Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.898
- Πόντοι
- 6.056
τρουμπακης πουλαει λαχούρια εξω απο το γηπεδοδουλευες τη καντινα απέξω?
Με ποιον θα ησουν ευχαριστημενις να σου τον φερουμε?
Πατ Ραιλι, Φιλ Τζακσον, Ομπραντοβιτς?
Βασικά δνε είσαι ούτε ποδοσφαιρικός. Μένει να το δηλώσεις και αυτό. Για το μπάσκετ μιας και το δήλωσες δεν θα ξανά λάβουμε στα σοβαρά την γνώμη σου. Και στην μπάλα πάντως το ίδιο ισχύει.Μπασκετικός δεν είμαι.
Ας απαντήσουν οι μπασκετικοί.
Βασικά δνε είσαι ούτε ποδοσφαιρικός. Μένει να το δηλώσεις και αυτό. Για το μπάσκετ μιας και το δήλωσες δεν θα ξανά λάβουμε στα σοβαρά την γνώμη σου. Και στην μπάλα πάντως το ίδιο ισχύει.
Με ποιον θα ησουν ευχαριστημενις να σου τον φερουμε?
Πατ Ραιλι, Φιλ Τζακσον, Ομπραντοβιτς?
αποτυγχανουμε φετος και εμεις και η μονακοΜπασκετικός δεν είμαι.
Γι αυτό της πάτησες και λαικ;Η γνώμη σου μου είναι αδιάφορη.
![]()
Καραμπαγκ Γαλατα βιγιαρεαλ μαρσειγ ... Ολες παιζονται... Θα γινει σφαγη σου λεω στο τελος..o ajax φετος παει για τελευταια θεση με καραμπαγκ
![]()
Πολύ εύκολα τα έχεις και εσύ. Δεν είδες και πόσο εύκολα την είχαμε και την Πάφο χτες; Λες και οι άλλοι δεν παίζουν μπάλα και θα παραδοθούν άνευ όρων. Αν, λέω αν, κάνουμε διπλό στο Λονδίνο τώρα να πάρουμε πίσω τους χαμένους βαθμούς με την Πάφο, το ξανά συζητάμε.Εχοντας ως μπουσουλα την περσινη χρονια, θελουμε 11 με 12 βαθμους για να περασουμε.
![]()
αιντχοφεν, καραιρατ και αγιαξ, ειναι στα μετρα μας για νικη, τσιμπαμε και ενα Χ με λεβερκουζεν και νατοι οι 11 βαθμοι. Αρκει να μην φαμε πολλα απο Μπαρτσα, Ρεαλ και Αρσεναλ και να κρατησουμε καλη διαφορα τερματων.
Αληθεια δεν ξερω γιατι σκατε, περασμενοι ειμαστε περπατωντας, δεν ξερω ποσο πιο αισιοδοξο να σας το κανω αληθεια![]()
Γι αυτό της πάτησες και λαικ;
(τραβα πάρτο πισω τωρα)
Δεν υπαρχουν μπασκετικοι, ποδοσφαιρικοι κλπ.... Ολυμπιακοι ειμαστε, οπαδοι κ οχι ειδημονες...Μπασκετικός δεν είμαι.
Δικαιολόγησε μου τότε προς η γκρίνια για τον Γιαζίτσι; Ένα σουτ καλό έκανε και το έσταξε. Πως πάει να πει αυτό ότι είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει, και ότι θα στο ξανά έκανε; Και από που κι ως που δεν έχεις άλλον; Δικαιολόγησε το μου να σε πάρω στα σοβαρά.Δεν κατάλαβες.
Η γνώμη σου για μένα μου είναι αδιάφορη και όχι το σχόλιο που έκανες για τον Ολυμπιακό και έκανα like.
Αλλά που να καταλάβεις όταν έχεις παρωπίδες ... και δεν βλέπεις πίσω απο τη μύτη σου.
![]()
οτι ειπαΚαραμπαγκ Γαλατα βιγιαρεαλ μαρσειγ καραμπαγκ... Ολες παιζονται... Θα γινει σφαγη σου λεω στο τελος..
Ε, εντάξει. Άμα έχουν μιληθεί και συμφωνηθεί όλα και με την βούλα. πάω πάσο αδερφέ.οτι ειπα
σημερα εφαγε το πρωτο χαλαρο απο Ιντερ.
Ο αιαντας θα τελειωσει χωρις βαθμους φετος, ειναι ολα μιλημενα υπογεγραμμενα![]()
Καλά πήγε αυτό! Πάρε πατίνι καλύτερα....Στανταρακι ο θρύλος άμα θες λεφτά από στοιχημα
Δεν είναι ο ορίτζιναλ Τάκης ο τύπος?Πολύ έυκολα τα έχεις.
Τις προάλλες ο Ορίτζιναλ Τάκης τσακώνοτανε με έναν Παφίτη και του έλεγε, θα σου ρίξω τρία και ελα μετά να μου πεις ότι είσαι Πάφος! Για δες πως του έσταξε το τρίμπαλο.