Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.800
- Πόντοι
- 28.246
Τι καλό μάτι τον βρήκε ρε πουστη μου και ξεκίνησε καλά.Στη γαμπα ειναι το προβλημα... Οχι σοβαρο, αλλα ενοχλητικο.... Μπορει να λειψει ενα μηνα ακομη...
Τι καλό μάτι τον βρήκε ρε πουστη μου και ξεκίνησε καλά.Στη γαμπα ειναι το προβλημα... Οχι σοβαρο, αλλα ενοχλητικο.... Μπορει να λειψει ενα μηνα ακομη...
Ναι Ανναπουρνα, θα τρεξει με χιλια ο Ολυμπιακος τωρα για εξτρεμ για μια θλαση που το αργοτερο 5 Σεπτεμβρίου θα ειναι πισω ο Μαρτινς.
www.sport24.gr
Καλά ρε παλιομαλάκα, μου έβγαλες την θλάση, που ήτανε μέχρι τώρα μάχιμος ο Μαρτίνς από τότε που την έπαθε με τον τραυματισμό στο γόνατο τώρα; Τι σχέση έχει εκείνος ο τραυματισμός με τούτον; Δεν σου έπαιζε μέχρι προχτές; Το ότι είναι γυάλινος είναι άλλη κουβέντα και εξτρέμ έχεις να σου παίξουν.![]()
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και ο Γιάρεμτσουκ χάνουν τον αγώνα με την Πάφο, γύρισε ο Ουκρανός και κάνει εξετάσεις, επιστρέφει ο Ρόντινεϊ
Εκτός από το παιχνίδι με την Πάφο θα μείνει ο Ζέλσον Μαρτίνς. Δεν προλαβαίνει ούτε ο Γιάρεμτσουκ, επιστρέφει ο Ροντινέι.www.sport24.gr
![]()
![]()

Καλά ρε παλιομαλάκα, μου έβγαλες την θλάση, που ήτανε μέχρι τώρα μάχιμος ο Μαρτίνς από τότε που την έπαθε με τον τραυματισμό στο γόνατο τώρα; Τι σχέση έχει εκείνος ο τραυματισμός με τούτον; Δεν σου έπαιζε μέχρι προχτές; Το ότι είναι γυάλινος είναι άλλη κουβέντα και εξτρέμ έχεις να σου παίξουν.
Ας έχει ρε. Δεν πήρε εξτρέμ τον Ποντένσε; Ας φύγει τον Γενάρη ο Μοικάνας να πάει να γαμηθεί.Θλάση έχει πάλι.
![]()
Ας έχει ρε. Δεν πήρε εξτρέμ τον Ποντένσε; Ας φύγει τον Γενάρη ο Μοικάνας να πάει να γαμηθεί.
Τότε ήταν ακόμα οι μεταγραφές ανοιχτές για να πάρει όπως το είχε στο πλάνο. Στρεφέτσα είχες ήδη και τοτε. Και τώρα να μου βγει εκτός μέχρι τον Γενάρη πάλι έχω να παίξω στην Ευρώπη. Έχω και για μετά τον Γενάρη αν φύγει χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω άλλον, που μακάρι να ξεκουμπιστεί.Τώρα έχει και Ποντένσε και Στρεφέτσα και Ταρέμι.
Τότε που το έγραψες όμως δεν είχε.

Άγιε τι έπαθες ?
Ποιός σε πείραξε ?
![]()
Παντα τέτοια,χανουμιαααα!Λύγισε την ΑΕΚ και πήρε το 4ο συνεχόμενο Super Cup ο Ολυμπιακός!
Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 24-23 της ΑΕΚ στο Καματερό και κατέκτησε το Super Cup στο χάντμπολ για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Παλτό.....![]()
![]()
Ολυμπιακός: Χτύπημα στο γόνατο ο Μαρτίνς που "τρέχει" για το ματς των ερυθρόλευκων με την Πάφο
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποχώρησε με ένα χτύπημα στο γόνατο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να ελπίζουν πως θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Πάφο (17/9).www.sport24.gr
Λύγισε την ΑΕΚ και πήρε το 4ο συνεχόμενο Super Cup ο Ολυμπιακός!
Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 24-23 της ΑΕΚ στο Καματερό και κατέκτησε το Super Cup στο χάντμπολ για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.