Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.798
- Πόντοι
- 13.116
Μη φωνάζεις ρε..θα σου ανέβει η πίεση...Να μη λες παπαριες οταν μιλαμε σοβαρα,ΤΕΛΟΣ.
Μη φωνάζεις ρε..θα σου ανέβει η πίεση...Να μη λες παπαριες οταν μιλαμε σοβαρα,ΤΕΛΟΣ.
Έχω πάρει χαπι ρεΜη φωνάζεις ρε..θα σου ανέβει η πίεση...

πάρε κι άλλο..δεν παίζουν με αυτά στην ηλικία σου....Έχω πάρει χαπι ρε![]()

Ζιρο καλύτερα γιοκερες.πάρε κι άλλο..δεν παίζουν με αυτά στην ηλικία σου....
και κόψε τα αλμυρά το β΄ραδυ....χαμομήλι μόνο...![]()
μην διαβάζεις αυτό το κωλο site ρε συ .....άσε να γράψει την είδηση κανα σοβαρό...![]()
Τεράστια οικονομική υπέρβαση για τον Ποντένσε - Φήμες για άλλη μία… βόμβα!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε μπαίνει στο αεροπλάνο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό-ρεκόρ. Ποια η συμφωνία και η επόμενη μεταγραφήwww.sportdog.gr
Καταξοδευτηκε....![]()
Τεράστια οικονομική υπέρβαση για τον Ποντένσε - Φήμες για άλλη μία… βόμβα!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε μπαίνει στο αεροπλάνο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό-ρεκόρ. Ποια η συμφωνία και η επόμενη μεταγραφήwww.sportdog.gr
Δανεικός έρχεται πάλι. Θα έχει και οψιόν μάλλον που δεν θα τιμήσουν τον λόγο τους και την υπογραφή τους οι Άραβες όπως οι Κινέζοι της Γουλβς.
Σωστος !! βοθροςdna σκυλι και βαζελετα ποτε μην τα παιρνεις στα σοβαρα !!μην διαβάζεις αυτό το κωλο site ρε συ .....άσε να γράψει την είδηση κανα σοβαρό...
www.sport24.gr
www.sport24.gr
ρε συ δεν είχα καταλάβει ότι είσαι φίλος του χελ....Να μη λες παπαριες οταν μιλαμε σοβαρα,ΤΕΛΟΣ.

απορώ με την υπομονή σου ρε συ..Γελάς με τα αστεία σου ρε; Κλασική περίπτωση ΑΜΕΑ

Εσυ εισαι που του παιζεις το πουλακι ρε σκατογερε;απορώ με την υπομονή σου ρε συ..
τι κάθεσαι και διαβάζεις τα σχόλια του κάθε μισάνθρωπου αμπάλογλου εδώ μέσα ?
καντον μπλοκ να μη χάνεις το χρόνο σου..
εδώ μπάινουμε για χαβαλέ, τρολάρισμα και να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της ομαδάρας μας..
τα υπόλοιπα δεν έχουν θέση...![]()
Ρε σκατατζη που τον εχεις δει τον Χιλ και τον προτιμας απο τον Ποντενσε.....παλι σε πειραξαν οι αναθυμιασεις των βοθρων;kalησπέρα και καλη σεζον να εχουμε,καλα γαμησια στους βαζελους.
προτιμουσα χιλ αλλα μικρη σημασια εχει η θεληση μου.

www.sport24.gr
Ελεγα σε γνωστούς μου ότι πρώτο δευτερο ματσ επρεπε να είναι με λεβερκουζεν..όχι ρε πούστη μου,,, όχι ρε γμτ...
κρατήστε τον μέχρι το ματς στο καραϊσκάκη βρε γίδια....
![]()
Η Λεβερκούζεν απέλυσε τον Τεν Χαγκ ύστερα από μόλις 3 παιχνίδια!
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League απέλυσε τον Ολλανδό τεχνικό, που πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της σε μόλις τρία επίσημα ματς.www.gazzetta.gr
Ρε σκατατζη που τον εχεις δει τον Χιλ και τον προτιμας απο τον Ποντενσε.....παλι σε πειραξαν οι αναθυμιασεις των βοθρων;

Κουρασες γιοκερες στο καλο.ρε συ δεν είχα καταλάβει ότι είσαι φίλος του χελ....
sorry αν παρεκτράπηκα, νόμιζα ότι είσαι μεγάλος σε ηλικία και απλά κάνεις χιούμορ..
δεν θα ξανα-αναφερθώ στο άτομό σου....άντε καλή λευτεριά...![]()