baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.857
- Πόντοι
- 7.265
απο βδομαδα μπαινει ο νεος ριβερς και θα γαμηθουν οπως πρεπει.Παίζει γτ από τους 4 pg που έχουμε,μείναμε με τους 2 και πρόσφατα έμεινε μόνο αυτός
απο βδομαδα μπαινει ο νεος ριβερς και θα γαμηθουν οπως πρεπει.Παίζει γτ από τους 4 pg που έχουμε,μείναμε με τους 2 και πρόσφατα έμεινε μόνο αυτός
Και ήθελα να το πω ότι μοιάζει με τον Ρίβερς πολύ.απο βδομαδα μπαινει ο νεος ριβερς και θα γαμηθουν οπως πρεπει.
ρε τακη μην γινεσαι μυρωδιας.πιστευετε οτι καποιος κινι εβανς ειναι υπαρκτο προσωπο?
μισθοφοροι που επεστρεψαν απο το αφγανισταν σε κωμα και χωρις ποδια - χερια, πιο γρηγορα σηκωθηκαν και περπατησαν ξανα....![]()
Παίζει γτ από τους 4 pg που έχουμε,μείναμε με τους 2 και πρόσφατα έμεινε μόνο αυτός
απο βδομαδα μπαινει ο νεος ριβερς και θα γαμηθουν οπως πρεπει.
Αντε να δουμε αν ο κομπλεξικος τον βαλει να παίξει.Και ήθελα να το πω ότι μοιάζει με τον Ρίβερς πολύ.
Περίμενα να πάρει πιο αμυντικογενή παίκτη,πάμε φουλ επίθεση και ταχύτητα με τον συγκεκριμένο
Τι τσίμπησες?καλη σαρακοστη να εχουμε αδελφια,τελικα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι τη λεξη αδελφια ειναι συνονυμο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ,ειναι και ο μηνας που κατοσταριζει η αρρωστια της καρδιας μας.![]()
ρυζακι και σαλατα βλεπωτο βραδυ να καταπινω καμια πιτσα.Τι τσίμπησες?
ΝΑΙρυζακι και σαλατα βλεπωτο βραδυ να καταπινω καμια πιτσα.
ισχυει...αλλα ο,τι εχει σχεση με μπασκετ και μουνοπανα, καλο ειναι να γραφεται στο νημα του μουνοαθλητικου....Στο μεταξύ άσχετο τι ζωα είναι αυτά σήμερα το πήρα χαμπάρι που διέκοψαν αγώνα μπάσκετ για συνθήματα για τα Τέμπη

Αδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .Ήρθε η ώρα σου ποτισμένε γαυρε Ρόμαν
![]()
Είμαι πολύ καλά. Έχω κάνει όλες τις προπονήσεις με την προστατευτική μάσκα. Αισθάνομαι πως πρέπει να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και να δίνω και την καρδιά μου για την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας και συμπεριφέρομαι κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία γιατί ξέρω πως υπάρχει μια τεράστια ευθύνη όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού».

In Medi We TrustΑδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .
Είδες όμως τι έκατσε με Ελ κααμπι .
Δεν θα μπορούσε ( λέω εγώ ) να υπήρχε και ο μπετανκορ έστω μπακαπ του ψηλού για σήμερα ?
Θα μου πεις ξέρει ο στρατηγός ...
Θα δούμε το βράδυ![]()
Εγώ δεν λέω άμα είναι καλός ή κακόςΑδερφέ εμένα μου αρέσει ο Ουκρανός .
Είδες όμως τι έκατσε με Ελ κααμπι .
Δεν θα μπορούσε ( λέω εγώ ) να υπήρχε και ο μπετανκορ έστω μπακαπ του ψηλού για σήμερα ?
Θα μου πεις ξέρει ο στρατηγός ...
Θα δούμε το βράδυ![]()
Ο Μπετανκόρ έμεινε πάνω γτ είναι η μοναδική ελπίδα των Σερραίων να σωθούνΕγώ δεν λέω άμα είναι καλός ή κακός
Απλά αναφέρω τον επαγγελματισμο του.
Και εκνευρίζομαι με μαλακιες τύπου Νικολακο που από τη μια θυμόμαστε τους τεμεναδες για τον Γουλιαν και από την άλλη σχόλια πλήρως ειρωνικά το χαμένο γκολ της κεφαλιας του όταν σχεδόν παρόμοιο είχε χάσει και ο Ελ Καμπι αν θυμάμαι καλά στον ημιτελικό
Ασφαλώς δεν είναι ίδιου επιπέδου παίκτες αλλά τα σύκα σύκα και οι σκάλες σκάφος
Με Μπετανκορ υποψιάζομαι πως θα ήταν "ορος" του Πανσεραϊκου και κάναμε ψυχικό
Θεωρητικά τον θες για τρίτο?ίσως περιμένει να δει τον Ουκρανο?Ίσως περιμένει κάτι άλλο?Θα δείξει
Εκείνο που είδα πάντως στο κύπελλο είναι πως θα μείνουμε γυμνοί στη θέση 1
Ο Τζολακης στάνταρ θα έχει πρόταση 10-15 και ο κοτσιδάκιας είναι μεγάλος και έχει πέσει δεν είναι επιπέδου Νικοπολιδη