Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.470
- Πόντοι
- 28.246
Κι εγώ για πιτόγυρο πάω τωρα.στριτ σουβλακι αδερφε απο σωτηρος
Κι εγώ για πιτόγυρο πάω τωρα.στριτ σουβλακι αδερφε απο σωτηρος
Που αδελφε?Κι εγώ για πιτόγυρο πάω τωρα.
Και οταν αρχίσουν τα παιχνίδια θα ειναι 36Πάλι με πορδές όμως αδερφέ αυγά δεν βάφονται. Και τώρα δεν έχει την δικαιολογία δεν υπάρχει χρήμα. Και χρήμα υπάρχει και χρόνος να αξιοποιηθούν σωστά. Άντε να δούμε. Πάρε και ένα άλλο από τον κυρ Κώστα. Αμέσως έπιασαν δουλειά για να πείσουν ότι έγινε επιλογή σούπερ.
![]()
Ολυμπιακός: Για Τσάμπιονς Λιγκ από το Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία επισήμανση για τον Ολυμπιακό και τον Ρεμί Καμπελά.www.sport-fm.gr
Μαπα το στριτ. Δοκιμασε Νικαραγουα στην Ανδρουτσου διπλα απ τη Βονταφον. Τοπ οπως τον παλιο καλο καιρό μονο μικρο σε μεγεθοςστριτ σουβλακι αδερφε απο σωτηρος
Φτάνει ρε συ με τα κολλήματα σου. Μεχρι τον Μάρτη του 26 έχουμε καιρό να πάμε να μας κεράσει.Και οταν αρχίσουν τα παιχνίδια θα ειναι 36
Εδώ στη γειτονιά.Που αδελφε?
Δεν είναι κόλλημα ειναι η απλη πραγματικοτητα είναι το άσπρο μαύρο που θέλουν να βαφτίσουνΦτάνει ρε συ με τα κολλήματα σου. Μεχρι τον Μάρτη του 26 έχουμε καιρό να πάμε να μας κεράσει.

Ρε συ ...φτυστός ο Βελντε είναι ο τύπος...σίγουρα είναι καλός ??Τον Μιλτιάδη μην ξεχάσουμε να στείλουμε να τον φέρει
![]()
"35 εμφανίσεις με τη Λιλ έχει μην τρελαθουμε δεν είναι καλός παικτης"
Με τέτοιους παίκτες από το πάνω ράφι θα πάμε Τσαμπιονς Λιγκ ...Μάλιστα...
Θα χαλάσει και τον Τσικίνιο ο παπάρας !![]()
Απόκριες ...
![]()
Θα χαλάσει και τον Τσικίνιο ο παπάρας !

Τώρα μόλις άκουσα ότι ο Μουσα της Ρεάλ συμφώνησε με Αμπού Ντάμπι να πάει να παίξει. Αρα καλα πρέπει να είναι...Είναι καλά εκεί ρε συ ?![]()
Ρώτα ότι θες να μάθεις.....είμαι εξαιρετικός γνώστης του αθλήματος και προπονηταράς ...πολυ αδικη κριτικη στον χοντρο.....
στο μπασκετ πριν 6 μηνες πηραμε οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε και κρεμονται σε ενα σκοινι ολα...ΜΠΡΑΒΟ στους αφους ομως απο εμενα
στο ποδοσφαιρο με - +χιλια σε βαθμο δυσκολιας- χωρις να καταλαβει κανεις ειμαστε σχεδον νταμπλουχοι και για λεπτομερειες δεν πηγαμε και πιο ψηλα ευρωπη ΜΠΡΑΒΟ στον χοντρο που μας εκανε να ειμαστε στην ελιτ της ευρωπης....
ολοι εδω ειμαστε για φουτμπολμανατζερ