Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.775
- Πόντοι
- 28.246
Καλα ενταξει. Ο, τι πεις και μαστα...Ασε μας ρε αδελφέ έχει σιπιονι και μαλακιες,πλάκα μας κανεις
Καλα ενταξει. Ο, τι πεις και μαστα...Ασε μας ρε αδελφέ έχει σιπιονι και μαλακιες,πλάκα μας κανεις
Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....Τους ρεαλιστικους στοχους ειπε ο συγαυρος.
Καποιοι δεν το ονειρυεονται απλά, αλλα το εχουν απαίτηση να πα3ι στους 8, μην σου πω και στον τελικο.
Α, και με οποιον και ν παίξουμε, ειτε σε League phase ειτε σε ΝΟΚ ΑΟΥΤ για να του γαμησουμε το αγαμητο θα μπουμε στο γηπεδο εμεις...
Να σου κατσει η Σαρλιζ Θερον ή να γυρισει πισω η Λολα; Εδω σε θελω.Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....
Δεν περιγραφω αλλο!
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ γαμιολες!
![]()
ΝΑΙ!Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....
Δεν περιγραφω αλλο!
![]()
Προσωπικά δεν θέλω τον Καρμο, επειδή μας βλέπει ως έσχατη λύση. Τον Καλογερόπουλο που τον περνάνε στα ψιλά είναι ένας από τους καλύτερους στόπερ τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα. Επίσης είναι και αρχηγός στην κ21 της Ελλάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απαξίωση. Με τέτοια γαλόνια δεν αξίζει να είναι τουλάχιστον 4ος στόπερ;Κανσελιερι κ Ζενον δεν εχω ιδεα τι ρολο βαρανε...ουτε στο μανατζερ δεν τους εχω πετυχει...
Οπως κι ο αλλος που πηγε στην αεισιχτιρ με 10 μυρια....αλλα θελουμε παικτη που οταν βλεπει αντιπαλο να πηγαινει κατα πανω του και οχι να αρχιζει τις πισωπεταλιες....κ φυσικα να μαρκαρει.... Εναν Καστιγιο ρε παιδακι μου....
Ο παππους θελει στοπερ στυλ Καρμο, της 1ης χρονιας βεβαιως βεβαιως γιατι περσι τον επαιζε,...
Απο κει και περα την Λιβαρπουλ να κερδισουμε στο Καραϊσκάκης κ δε γαμιεται...![]()
Άμα δεν πάρετε ΚΑΙ φέτος πρωτάθλημα ή C.L. απλά κλείστε το μπουρδέλο. (Μέχρι και) η Τότεναμ πήρε σοβαρό τίτλο, η West Ham Conference, η Chelsea παίρνει τίτλους , ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Η CRYSTAL PALACE έχει 2 τίτλους σε 3 μήνες!!!!!! Τι περιμένετε να πάρει και η Φούλαμ;Τελικος Θρυλος - Αρσεναλ... 3- 1 σκορ.... Γεμιζει η χωρα ξεβρακωτους γαυρους με τα καλαμπαλικια να αρμενιζουν παντου..... Μαζικο κινημα αυτοκτονιων αλλοθρησκων... Κλεινει το σανοdna.....Μου καθεται η Σαρλιζ Θερον..... Αποσυρομαι στο Αγιο Ορος....
Δεν περιγραφω αλλο!
![]()
Να μιλας πιο ευγενικα στον κανονιερη, πελατη του Θρυλου σε παρακαλω. Ντροπη...Άμα δεν πάρετε ΚΑΙ φέτος πρωτάθλημα ή C.L. απλά κλείστε το μπουρδέλο. (Μέχρι και) η Τότεναμ πήρε σοβαρό τίτλο, η West Ham Conference, η Chelsea παίρνει τίτλους , ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Η CRYSTAL PALACE έχει 2 τίτλους σε 3 μήνες!!!!!! Τι περιμένετε να πάρει και η Φούλαμ;
Ή τώρα ή ΑΦΑΝΙΣΜΌΣ!!!
Με γαμησες τωρα... Τι μου θυμησες!!Να σου κατσει η Σαρλιζ Θερον ή να γυρισει πισω η Λολα; Εδω σε θελω.
Θα ειναι η χρονια μας φετος... Στις διοργανωσεις στις οποιες δεν συμμετεχει ο ΘΡΥΛΟΣ θα τους κατατροπωσουμε ολους...Να μιλας πιο ευγενικα στον κανονιερη, πελατη του Θρυλου σε παρακαλω. Ντροπη...
Χθες μας διαβαζε ο Καρπετ.. Δεν εξηγειται αλλιως...Και εδω ΝΑΙ και Ξανα ΝΑΙ
(Τον Λανα τον ανανεωσε ουσιαστικα ο Ανιγκο με δικη του πρωτοβουλία πριν λιγες μερες μολις ειδε τα... καμπανακια)
![]()
Τόπο στα νιάτα: O Ολυμπιακός έδεσε με νέο συμβόλαιο εννιά νεαρούς παίκτες του!
Στην ανανέωση των συμβολαίων εννιά νεαρών ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Ολυμπιακός.www.sport-fm.gr
Μαλακίες λέει σχετικά με Λιατσικούρα. Ειδικά αν φύγει ο Έσε, ο μικρός δεν φεύγει για Β ομάδα. Επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πνευμονίδη ο Λιατσικούρας. Για τον Καλογερόπουλο ίσως να τον στείλει στην Β ομάδα αλλά και πάλι με μαύρη καρδιά θα το κάνει ο Μεντιλίμπαρ γιατί του έκανε καλά παιχνίδια στην προετοιμασία.Χθες μας διαβαζε ο Καρπετ.. Δεν εξηγειται αλλιως...Εμεις παντως καναμε καλυτερη αναλυση..
![]()
Ωραίο ανολοκλήρωτο παζλ
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και την διαμόρφωση του ρόστερ του υπενθυμίζοντας πως στο τέλος Αυγούστου αυτό θα έχει κάμποσες αλλαγές.www.gazzetta.gr
Ο Λιατσικουρας θα μεινει στην α ομαδα... Ο Καλογεροπουλος θα παει β λογικα.... Θα δουμε... Ο χοντρος δεν ειναι κοκαλης, το βλεπει πιο επαγγελματικα το πραγμα...Μαλακίες λέει σχετικά με Λιατσικούρα. Ειδικά αν φύγει ο Έσε, ο μικρός δεν φεύγει για Β ομάδα. Επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πνευμονίδη ο Λιατσικούρας. Για τον Καλογερόπουλο ίσως να τον στείλει στην Β ομάδα αλλά και πάλι με μαύρη καρδιά θα το κάνει ο Μεντιλίμπαρ γιατί του έκανε καλά παιχνίδια στην προετοιμασία.
Το θέμα δεν είναι αν μας διαβάζει ο Ερπετόπουλος, αλλά να μην μας διαβάζει ο Βαγγέλας και κάνει και ακούσει τίποτα Ανναπούρνες και nickpie που θέλουν 12 παίχτες για κάθε γραμμή θέσης. Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει το σωστό. Πολυσύνθετο ρόστερ και όσοι χρειάζονται και κυρίως όσοι δηλώνονται για να μην υπάρχει γκρίνια.
Για το τι ξημερώνει μέχρι το τέλος Αυγούστου για να μας χτυπήσουν την πόρτα δεν ξέρεις. Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ ότι θα περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, και ότι θα έρθουν παίχτες, άλλοι θα φύγουν μεταφράζονται ποικιλοτρόπως...
Το ξέρει και ο ίδιος ότι Μουζακίτη, Έσε, Ορτέγκα και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.... σήμερα τους έχει άυριο ίσως να μην έχει κάποιον...
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει, όχι στο να πουλήσει, αλλά να κλείσει το κενό ο χοντρός. Λεφτά... θα έχει, δικαιολογία δεν θα έχει.
Θα δούμε. Με πώληση Ορτέγκα και αν δεν πάρει άλλον, πάει ο Μπιανκόν αριστερό μπακ. Μένουν 4 στο κέντρο της άμυνας με τον νέο στόπερ που ψάχνει.Ο Λιατσικουρας θα μεινει στην α ομαδα... Ο Καλογεροπουλος θα παει β λογικα.... Θα δουμε... Ο χοντρος δεν ειναι κοκαλης, το βλεπει πιο επαγγελματικα το πραγμα...
Στο καλό να μας γράφει.![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Γιώργος Μασούρας μία ανάσα από την Αλ Καλίτζ, αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιό του
Από τον Ολυμπιακό στην Αλ Καλίτζ ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αναμένεται να συνυπάρξει ξανά με τον Κώστα Φορτούνη, ενώ θα βρει και τους Δώνη, Φερνάντες, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη.www.sport24.gr
Ρε τι ψωμόλυσσες είναι αυτοί; Ούτε 1,5 μύριο δεν μπορούν να δώσουν. Λεφτά με ουρά στην Αραπιά σου λέει μετά.![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Γιώργος Μασούρας μία ανάσα από την Αλ Καλίτζ, αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιό του
Από τον Ολυμπιακό στην Αλ Καλίτζ ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αναμένεται να συνυπάρξει ξανά με τον Κώστα Φορτούνη, ενώ θα βρει και τους Δώνη, Φερνάντες, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη.www.sport24.gr
Για ποιον ρε,σε κενή εστία τη στέλνει αραουτΡε τι ψωμόλυσσες είναι αυτοί; Ούτε 1,5 μύριο δεν μπορούν να δώσουν. Λεφτά με ουρά στην Αραπιά σου λέει μετά.