Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.831
- Πόντοι
- 9.931

Ο Γουίλιαμς Γκος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό
Μ' ένα συγκινητικό post ο Αμερικανός άσος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τους ερυθρόλευκους
Ποιος το λέει τούτο;3 εκατομμύρια στον Μιλουτινοφ απο τον Βαζελο για 3 χρονια
Ποιος το λέει τούτο;
Αν θέλει το παιδί ας πάει κείθε κι αυτός.![]()
Ο Παναθηναϊκός πάει για βόμβα Μιλουτίνοβ: Τρελή πρόταση εννέα εκατομμυρίων για τρία χρόνια
Τεράστια πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Νικόλα Μιλουτίνοβ, οι πράσινοι προσπαθούν να “κλέψουν” τον Σέρβο σέντερ που έχει ετοιμάσει βαλίτσες για την Αρμάνι Μιλάνο.www.sport24.gr
Δε νομίζω εκεί η έξω η σε μας3 εκατομμύρια στον Μιλουτινοφ απο τον Βαζελο για 3 χρονια
Και θα τσιμπήσουν οι Αγγελόπουλοι να παίξουν την συζήτηση στην διαδικασία δημοπρασίας. Τους έχεις για τέτοιους όσα χρόνια τους ξέρεις; Απλά έναν Μιλουτίνοφ (δεινόσαυρο) τον θέλεις. Οι άλλοι δυο πρέπει να είναι αθλητικοί. Βασικά έναν θέλεις αν κλείσει ο Μιλουτίνοφ σε εμάς, γιατί έχεις και Πετρούσεφ.Κλασσικες βρωμιες, δινει τα διπλα λεφτα απτην αξια του, ετσι ωστε ειτε να μας χρεωσει ανανεωνοντας, ειτε να μας την σπασει που μας "εκλεψε" και καλα τον παικτη. Στα αρχιδια μου προσωπικα παει δεν παει, αλλα θα γελασω πολυ αν παει και δεν παιξει καθολουΜπουζουκια ολη μερα, τραυματιας τη μιση σεζον και τετοια.
Ας κάνει ότι θέλει ο Μιλου αδερφέ. Επαγγελματίας είναι, το ίδιο και οι Αγγελόπουλοι. Λεφτά παίζουν επίσης στο τραπέζι.Δε νομίζω εκεί η έξω η σε μας
Τουλάχιστον δεν πουλάει ψευτοοπαδιλικι σαν τον Δαρσινο....Ας κάνει ότι θέλει ο Μιλου αδερφέ. Επαγγελματίας είναι, το ίδιο και οι Αγγελόπουλοι. Λεφτά παίζουν επίσης στο τραπέζι.
Πόσα επερνε μέχρι φέτος γνωρίζει κάποιος;Τουλάχιστον δεν πουλάει ψευτοοπαδιλικι σαν τον Δαρσινο....
1.5 με 1.8Πόσα επερνε μέχρι φέτος γνωρίζει κάποιος;
Με 2.5 τον κρατα1.5 με 1.8
ναι ετσι ευκολα...αλλα δεν νομιζω να του δωσουν τοσαΜε 2.5 τον κρατα
Θα πάνε εκεί αν θέλουν να τον κρατήσουν είναι και μια επιβράβευση για τον παίχτη....ναι ετσι ευκολα...αλλα δεν νομιζω να του δωσουν τοσα
Απλά στο sport24 διάβασα ότι το δουλεύουνε καιρό λέει ...Θα πάνε εκεί αν θέλουν να τον κρατήσουν είναι και μια επιβράβευση για τον παίχτη....