dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.396
- Πόντοι
- 39.911
Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσειςΤι τσιμπησες αδελφε?
Παραγγελία και έτσι

Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσειςΤι τσιμπησες αδελφε?

Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσεις
Παραγγελία και έτσι![]()

απο που τα χορτα μαν?Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσεις
Παραγγελία και έτσι![]()
Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσεις
Παραγγελία και έτσι![]()

μη βριζεις μαν......την εκανα ολυμπιακο....Αφού είναι ΑΕΚ η γαμιόλα ρε μαν![]()
απο που τα χορτα μαν?
με τι δολωμα επιασες τα ψαρακια?

απο που τα χορτα μαν?
με τι δολωμα επιασες τα ψαρακια?

12άρα πίτσα θα ξηγηθείς ή παραπάνω;Χόρτα με ψαράκια χαλαρά γιατί το βράδυ με τον αγώνα έχω άγριες διαθέσεις
Παραγγελία και έτσι![]()
2412άρα πίτσα θα ξηγηθείς ή παραπάνω;
Λες; Ωχ τον βλέπω έτσι
Λες; Ωχ τον βλέπω έτσι

Αδερφέ έχω κάνει ήδη τα κουμάντα μου για μάσα μαζί με τον αγώνα. Τι ώρα έρχεται το παιδί σε σένα;Φρενίτιδα» από τον κόσμο του Θρύλου, πάνω από 15.000 ανανεώσεις διαρκείας

Νέο επεισόδιο του σήριαλ «επετειακή φανέλα» συμβαίνει τώρα... ακριβώς όπως όλα τα παλιά.![]()
Περιεργως βέβαια τα διάρκειας αμέσως ανακοινωνονται πως είναι 15.000 και ξερω γω αλλά οι φανέλες δεν μάθαμε ποτέ αν το sold out είναι 100 τμχ ή 100.000Φρενίτιδα» από τον κόσμο του Θρύλου, πάνω από 15.000 ανανεώσεις διαρκείας
Ναι αδελφέ έχω κάνει,εσύ τι θα τσιμπήσεις? 9 εμεναΑδερφέ έχω κάνει ήδη τα κουμάντα μου για μάσα μαζί με τον αγώνα. Τι ώρα έρχεται το παιδί σε σένα;
Αδερφός @troubakhs επίσης, ακούει;
![]()
Τσίμπησα ήδη εξοχικό γεμιστό με λίγες πατάτες και φέτα.Ναι αδελφέ έχω κάνει,εσύ τι θα τσιμπήσεις? 9 εμενα
Θέλεις να σε βάλω να μαντέψεις ή να το πάρει το ποτάμι για το τι ΜΠΑΜ ψάχνει ο Μαρινάκης; Άντε να σε βοηθήσω. Στην θέση του Μουζακίτη παίζει, ερυθρόλευκα σε ομάδα της τετράδας στην Ισπανία φοράει σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι φέτος. Τον βρήκες, μωρέ, ή να τον πω;Περιεργως βέβαια τα διάρκειας αμέσως ανακοινωνονται πως είναι 15.000 και ξερω γω αλλά οι φανέλες δεν μάθαμε ποτέ αν το sold out είναι 100 τμχ ή 100.000
3 φορές "ξεχασαν" να μας πουν πόσα πουλήθηκαν
Στήστε την στην addidas μόνο εκεί θα πάρετε
Δυστυχώς πλέον σκεφτόμαστε έτσι όχι γιατί είμαστε συνομωσιολογοι αλλά γιατί αποδεδειγμένα ανάβει καπνός και μετά επιβεβαιώνειΠολλά έχουν δει τα μάτια μας και άλλα τόσα έχουν ακούσει τ'αυτιά μας. Με κουφάλες έχουμε να κάνουμε επίσης...
Βρες μου έναν λόγο να μην κάνω αυτήν την εικασία.
Και φυσικά δυο δυνατά εξτρέμ θέλει, ε΄ναν θα πληρώσει. Ο άλλος θα είναι ελεύθερος. Βασικά θέλεις και τρίτο γιατί πρέπει και να ξεφορτωθείς τον Βέλντε, αλλά τον Πάλμα δεν θα τον κρατήσει. Τρομάρα του.
Μην σου κάνει εντύπωση, επίσης, ο πληρωμένος εξτρέμ να είναι ο Ποντένσε. Γιατί κάπως πρέπει να χρυσώσει το χάπι, κάπως να νοστιμέψει το σανό ότι νοιάστηκε για την ομάδα. Καλοδεχούμενος βέβαια ο κοντός.
Για τα λεφτά που έχει βγάλει και θα βγάλει κι άλλα; Θα μας πει ο κυρΚώστας ότι είχαμε τρύπες από τα παλιά να κλείσουμε που δεν βγάζαμε χρήμα.
Όταν εγώ λέω ότι κακώς οι ομάδες που δανείζουν με υποχρεωτίκες οψιον υπό όρους βάζουν όριο συμμετοχών είναι μαλακία, δεν έχω άδικο. Για να του έβαζε, αν πάρεις πρωτάθλημα ή κύπελλο, κυρίως πρωτάθλημα, την επόμενη μέρα μου στέλνεις τα λεφτά. Τι θα έκανε ο χοντρούλιακας; Θα του έλεγε του Βάσκου, μην πάρεις πρωτάθλημα να μην τον αγοράσω;Περιεργως τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει και θέμα με την Ορτα όπου μαθαίνουμε πως δεν έπιασε τις συμμετοχές
Έτσι είναι μεν αλλα φυσικά δεν μάθαμε ποτέ τις συμμετοχές και δηλαδή ο Μεντιλιμπαρ που ομολογουμένως τον θέλει θα του έλειπαν ξέρω γω 5 συμμετοχές και δεν θα τον έβαζε πχ 5 10λεπταΌταν εγώ λέω ότι κακώς οι ομάδες που δανείζουν με υποχρεωτίκες οψιον υπό όρους βάζουν όριο συμμετοχών είναι μαλακία, δεν έχω άδικο. Για να του έβαζε, αν πάρεις πρωτάθλημα ή κύπελλο, κυρίως πρωτάθλημα, την επόμενη μέρα μου στέλνεις τα λεφτά. Τι θα έκανε ο χοντρούλιακας; Θα του έλεγε του Βάσκου, μην πάρεις πρωτάθλημα να μην τον αγοράσω;
Έλα Νίκ γιατί δεν το βρήκες ακόμα μα΄λλον.Έτσι είναι μεν αλλα φυσικά δεν μάθαμε ποτέ τις συμμετοχές και δηλαδή ο Μεντιλιμπαρ που ομολογουμένως τον θέλει θα του έλειπαν ξέρω γω 5 συμμετοχές και δεν θα τον έβαζε πχ 5 10λεπτα
Ποιον τον Ορτα που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα που είχε μπει στο αεροπλάνο κτλ κτλ
Ανεβάζει ταβάνι με ποδοσφαιρικά τοτέμ ο μύστης Βαγγέλης. Θα φύγει ο Μουζακίτης για να έρθει ο Κ΄οκε να κολλήσει τα τελευταια ένσημα επειδή δεν του τα κολάει η Ατλέτικο.Θέλεις να σε βάλω να μαντέψεις ή να το πάρει το ποτάμι για το τι ΜΠΑΜ ψάχνει ο Μαρινάκης; Άντε να σε βοηθήσω. Στην θέση του Μουζακίτη παίζει, ερυθρόλευκα σε ομάδα της τετράδας στην Ισπανία φοράει σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι φέτος. Τον βρήκες, μωρέ, ή να τον πω;