Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.831
Πόντοι
28.246

Κλείνει η μεταγραφή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό!​

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου, οδεύει προς την ολοκλήρωση της η μεταγραφή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό, όπως διαβεβαιώνουν από τη Σαουδική Αραβία!:wanker::alivedick:

Δανεικός έρχεται πάλι. Θα έχει και οψιόν μάλλον που δεν θα τιμήσουν τον λόγο τους και την υπογραφή τους οι Άραβες όπως οι Κινέζοι της Γουλβς.

Μάλιστα. :coffee:

Ούτε αυτός είναι βόμβα όπως θα τον παρουσίασει απόψε το MEGA το to10 αύριο ο πρωταθλητής και η sportday .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.157
Πόντοι
16.411
podence-1024x683.webp

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
Δανεικός έρχεται πάλι. Θα έχει και οψιόν μάλλον που δεν θα τιμήσουν τον λόγο τους και την υπογραφή τους οι Άραβες όπως οι Κινέζοι της Γουλβς.

Μάλιστα. :coffee:

Ούτε αυτός είναι βόμβα όπως θα τον παρουσίασει απόψε το MEGA το to10 αύριο ο πρωταθλητής και η sportday .
Μια χαρα ειναι δυναμώνουμε πολύ μπροστά και πλάγια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.831
Πόντοι
28.246
Μια χαρα ειναι δυναμώνουμε πολύ μπροστά και πλάγια.
Δεν διαμαρτυρήθηκα για την αξία του Κοντού η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Για το δούλεμα από τα αρδακιά με τις ευλογίες του χοντρουλιακα κράζω. Την μεταγραφή την είχε έτοιμη από αρχές Αυγούστου και την φύλαγε στο συρτάρι και τους άφηνε να γράφουν...

Ζυγωνεί ο Γενάρης... Το αργότερο το καλοκαίρι του 26 θα σου φέρει πίσω τον Φορτούνη και θα στον παρουσιάζουν ως ΒΟΜΒΑ. Λες και θα πάει σε άλλους να κολλήσει τα τελευταία ένσημα ο Κώστας.

Ας τον αγόρασε τον κοντό να μιλάγαμε αλλιώς.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
Δεν διαμαρτυρήθηκα για την αξία του Κοντού η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Για το δούλεμα από τα αρδακιά με τις ευλογίες του χοντρουλιακα κράζω. Την μεταγραφή την είχε έτοιμη από αρχές Αυγούστου και την φύλαγε στο συρτάρι και τους άφηνε να γράφουν...

Ζυγωνεί ο Γενάρης... Το αργότερο το καλοκαίρι του 26 θα σου φέρει πίσω τον Φορτούνη και θα στον παρουσιάζουν ως ΒΟΜΒΑ. Λες και θα πάει σε άλλους να κολλήσει τα τελευταία ένσημα ο Κώστας.

Ας τον αγόρασε τον κοντό να μιλάγαμε αλλιώς.
Γραφτους ατα αρχιδια σου αυτους ρε μαν,μυαλο έχουμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.831
Πόντοι
28.246
Γραφτους ατα αρχιδια σου αυτους ρε μαν,μυαλο έχουμε.
Δεν κατάλαβες αδερφε. Ο χοντρουλιακας είναι το θέμα. Αυτός τους βάζει να συντηρούν ονόματα. Ε, και εγώ αφού μου δημιουργούν προσδοκίες με δική του εντολή, περιμένω και ανάλογες κινήσεις.

Που περίμεναν και περίμενε και ο ίδιος ο χοντρος ότι θα πιστέψουμε πως θα δώσει 15 + εκατομμύρια για δύο εξτρέμ. (8 Στρεφετσα και 7+ για όποιον άλλον γράφτηκε) στο τζάμπα την έβγαλε για να βγάλει την χρονιά λες και έχει το ταμείο μισοαδειο όπως μέχρι πέρυσι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
Δεν κατάλαβες αδερφε. Ο χοντρουλιακας είναι το θέμα. Αυτός τους βάζει να συντηρούν ονόματα. Ε, και εγώ αφού μου δημιουργούν προσδοκίες με δική του εντολή, περιμένω και ανάλογες κινήσεις.

Που περίμεναν και περίμενε και ο ίδιος ο χοντρος ότι θα πιστέψουμε πως θα δώσει 15 + εκατομμύρια για δύο εξτρέμ. (8 Στρεφετσα και 7+ για όποιον άλλον γράφτηκε) στο τζάμπα την έβγαλε για να βγάλει την χρονιά λες και έχει το ταμείο μισοαδειο όπως μέχρι πέρυσι.
Μια χαρα ειναι από μεταγραφες σουπερ,προχωράμε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.859
Πόντοι
7.265
kalησπέρα και καλη σεζον να εχουμε,καλα γαμησια στους βαζελους. :coffee:
προτιμουσα χιλ αλλα μικρη σημασια εχει η θεληση μου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.831
Πόντοι
28.246
kalησπέρα και καλη σεζον να εχουμε,καλα γαμησια στους βαζελους. :coffee:
προτιμουσα χιλ αλλα μικρη σημασια εχει η θεληση μου.
Χιλ είπες; Αν δεν του λύσει το συμβόλαιο η Τότεναμ μέχρι αύριο, τον Γενάρη μπορεί να υπογραψει ως ελεύθερος όπου θέλει. Θα σου ζαλισουν τα αρχιδια μέχρι να βρει ομάδα στην Ισπανία που να του αρέσει.

Υπομονή... Από το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη ξεκιναμε για Χιλ.....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
Πάρε κανένα πρωταθλημα λουζερ :wanker::alivedick::2on1::cum::effemine:
ρε μυρουδίδη, ρε αμπάλογλου, μιλάς και συ για πρεμιερ που έκανες 30 χρόνια να την πάρεις ?
2 έχεις ρε ασχέτογλου και 3 η Αρσεναλ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2024...:2funny:
αει φάε κανα κοκορέτσι που είσαι καλός και άσε τη μπάλα...:grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
ρε μυρουδίδη, ρε αμπάλογλου, μιλάς και συ για πρεμιερ που έκανες 30 χρόνια να την πάρεις ?
2 έχεις ρε ασχέτογλου και 3 η Αρσεναλ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2024...:2funny:
αει φάε κανα κοκορέτσι που είσαι καλός και άσε τη μπάλα...:grin:
Πηγαινε ρε για ύπνο ποσα τσαμπιος λιγκ εχεις ρε μυρωδιά,και ποια αρσεναλ ρε μλκ αμπαλε

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
Χιλ είπες; Αν δεν του λύσει το συμβόλαιο η Τότεναμ μέχρι αύριο, τον Γενάρη μπορεί να υπογραψει ως ελεύθερος όπου θέλει. Θα σου ζαλισουν τα αρχιδια μέχρι να βρει ομάδα στην Ισπανία που να του αρέσει.

Υπομονή... Από το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη ξεκιναμε για Χιλ.....
τόσο καλός είναι αυτός ρε ? :think:
φυσικά άμα κάνει στον παππού δεν μας πέφτει λόγος.....:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.831
Πόντοι
28.246
τόσο καλός είναι αυτός ρε ? :think:
φυσικά άμα κάνει στον παππού δεν μας πέφτει λόγος.....:hi:
Άμα κάνει στον Παππού; Παππού εννοείς τον Μεντιλιμπαρ.

Ο Μεντιλιμπαρ ζήτησε Μιγια και Χιλ. Πήρε αρχιδια και αρχιδια. Βλεπεις η κουβέντα του για τον χοντρό ισούται με ευαγγέλιο... Και ο πρόεδρος υπακούει.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
Πηγαινε ρε για ύπνο ποσα τσαμπιος λιγκ εχεις ρε μυρωδιά,και ποια αρσεναλ ρε μλκ αμπαλε
θα πάω για ύπνο καλά λες...
αλλά εδώ που τα λέμε εσύ όχι CL δεν έχεις, ούτε για ball boy δεν κάνεις...:2funny:
δικά σου είναι βρε παλαμοβρόντη ?? που κομπάζεις κιόλας ?? :grin::grin:
κουράστηκες στο γήπεδο να τα πάρεις ?
άντε πάρε κάνα μισόκιλο παϊδάκια να κοιμηθείς σαν πουλάκι, νύχτα στάσου, έ νύχτα στάσου....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
θα πάω για ύπνο καλά λες...
αλλά εδώ που τα λέμε εσύ όχι CL δεν έχεις, ούτε για ball boy δεν κάνεις...:2funny:
δικά σου είναι βρε παλαμοβρόντη ?? που κομπάζεις κιόλας ?? :grin::grin:
κουράστηκες στο γήπεδο να τα πάρεις ?
άντε πάρε κάνα μισόκιλο παϊδάκια να κοιμηθείς σαν πουλάκι, νύχτα στάσου, έ νύχτα στάσου....
Βρε τρομπα η τρίτη ομάδα της αγγλιας εισαι σε τίτλους μαλακοκαυλη,ενα εκθέσεων εχεις και ενα κυπελλούχων,και πρωταθλημα πριν 20 χρονια,Άιντε γίδι.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
Άμα κάνει στον Παππού; Παππού εννοείς τον Μεντιλιμπαρ.

Ο Μεντιλιμπαρ ζήτησε Μιγια και Χιλ. Πήρε αρχιδια και αρχιδια. Βλεπεις η κουβέντα του για τον χοντρό ισούται με ευαγγέλιο... Και ο πρόεδρος υπακούει.
δεν ξέρω τι κουβέντες έχουν κάνει η αλήθεια είναι, αλλά αν τον θέλει τόσο πολύ θα έρθει στο τέλος...
κοινοτικός είναι έτσι κι αλλιώς .....δεν πιάνει θέση ξένου....
το πρόβλημα είναι ο Μαρτινς που είναι γυάλινος κ πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο κοντός να φουλάρει μηχανές...
λογικά τελειώσαμε με μεταγραφές εκτός και πουληθεί κάποιος ...ελπίζω όχι....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
Βρε τρομπα η τρίτη ομάδα της αγγλιας εισαι σε τίτλους μαλακοκαυλη,ενα εκθέσεων εχεις και ενα κυπελλούχων,και πρωταθλημα πριν 20 χρονια,Άιντε γίδι.
τρόμπας, μαλάκας, γίδι, μαλακοκαύλης.....:rockon::rockon:
δικέ μου σκέτος μπαμπινιώτης είσαι....:tooth::tooth:
εγώ προσωπικά δεν είμαι τίποτα ρε πουθενόπουλε....δεν κουράστηκα να πάρω τίποτα, άλλοι τρέχουνε...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.279
Πόντοι
12.756
τρόμπας, μαλάκας, γίδι, μαλακοκαύλης.....:rockon::rockon:
δικέ μου σκέτος μπαμπινιώτης είσαι....:tooth::tooth:
εγώ προσωπικά δεν είμαι τίποτα ρε πουθενόπουλε....δεν κουράστηκα να πάρω τίποτα, άλλοι τρέχουνε...
Να μη λες παπαριες οταν μιλαμε σοβαρα,ΤΕΛΟΣ.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.798
Πόντοι
13.116
καλά τα λέει ο Ταρέμης ..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom