Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αλοιμονο. Ο Τακης ειναι μονο για να βλεπει αν όλα πάνε καλα.θα πιαστπουν οι ωμοι μας,ασχετα που ο μουνης ο τακης για να μην τον κουβαλησει θα κρυβεται κατω απο τα αυτοκινητα.![]()
ο τακης απλα θα περπαταει διπλα Του.....του εδωσε την ιδεα με το τζιν πουκαμισο που απογειωσε τον βασκο πατερα μαςΑλοιμονο. Ο Τακης ειναι μονο για να βλεπει αν όλα πάνε καλα.
Για τον Πάλμα το ειχες γράψει αυτό. Κλάσε μας τα αρχιδια κι εσύ.
Καλως τον μυρωδια.Ο Πάλμας δεν έπαιξε φέτος καθόλου στην Σέλτικ.
Λιγοστές συμμετοχές με 0 γκόλ.
Δεν τα λέω εγώ αλλά τα στατιστικά του.
Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.
Δεν ήταν επιλογή απο το πάνω ράφι.
Η επιλογή του ήταν ένα ρίσκο.
Άλλωστε τον κλείσαμε στο τέλος αφού οι υπόλοιπες επιλογές μας δεν μας έκατσαν.
Εσυ τώρα λέγε τα δικά σου.
Καλως τον μυρωδια.
Χρειάστηκες σχεδον 24 ωρες για να μελετήσεις την απαντηση που θα μου δωσεις Αννουλα.
Κοιτα εσυ τα στατιστικα και οι αριθμοι τι λενε. Χωρις αγωνιστικο ρυθμο αλλα με διψα να παιξει και ξεκούραστος σε κρισιμο στάδιο. Στο δευτερο μισο δηλαδη της σεζόν.
Και του Γουιλιαν ρισκο ητανε αλλα ησουνα σιγουρος οτι θα προσφερει και περισσοτερα απο τον Ποντενσε επειδη στα μπουνια του κενταγε.
Μην ασχολείσαι με την μπαλα, με μπασκετ. Πηρανε παιχτη οι Αγγελοπουλοι, βρες τι γυναικα, γκομενα εχει και αν ειναι καλη να την βαλεις στον ομορφαντρα σου. Μεχρι εκει εισαι.
Ανναπουρνιαρη ανοιξε νήμαΆρες μάρες κουκουνάρες.
Ψιτ άσχετε ο Γουίλιαν παίζει στη Φούλαμ τώρα.
Βρες τι μουνι κυκλοφορει ο Saben Lee λεμε. Ασχολησου με αυτο που ξερεις καλα. Το μαιντανιλικι.Άρες μάρες κουκουνάρες.
Ψιτ άσχετε ο Γουίλιαν παίζει στη Φούλαμ τώρα.
Βρες τι μουνι κυκλοφορει ο Saben Lee λεμε. Ασχολησου με αυτο που ξερεις καλα. Το μαιντανιλικι.
Καταρχας ειναι ντροπη να περπαταει ακομα ο βασκος πατερας μας!!!
Δες γυρω σου, Αννουλα. Μονος σου τα λες, μονος σου τα διαβαζεις. Κανεις δεν σου δινει σημασια. Μονος, σαν την καλαμια στον καμπο.Βρε χαζούλη πάψε να μου τη μπαίνεις γιατι δε ξέρεις τι σου γίνεται.