Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.485
- Πόντοι
- 10.446
Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??Ε, όχι και να πληρώσουμε και 500 χιλιάρικα για τον μαλακα του απατεώνα.
Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??Ε, όχι και να πληρώσουμε και 500 χιλιάρικα για τον μαλακα του απατεώνα.
Το είπε ο Ζέρβας πριν λίγοΠου το γράψανε ρε τύποι
Για καλη επιτυχία είδα κάτι αναρτήσεις της Γαλλικής Ομοσπονδιας
Μπλόκαρες και τον Μανιμαλ;Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??![]()
Δεν εννοεί εμέναΜπλόκαρες και τον Μανιμαλ;
Εσύ έγραψες 500 ως απάντηση στα 300 του άλλου όπως τον ονόμασε.Δεν εννοεί εμένα
Στον κωλο σου ξεφτιλογερε....Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??![]()
Θα τους γαμησει ολους ο Μπαρστοκας με Σειμπεν Λι και τον κουτσαυλο τον Εβανς....
Σωθήκαμε τωραΤο είπε ο Ζέρβας πριν λίγο
Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??![]()
Στον κωλο σου ξεφτιλογερε....
"Έχει να δωσει πράγματα στο Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα?"Επομενος στοχος ο Ντιγκινταγκας....εχει ακομα μεγαλυτερο ανοιγμα χεριων και μπορει να παιξει σε 4 θεσεις.![]()
μουνοπανο οταν σου ελεγα οτι ο κουτσος εχει παθει τον τραυματισμο του βραζιλιανου ροναλντο και δεν θα ξαναπαιξει ποτέ, μαλακα με ανεβαζες μαλακα με κατεβαζεις....Θα τους γαμησει ολους ο Μπαρστοκας με Σειμπεν Λι και τον κουτσαυλο τον Εβανς....![]()
Πες τα Τάκη με τη γαμιολαμουνοπανο οταν σου ελεγα οτι ο κουτσος εχει παθει τον τραυματισμο του βραζιλιανου ροναλντο και δεν θα ξαναπαιξει ποτέ, μαλακα με ανεβαζες μαλακα με κατεβαζεις....![]()
Άργησα να σε πιασω λίγο και χρειάστηκα βοήθεια από Μανιμαλ.. Τελικά απάντησε ο ίδιος.Επειδη τον μισανθρωπο τον εχω μπλοκ, τα 500 που πανε??![]()
Λίγο ακόμα θελει ο Έβανς και μετα τα έργα του ελληνικού θα παίξει κανονικάΘα τους γαμησει ολους ο Μπαρστοκας με Σειμπεν Λι και τον κουτσαυλο τον Εβανς....![]()
Μωρε λογικα θα ξαναπαιξει μπασκετ απλα θα του παρει κανα 4μηνο.....μαλακας εισαι ετσι και αλλιως ρε αρκιντι.μουνοπανο οταν σου ελεγα οτι ο κουτσος εχει παθει τον τραυματισμο του βραζιλιανου ροναλντο και δεν θα ξαναπαιξει ποτέ, μαλακα με ανεβαζες μαλακα με κατεβαζεις....![]()