ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.402
- Πόντοι
- 6.756
Εγώ θα φάω,έσυ μη λες όλο μαλακιες να διώξουμε τον έναν τον άλλον μας ζαλισες τα παπαρια.φαε κανα ταψι τυροπιτα και ακου να μαθεις.
Εγώ θα φάω,έσυ μη λες όλο μαλακιες να διώξουμε τον έναν τον άλλον μας ζαλισες τα παπαρια.φαε κανα ταψι τυροπιτα και ακου να μαθεις.
Θα «χεστει» στο χρήμα στο Ντουμπαι τυπε![]()
Ελληνίδα πρώην αθλήτρια Ολυμπιακού κάνει νέα καριέρα στο Ντουμπάι! (ΦΩΤΟ)
Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της και το ξέσπασμά της σχετικά με τα σχόλια όσων δεν γνωρίζουν και σχολιάζουν για τα... ροζ πάρτιwww.sportdog.gr
![]()
γι την ιστορια ο σακ ειναι 34 και δυσκολα θα μεινει του χρονου,τωρα περαν αυτου πες μου ενα παιχνιδι το τελευταιο 2μηνο μην πω 3μηνο που να ειναι τουλαχιστον μετριος.Εγώ θα φάω,έσυ μη λες όλο μαλακιες να διώξουμε τον έναν τον άλλον μας ζαλισες τα παπαρια.
Καλά άσε το μπαρο,αυτος κοιμαται κσι ονειρεύεται ποιος θα φύγει.βγηκαμε πρωτοι ανετα με πολλους τραυματισμους κιολας γιουρολιγκα -για εμενα ειναι πιο δυσκολο και απο την κατακτηση
ειμαστε ανετα φ4
προς τι η γκρινια?
Κάθε βδομάδα λες και έναν να φύγει,δεν υπάρχει κουραση,μπορεί να είναι κάποιος στα πικ όλο το χρόνο?γι την ιστορια ο σακ ειναι 34 και δυσκολα θα μεινει του χρονου,τωρα περαν αυτου πες μου ενα παιχνιδι το τελευταιο 2μηνο μην πω 3μηνο που να ειναι τουλαχιστον μετριος.
και με το δικο σου σκεπτικο να μην αλλαξει η ομαδα και βελτιωθει να μεινει και του χρονου η ιδια.![]()
την προηγυμενη ποιον εδιωξα μην διωξω και σημερα τον ιδιο.Κάθε βδομάδα λες και έναν να φύγει,δεν υπάρχει κουραση,μπορεί να είναι κάποιος στα πικ όλο το χρόνο?
Σωστά.αχαρη και αχρηστη κουβεντα
χειλ τρομερος σκορερ.Ωραίο ματς φοβερός ο Λαρετζακης
Ντορσευ που φαίνονται νουφα οι τραυματισμοί του
Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Έσε, Στάμενιτς, Μαρτίνς Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί![]()
Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Έσε, Στάμενιτς, Μαρτίνς Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί![]()