Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαλακα πιο κοντη ομαδα δεν πρεπει να ειχαμε ποτε![]()
Ουτε στην Ουκρανια τοσες μπομπες αδερφε μου ΓΑΥΡΕ!!!εσκασε βομβα ερχεται κι αλλος
Ουτε στην Ουκρανια τοσες μπομπες αδερφε μου ΓΑΥΡΕ!!!
Εχω βάλει και φωτό πιο πάνωΠοιός ?
![]()
Εχω βάλει και φωτό πιο πάνω
www.sport24.gr

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός (ύψους 1.77) αυτος ειναι ψηλος για μας δεν κανει![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση για τον Ίκερ Αλμένα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για τον Ίκερ Αλμένα της Αλ Καντσία μαζί με τις Στουρμ Γκρατς και Γιουνγκ Μπόις όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο.www.sport24.gr

Έχει και συνέχεια κοντέ, δεν ήτανε το μόνο που σηκώσαμε... Τουλάχιστον, για εκεί στοχεύουμε.
(Όντως, έτσι είχε πει στην παρουσιάσή του το 2023. Ονειρεύομαι να πάμε τον Ολυμπιακό μας πιο ψηλά. Και τον πήγε μαζί με τους υπόλοιπους)

Βγάζεις εκτός Βέζο, Αγγελάκη, δεν λογαριάζονται ο πρώτος καθόλου, ο δεύτερος για Ευρώπη.. 28 μέτρησα. Λογικά ο Μάντσα, με την δικαιολογία τώρα ήρθε, να δούμε πρώτα, θα βγει εκτός. Μένουν 27. Ο Μπότης δεν βγαίνει εκτός λίστας στην ΟΥΕΦΑ. Χρειάζεσαι τρεις τερματοφύλακες. Θα δηλώθεί έστω ως ξένος.Πάντως στο transfermrkt μας έχει με 30 παίκτες ρόστερ...
Πες ότι θα κατέβουν στη β ομάδα πάλι ο Μπότης και ο Αγγελάκης και ο Βέζο θα πάρει πούλο ...
οπότε πάμε στους 27 ....σαν πολλοί που φαίνονται για τον παππού...
βέβαια η τιτίκα ο Μαρτινς μία θα παίζει 2 θα κάθεται τραυματίας , αλλά και πάλι...
με διορία για ευρώπη κλείσαμε ή θα έρθει κανας παίχτουρας αλα Βερσαλικο το βράδυ ?
![]()
Ο Μαντσα παίζει και αριστερό μπακ....μήπως μείνει έξω ο Ορτέγκας ?Βγάζεις εκτός Βέζο, Αγγελάκη, δεν λογαριάζονται ο πρώτος καθόλου, ο δεύτερος για Ευρώπη.. 28 μέτρησα. Λογικά ο Μάντσα, με την δικαιολογία τώρα ήρθε, να δούμε πρώτα, θα βγει εκτός. Μένουν 27. Ο Μπότης δεν βγαίνει εκτός λίστας στην ΟΥΕΦΑ. Χρειάζεσαι τρεις τερματοφύλακες. Θα δηλώθεί έστω ως ξένος.
Δυο από τους ξένους θα μείνουν παραπονούμενοι για να γίνουν 25.
Αριστερο μπακ παίζει και ο Κοστινια και ο Μπιανκον.Ο Μαντσα παίζει και αριστερό μπακ....μήπως μείνει έξω ο Ορτέγκας ?
δεν ξέρω, η άμυνα με φοβίζει φέτος...
θα πέσουμε στα βαθιά με κάτι Γιαμάλ, Εμπαμπέ, Βινίσιους ( μα τι αχώνευτος μαλάκας είναι αυτός ), και ένα σωρό άλλους.....
οι ομάδες ξέρουν να ξεπερνούν το Presing και πάιζουν πολύ από το πλάϊ.....
Kostinia δεν κουνιέται από δεξιά...αριστερό μπακ ο ΜΠιανκον ? ..άστο καλύτερα....δεν θέλω να τον δω να πάει πάνω στον Γιαμαλ...Αριστερο μπακ παίζει και ο Κοστινια και ο Μπιανκον.
Λυσσαξες με τον πουστη τον κλαρίνογαμπρό Γιαμαλ. Θα έχει και δικούς μας να τον φυλάνε, δεν παίζει χωρις αντίπαλο.Kostinia δεν κουνιέται από δεξιά...αριστερό μπακ ο ΜΠιανκον ? ..άστο καλύτερα....δεν θέλω να τον δω να πάει πάνω στον Γιαμαλ...![]()
δεν γινεται να φτιαξεις ομαδα για να χαλασεις το παιχνιδι ενος αντιπαλου παικτη σε ενα ματς.Ο Μαντσα παίζει και αριστερό μπακ....μήπως μείνει έξω ο Ορτέγκας ?
δεν ξέρω, η άμυνα με φοβίζει φέτος...
θα πέσουμε στα βαθιά με κάτι Γιαμάλ, Εμπαμπέ, Βινίσιους ( μα τι αχώνευτος μαλάκας είναι αυτός ), και ένα σωρό άλλους.....
οι ομάδες ξέρουν να ξεπερνούν το Presing και πάιζουν πολύ από το πλάϊ.....

ελληνική ομάδα μόνο με επίθεση δε πάει πουθενά γιατί πάντα οι άλλοι θα 'εχουν καλύτερη.....δεν μιλάμε για europa που πα΄νω κάτω τα ίδια ήμασταν...αν δεν έτρωγες 3 στη Νορβηγία θα πέρναγες οκτάδα ..απλά πράματα...Και για μενα χιλιες φορες να εχεις επιθεση παρα αμυνα. Προφανως ιδανικα να υπαρχει ισορροπια, αλλα αν πρεπει να διαλεξεις κατι, να ειναι η πιθανοτητα να νικησεις, και οχι η πιθανοτητα να μην χασεις. Προτιμω να χανω 5-4 απτις υπερδυναμεις παρα 2-0 με ταμπουρι, προτιμω να κερδιζω 4-2 τα χωρια παρα 1-0 με καθυστερησεις και ψευτοτραυματισμους.
Κι αν δεν παμε καλα ευρωπη (το οποιο παντα ειναι ενα ευλογο σεναριο), να εχουμε καλη επιθεση να κερναμε ΠΑΛΙ εξαρες τους εγχωριους πουσταραιους. Αλλιως τι να το κανω αλλο ενα πρωταθλημα στο ρελαντι; Δεν θελω απλα να τους κερδιζω, χορτασα, θελω να τους ταπεινωσω![]()