοούμενα για τον χαρακτήρα του Γερμανού σταρ, επισημαίνοντας ότι κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Αν κάνει και φέρει τον Σρέντερ (κάποιοι μαλάκες ακούνε, ανεπίσημα λέει, δεν έχει βγει στην φόρα, διάφορα και τα πιστεύουν, λέει ότι του κάνανε τα αδέρφια 7 εκατομμύρια τον χρόνο πρόταση. Σε ποιον; Σε αυτόν που υπέγραψε εγγυημένο συμβόλαιο για δυο χρόνια με τα ίδια λεφτά + έναν ακόμα χρόνο, όχι εγγυημένο, στους Σακραμέντο από φέτος το καλοκαίρι. Και γιατί να στον αφήσουν και να τον πληρώσουν);Παρακαλείται κάποιος, όποιος, να φέρει τον Σρέντερ στο Γαύρο.
![]()
Κόντρα Σρέντερ - Αταμάν χωρίς τέλος: «Ακούγεσαι σαν να πονάς, ευτυχώς που ποτέ δεν θα γίνεις προπονητής μου» - Δείτε τις αναρτήσεις του Γερμανού
Μαίνεται η κόντρα που ξεκίνησε μετά τον τελικό του Ευρωμπάσκετ - Ο Τούρκος τεχνικός άφησε πρόσφατα υπονοούμενα για τον χαρακτήρα του Γερμανού σταρ, επισημαίνοντας ότι κάθε χρόνο αλλάζει ομάδαwww.protothema.gr
Αλλά ας πούμε ότι τον φέρνει. Για δες τον τι ρωτάει σε ακόλουθό του, που του κάνει την ερώτηση τι γνώμη έχεις γι' αυτόν, που κάνει live ο Γερμανός.
Φαντάσου να τον γνωρίσει κιόλας. Δεν θα προλάβουν να πάνε στα αποδυτήρια, θα έχουν γίνει θέαμα στο ΣΕΦ από τον καβγά με τον τρελό. Τρελός και αυτός...

Κανένας πούστηςβάζελος θα του έγραψε το όνομα και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος ρεπαιδίμουναουμΑν κάνει και φέρει τον Σρέντερ (κάποιοι μαλάκες ακούνε, ανεπίσημα λέει, δεν έχει βγει στην φόρα, διάφορα και τα πιστεύουν, λέει ότι του κάνανε τα αδέρφια 7 εκατομμύρια τον χρόνο πρόταση. Σε ποιον; Σε αυτόν που υπέγραψε εγγυημένο συμβόλαιο για δυο χρόνια με τα ίδια λεφτά + έναν ακόμα χρόνο, όχι εγγυημένο, στους Σακραμέντο από φέτος το καλοκαίρι. Και γιατί να στον αφήσουν και να τον πληρώσουν);
Αλλά ας πούμε ότι τον φέρνει. Για δες τον τι ρωτάει σε ακόλουθό του, που του κάνει την ερώτηση τι γνώμη έχεις γι' αυτόν, που κάνει live ο Γερμανός.
Φαντάσου να τον γνωρίσει κιόλας. Δεν θα προλάβουν να πάνε στα αποδυτήρια, θα έχουν γίνει θέαμα στο ΣΕΦ από τον καβγά με τον τρελό. Τρελός και αυτός...
Για όλα τα υπόλοιπα ούτε καν ξέρω ποιος είναι τι κάνει κλπ κλπ, απλά είδα πως πλακώνεται με τον γαμωτουρκο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Ο Σρέντερ είναι ένας πλει μεικερ one man show. Απλά δώστου την μπάλα, εμπιστεψου τον να διαβάσει την αντίπαλη άμυνα και η να δημιουργήσει για άλλους ή να το πάρει πάνω του. Δεν θα σε προδώσει. Αν ο Ναν είναι μια φορά γαμω και δέρνω, ότι βρεθεί στο διάβα μου, αυτός είναι δέκα φορές. Όπως καταλαβαίνεις με τον Μπαρτζώκα δεν κολλάει.Για όλα τα υπόλοιπα ούτε καν ξέρω ποιος είναι τι κάνει κλπ κλπ, απλά είδα πως πλακώνεται με τον γαμωτουρκο![]()
Θέλεις να φτιαχτείς περισσότερο; Δες τι απάντησε σε βαζελο που του κάνει καμάκι να πάει σε αυτούς τι του απαντάει. Απόλαυσε το.
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 13.116
Μαλάκες έτσι και τον πετύχω αυτόν τύπο πουθενά, που έχει site θα τον κερνάω μπύρες μέχρι το πρωί ! χα χα Θεός !
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 13.116
άρα μάλλλον πάμε για τριάδα στο κέντρο όπως εγραψα πιο πάνω...
Σιπιόνι, Μουζακίτης, Τσικίνιο...πρέπει να κρατήσουμε μπάλα πάση θυσία....
www.sport24.gr
Σιπιόνι, Μουζακίτης, Τσικίνιο...πρέπει να κρατήσουμε μπάλα πάση θυσία....
Ολυμπιακός: Κερδίζει τη μάχη ο Σιπιόνι, που θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ ενόψει Άρσεναλ
Ο Λορέντσο Σιπιόνι αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (01/10, 22:00) στο Λονδίνο, καθώς ξεπερνάει το διάστρεμμα που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
www.sport24.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Εκτός αποστολής με Άρσεναλ ο Φρεντακιας.
«Είμαι εδώ μόνος και σκεπτικός, δεν είμαι καλά, πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν μηνύματα ρωτώντας τι συμβαίνει και δεν παίζω. Δυστυχώς είμαι τραυματίας και νιώθω πόνο που με εμποδίζει να είμαι 100% έτοιμος να αγωνιστώ. Σε σχεδόν 3 χρόνια στον Ολυμπιακό είναι η πρώτη φορά που θα χρειαστεί να λείψω, αλλά έχω ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία μου και σύντομα θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός για να δώσω τη ζωή μου για αυτόν τον σύλλογο που έχω την ευχαρίστηση να εκπροσωπώ. Ζητώ από όλους όσοι με στηρίζουν θετική ενέργεια και θα επιστρέψω σύντομα.
Έχω παίξει σε πολλούς αγώνες κάνοντας ενέσεις γιατί νιώθω πολύ πόνο, φυσιολογικό για έναν παίκτη που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα και τον σύλλογο, αλλά τώρα είναι ένας πόνος που με ενοχλεί πολύ και αν συνεχίσω να το πιέζω, μόνο θα χειρότερο θα γίνει. Ζητώ συγγνώμη για αυτή τη στιγμή που θα μείνω εκτός, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου για να επιστρέψω 100%. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν καταλαβαίνουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλες υπέροχες στιγμές. Είμαι Ολυμπιακάρα, σε αγαπώ Ολυμπιακέ. Πάμε λιοντάρια».
ΡΟΝΤΙΝΕΙ
«Είμαι εδώ μόνος και σκεπτικός, δεν είμαι καλά, πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν μηνύματα ρωτώντας τι συμβαίνει και δεν παίζω. Δυστυχώς είμαι τραυματίας και νιώθω πόνο που με εμποδίζει να είμαι 100% έτοιμος να αγωνιστώ. Σε σχεδόν 3 χρόνια στον Ολυμπιακό είναι η πρώτη φορά που θα χρειαστεί να λείψω, αλλά έχω ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία μου και σύντομα θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός για να δώσω τη ζωή μου για αυτόν τον σύλλογο που έχω την ευχαρίστηση να εκπροσωπώ. Ζητώ από όλους όσοι με στηρίζουν θετική ενέργεια και θα επιστρέψω σύντομα.
Έχω παίξει σε πολλούς αγώνες κάνοντας ενέσεις γιατί νιώθω πολύ πόνο, φυσιολογικό για έναν παίκτη που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα και τον σύλλογο, αλλά τώρα είναι ένας πόνος που με ενοχλεί πολύ και αν συνεχίσω να το πιέζω, μόνο θα χειρότερο θα γίνει. Ζητώ συγγνώμη για αυτή τη στιγμή που θα μείνω εκτός, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου για να επιστρέψω 100%. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν καταλαβαίνουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλες υπέροχες στιγμές. Είμαι Ολυμπιακάρα, σε αγαπώ Ολυμπιακέ. Πάμε λιοντάρια».
ΡΟΝΤΙΝΕΙ
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.622
- Πόντοι
- 46.423
Ολυμπιακός: Στο ανακαινισμένο Καμπ Νόου το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την UEFA
Ιστορικής σημασίας αναμένεται να είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο Κάμπ Νόου κι ενδέχεται να είναι το πρώτο ματς των “μπλαουγκράνα”...
www.sport24.gr
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Μαγευτείτε ρε μουνια
Θα μπει κι ο Έβανς σημερα

Θα μπει κι ο Έβανς σημερα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.910
- Πόντοι
- 12.756
Μαγευτείτε ρε μουνια
Θα μπει κι ο Έβανς σημερα![]()

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει καψει εγκέφαλο αυτος απο τις σουρες.Εκτός αποστολής με Άρσεναλ ο Φρεντακιας.
ΡΟΝΤΙΝΕΙ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Το σώμα του έχει κάψει. Όταν έχεις θέμα κάνεις αποθεραπεία το καλοκαίρι. Όχι μόνο μπουζούκια, παραλια και φρεντακι.Εχει καψει εγκέφαλο αυτος απο τις σουρες.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.910
- Πόντοι
- 12.756
Ναι όλα μαζίΤο σώμα του έχει κάψει. Όταν έχεις θέμα κάνεις αποθεραπεία το καλοκαίρι. Όχι μόνο μπουζούκια, παραλια και φρεντακι.
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Μαν ο Χρυστοκοιδης απείλησε σήμερα θα διπλασιάσει τα μπλοκαΝαι όλα μαζί
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.852
- Πόντοι
- 7.265
εξω απο του μπισμπικη μην ξεχασει.Μαν ο Χρυστοκοιδης απείλησε σήμερα θα διπλασιάσει τα μπλοκα
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Γουόρντ, Λι, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ και Φουρνιέ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις