raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.679
- Πόντοι
- 5.006
Αυτη η φωτο μαζι με την αλλη στο πουλμαν μετα το ευρωπαικο περυσι, ειναι μοναδικες.
θα γινει και αυτη κορνιζα στο σαλονι....διπλα στους αλλους συγγενεις...Αυτη η φωτο μαζι με την αλλη στο πουλμαν μετα το ευρωπαικο περυσι, ειναι μοναδικες.

δεν σε ειδα να τον παιρνεις στις πλατες σου μεσα στο γηπεδο.θα γινει και αυτη κορνιζα στο σαλονι....διπλα στους αλλους συγγενεις...![]()

Νταξει τύπε καλή είναι η κατσαρόλα της τεφαλ αλλά δεν είναι σαν τα κανόνια στο μουσείο της κούλας να τα λέμε κι αυτά
Εγώ έχω βάλει κι αυτή που έχουμε πάρει στο κυνήγι τον δημοπουλο με τον αθηναϊκό τύπεθα γινει και αυτη κορνιζα στο σαλονι....διπλα στους αλλους συγγενεις...![]()

Ένα τέτοιο πράγμα δηλαδή...Ο Almeida στη συνεντευξη τυπου επαθε Μινο.
Κανεις δεν καταλαβε τιποτα...![]()
Στηρίζω 100-0μαιος 2024 - μαιος 2025.....οι ωραιοτεροι 12 μηνες της ζωης μας....
ευλογημενοι που ζουμε σε αυτη την εποχη....
υγ : μοναδικη εκρεμμοτητα η ακατανοητη καθυστερηση στο αγαλμα του μεντιλιμπαρ εξω απο το καραισκακη ή στην εισοδο του λιμανιου.....![]()
Τον είχαμε σε μια κάποια εκτίμησηΟ Almeida στη συνεντευξη τυπου επαθε Μινο.
Κανεις δεν καταλαβε τιποτα...![]()
Εκεινη στο πουλμαν δεν παιζεται ρε!! Ολα κοκκινα, μονο ΘΡΥΛΟΣ!!Αυτη η φωτο μαζι με την αλλη στο πουλμαν μετα το ευρωπαικο περυσι, ειναι μοναδικες.
κανονίστε να αποκλειστείτε από την παρί, αλλιώς θα γαμηθουμε, να ξες....Εκεινη στο πουλμαν δεν παιζεται ρε!! Ολα κοκκινα, μονο ΘΡΥΛΟΣ!!

Δεν τον πιασανε ομως. Να βαλουμε τη φωτο...μετα!Εγώ έχω βάλει κι αυτή που έχουμε πάρει στο κυνήγι τον δημοπουλο με τον αθηναϊκό τύπε![]()

Κατσε ρε μαν... 19 χρονια εχει η ομαδα να παει τελικο. Θα το κανονισει ο προεδρας στο τελος πιστευω... Νοτιγχαμ Τσελσι τελευταια αγωνιστικη κ θα τερματισουμε καπως ετσι.... Λιβερπουλ, Σιτυ, Αρσεναλ, Νιουκαστλ, Νοτιγχαμ.... Κι ολα καλα.κανονίστε να αποκλειστείτε από την παρί, αλλιώς θα γαμηθουμε, να ξες....![]()

ρε μαλακισμενο την επομενη αγωνιστικη παιζεις μεσα στην λιβερπουλ....αμα χασεις και εκει, σε φτασανε ολοι (καλά, η σιτυ πες οτι σε εχει περασει ηδη)....Κατσε ρε μαν... 19 χρονια εχει η ομαδα να παει τελικο. Θα το κανονισει ο προεδρας στο τελος πιστευω... Νοτιγχαμ Τσελσι τελευταια αγωνιστικη κ θα τερματισουμε καπως ετσι.... Λιβερπουλ, Σιτυ, Αρσεναλ, Νιουκαστλ, Νοτιγχαμ.... Κι ολα καλα.![]()