Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3837 άτομα (2 μέλη και 3835 επισκέπτες)

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
δεν είναι αντικειμενικός ο Χελάκης, αλλά δε δηλητηριάζει και μυαλά. Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε αυτό που λέει ο φίλος!

κοιτα εδω προεδρο ομαδας τυπε και κατηγορουν τα πιτσιρικια που ειναι βιαια

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
Παίρνει κανενας σοβαρά τα ινσταγκραμ του τράκη;Αφού ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι όταν τα ανεβάζει.Στο κάτω κα΄τω,έχει γαμήσει ποτέ κανέναν απ'αυτούς που λέει;Ίσα ίσα,αυτός έφαγε ντου στο σπίτι του απ'τους δικους του κιόλας
τυπε,τον τρακη εγω που εχω μια ηλικια,τον κατουραω στα μουτρα.οι 20χρονοι που τον βλεπουν εξοργισμενο και ακουν τους "δημοσιογραφους" που πληρωνει να λενε τα ιδια,δε λειτουργουν οπως εγω.δεν ξερω πως αντιλαμβανεσαι την υποκινηση βιας αλλα ο τρακης αυτο κανει και η χρηση ναρκωτικων ουσιων δε δικαιολογει αυτες τις πραξεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.545
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξύ όπως το φοβόμουν τον Κωστούλα τον έκαψαν με τις συνεχόμενες και εξαντλητικές συμμετοχές.

:confused:
Δεν σου περνάει από το μυαλό μήπως τον έχει ήδη πουλήσει και τον φυλάει μην του τραυματιστεί και χαλάσει η δουλειά;
Και τον παρουσιάζει ως τραυματία;

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
8.037
Πόντοι
1.336
Δεν σου περνάει από το μυαλό μήπως τον έχει ήδη πουλήσει και τον φυλάει μην του τραυματιστεί και χαλάσει η δουλειά;
Και τον παρουσιάζει ως τραυματία;
Φίλε @Zebu μας γάμησες μεσημεριάτικα !!!!!!!!!
Δεν το έχω πάει τόσο μακριά :undecided-old:

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.699
Πόντοι
3.446

κοιτα εδω προεδρο ομαδας τυπε και κατηγορουν τα πιτσιρικια που ειναι βιαια
Τύπε μην την ψάχνεις αυτός ο παπάρας έχει το ακαταλόγιστο. Τόση σκόνη και τόσο χόρτο που έχει καταναλώσει στη ζωή του...:confused::confused::confused:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
Τύπε μην την ψάχνεις αυτός ο παπάρας έχει το ακαταλόγιστο. Τόση σκόνη και τόσο χόρτο που έχει καταναλώσει στη ζωή του...:confused::confused::confused:
εγω το ξερω τυπε.πρεπει ομως καποιος να το εξηγησει και στα παιδακια που εχουν την ατυχια να τα κανουν αυτοι που νομιζουν για μπαπαδες τους βαζελους.τι εχουν δει αυτα τα παιδια τα τελευταια 20 χρονια;ενα ανωμαλο που τον στραπονιαζε η τζενουλα να δημιουργει επι 5 χρονια επεισοδια στη λεωφορο,με εισοδο οπλισμενων χουλιγκανων στο γηπεδο 2-3 φορες με δικαιολογια την αγανακτιση.αυτον εδω το χρηστη να ευχεται καρκινους στα παιδια αντιπαλου παιχτη,να βγαζει στριγκ για να προκαλεσει τους αντιπαλους οπαδους να του γαμησουν καμια μανουλα κυριολεκτικα,να επιτιθεται εδω και χρονια στη διοργανωση κτλ.
μιλαμε για ομαδα οχετο

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.812
Πόντοι
10.131
Αν είσαι ηλίθιος και αμόρφωτος παίρνεις τον Τράκη στα σοβαρά. Αν έχεις 10 δράμια μυαλό τον βλέπεις απλά και γελάς.

Εχθές δεν έφταιγε η διαιτησία αλλά το χάλια κοουτσαρισμα του Τούρκου... Συνεχίζουμε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.515
Πόντοι
12.756
Αν είσαι ηλίθιος και αμόρφωτος παίρνεις τον Τράκη στα σοβαρά. Αν έχεις 10 δράμια μυαλό τον βλέπεις απλά και γελάς.

Εχθές δεν έφταιγε η διαιτησία αλλά το χάλια κοουτσαρισμα του Τούρκου... Συνεχίζουμε.
Πες τα τυπε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.545
Πόντοι
28.246
Φίλε @Zebu μας γάμησες μεσημεριάτικα !!!!!!!!!
Δεν το έχω πάει τόσο μακριά :undecided-old:
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας και άλλα τόσα έχουν ακούσει τ'αυτιά μας. Με κουφάλες έχουμε να κάνουμε επίσης...
Βρες μου έναν λόγο να μην κάνω αυτήν την εικασία.
Και φυσικά δυο δυνατά εξτρέμ θέλει, ε΄ναν θα πληρώσει. Ο άλλος θα είναι ελεύθερος. Βασικά θέλεις και τρίτο γιατί πρέπει και να ξεφορτωθείς τον Βέλντε, αλλά τον Πάλμα δεν θα τον κρατήσει. Τρομάρα του.
Μην σου κάνει εντύπωση, επίσης, ο πληρωμένος εξτρέμ να είναι ο Ποντένσε. Γιατί κάπως πρέπει να χρυσώσει το χάπι, κάπως να νοστιμέψει το σανό ότι νοιάστηκε για την ομάδα. Καλοδεχούμενος βέβαια ο κοντός.

Για τα λεφτά που έχει βγάλει και θα βγάλει κι άλλα; Θα μας πει ο κυρΚώστας ότι είχαμε τρύπες από τα παλιά να κλείσουμε που δεν βγάζαμε χρήμα.

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
7
Like
1.478
Πόντοι
486
Παρουσία από άλλο πλανήτη και πρωταθλήτρια της καρδιάς μου.

Συνημμένα

• IMG-fbe956e1871ef9463a7e54740928622e-V.jpg
    IMG-fbe956e1871ef9463a7e54740928622e-V.jpg
    206,7 KB · Εμφανίσεις: 17

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.699
Πόντοι
3.446
εγω το ξερω τυπε.πρεπει ομως καποιος να το εξηγησει και στα παιδακια που εχουν την ατυχια να τα κανουν αυτοι που νομιζουν για μπαπαδες τους βαζελους.τι εχουν δει αυτα τα παιδια τα τελευταια 20 χρονια;ενα ανωμαλο που τον στραπονιαζε η τζενουλα να δημιουργει επι 5 χρονια επεισοδια στη λεωφορο,με εισοδο οπλισμενων χουλιγκανων στο γηπεδο 2-3 φορες με δικαιολογια την αγανακτιση.αυτον εδω το χρηστη να ευχεται καρκινους στα παιδια αντιπαλου παιχτη,να βγαζει στριγκ για να προκαλεσει τους αντιπαλους οπαδους να του γαμησουν καμια μανουλα κυριολεκτικα,να επιτιθεται εδω και χρονια στη διοργανωση κτλ.
μιλαμε για ομαδα οχετο
Γνωστά αυτά που λες τύπε αλλά ξέχασες ν'αναφέρεις το σημαντικότερο. Γαμώ τον Παναθηναϊκό γαμώ και τη 13 σας όλη ήταν τα λόγια του όταν πήγαν κάμποσοι βάζελοι έξω απ'το σπίτι του. Να'χαμε εμείς πρόεδρο που να έλεγε κάτι αντίστοιχο για τον Ολυμπιακό μας και την 7 θα τον είχαν βρει με τσιμέντο στα ποδάρια του και φουνταρισμένο στο λιμάνι. Όλο λέει επίσης ότι θα αποχωρήσει απ'την ευρωλίγδα όπως την αποκαλεί και όλο εκεί είναι. Αν έχεις κάκαλα σήκω φύγε. Αλλά που; Όπως λέει και στην υπογραφή του ο τύπος @ΑΝΤΖΕΛΟ κωλομπαράδες όλοι του ταιριάζει απολύτως του σκατιάρη του Τράκη

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
Γνωστά αυτά που λες τύπε αλλά ξέχασες ν'αναφέρεις το σημαντικότερο. Γαμώ τον Παναθηναϊκό γαμώ και τη 13 σας όλη ήταν τα λόγια του όταν πήγαν κάμποσοι βάζελοι έξω απ'το σπίτι του. Να'χαμε εμείς πρόεδρο που να έλεγε κάτι αντίστοιχο για τον Ολυμπιακό μας και την 7 θα τον είχαν βρει με τσιμέντο στα ποδάρια του και φουνταρισμένο στο λιμάνι. Όλο λέει επίσης ότι θα αποχωρήσει απ'την ευρωλίγδα όπως την αποκαλεί και όλο εκεί είναι. Αν έχεις κάκαλα σήκω φύγε. Αλλά που; Όπως λέει και στην υπογραφή του ο τύπος @ΑΝΤΖΕΛΟ κωλομπαράδες όλοι του ταιριάζει απολύτως του σκατιάρη του Τράκη
ειναι η φραση του πρεζακια με την οποια συμφωνω απολυτα τυπε.και φυσικα με τα υπολοιποα που γραφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom