ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.565
- Πόντοι
- 12.756
Αυτό με τα σουτ είναι πλήγμα αλλά κ ο ρυθμιστής της κούπαςΓια όλους θα είναι δύσκολη η κούπα , δεν υπάρχουν φαβορί .
Απλά θέλω να πιστεύω ότι με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ποσοστά ευστοχίας των φουρνιέ - βεζενκοφ και όχι πάντως αυτό που είδαμε χθες , στα επόμενα 3-4 παιχνίδια που απομένουν μέχρι τον τελικό θα το σηκώσω .
Μας το χρωστάει η τύχη , μας το χρωστάει ή ιστορία μας , τα 100 χρόνια του συλλόγου .
Νομίζω αν η Άρσεναλ πάρει το Ch league κ δεν βγει μέσω πρωταθλήματος τότε παίρνει τη θέση του Ολυμπιακού ..μαθηματικά δύσκολο αλλά υπάρχει κ αυτή η πιθανότηταΠάρτι τίτλου για τη Σέλτικ και Champions League για τον Ολυμπιακό
Το αναμενόμενο έγινε πλέον επίσημο. Η Σέλτικ είναι ξανά πρωταθλήτρια Σκωτίας, διαλύοντας την Νταντί Γιουνάιτεντ με 5-0, κλειδώνοντας και μαθηματικά τον τίτλο, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στα... αστέρια.
Ακατόρθωτο μανΝομίζω αν η Άρσεναλ πάρει το Ch league κ δεν βγει μέσω πρωταθλήματος τότε παίρνει τη θέση του Ολυμπιακού ..μαθηματικά δύσκολο αλλά υπάρχει κ αυτή η πιθανότητα
εχεις να μας πεις κατι για τους φιλους πουθεναικους?για τον παντελωνατο γιαννακοπουλο?για το μανα θα φυγω θα παω στο ενμπιει.Τι έγινε υπάλληλακια?Πιάσατε δουλεια γιατί βλέπετε πως ο κόσμος δεν είναι πρόβατα πλέον?
![]()
Ολυμπιακός: Ο Καμπελά δεν είναι ούτε Βαλμπουενά, ούτε Γουίλιαν, ούτε οποιοσδήποτε άλλος
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν οι συγκρίσεις «νεοσύλλεκτων» με πρώην ποδοσφαιριστές, είτε του Ολυμπιακού , είτε οποιασδήποτε άλλης ομάδας.www.fosonline.gr
Γιατί δεν βγήκε κιχ για οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή υπάλληλοι?
Γιατί έβριζε το Σούνιο και το χάσα μαν?Τι του κάνε?εχεις να μας πεις κατι για τους φιλους πουθεναικους?για τον παντελωνατο γιαννακοπουλο?για το μανα θα φυγω θα παω στο ενμπιει.
ειχε κυμα.Γιατί έβριζε το Σούνιο και το χάσα μαν?Τι του κάνε?
Για καρονα πας πάλι?θα λειψω για λιγο οταν γυρισω ελπιζω καποιος να μου απαντηση διπλα στο ερωτημα που εβαλα.![]()
Πουτσα μαςειμαι σιγουρος οτι αν δεν τον βοηθησει η οικογενεια του θα αυτοκτονηση
για πρασινο backloveass.Για καρονα πας πάλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουτσα μας
εντελως....αλλα ανθρωπος ειμαι και δεν μου αρεσει τα εξαρτημενα να ψοφανεΓια καρονα πας πάλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουτσα μας
Αδελφέ ας πρόσεχαν.εντελως....αλλα ανθρωπος ειμαι και δεν μου αρεσει τα εξαρτημενα να ψοφανε
Περνα και από καραφλα.για πρασινο backloveass.
Πας για κούρεμα μανθα λειψω για λιγο οταν γυρισω ελπιζω καποιος να μου απαντηση διπλα στο ερωτημα που εβαλα.![]()
Πολλοί μερακλήδες μαζεμένοι, τις προάλλες είχε εμφανιστεί αυτός εδώ...Να και ένας οπαδός του βάζελου που πέρασε ... όμορφα χθες το βράδυ!!
![]()