troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
περιμενω αδερφο να την γραψει για να πεσουν οι σχετικες μαλαπερδες....Ταυτόχρονα το βάλαμε
Με τη νίκη αδερφέ
περιμενω αδερφο να την γραψει για να πεσουν οι σχετικες μαλαπερδες....Ταυτόχρονα το βάλαμε
Με τη νίκη αδερφέ
Μασούρας στην αρχική ?περιμενω αδερφο να την γραψει για να πεσουν οι σχετικες μαλαπερδες....

μακαρι να αρχισει να ανεβαινει....Μασούρας στην αρχική ?![]()
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Γκαρθία, Τσικίνιο, Κωστούλας, Μασούρας, Ελ Κααμπί.![]()

αδερφε ηρθε το παιδι με ποικιλια κρεατικων 7.39 6 λεπτα ποιο νωρις και ξεχασε της πατατες......τι να κανω?Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Γκαρθία, Τσικίνιο, Κωστούλας, Μασούρας, Ελ Κααμπί.![]()
Στείλτο να φέρει τις πατάτες λέω εγω.αδερφε ηρθε το παιδι με ποικιλια κρεατικων 7.39 6 λεπτα ποιο νωρις και ξεχασε της πατατες......τι να κανω?
ναι , αλλα να εχουμε να λεμε....και εμεις τιποταΤίποτα σπουδαίο η Πόρτο.
ναι , αλλα να εχουμε να λεμε....και εμεις τιποτα
Δεν νομίζω να τον κρατήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και κανείς δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα.ενταξει.....βγαλε μασουρα βαλε βελντε (ο μασουρας δεν κρινετε) αν ο βελντε δεν κανει θα δειξει σημερα....
οχι ενταξει ,αμυντικα δεν ειναι ασχημα....αλλα το κεντρο μαςΔεν νομίζω να τον κρατήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και κανείς δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα.

Γενικά πάμε καλά στην άμυνα. Αλλά και επιθετικά δεν τραβάμε πάλι.οχι ενταξει ,αμυντικα δεν ειναι ασχημα....αλλα το κεντρο μας
καλα για τον γκαρσια δεν εχω λογια