Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 456
Παίζει και 3αρι άνεταΠολύ καλός αλλά δεν χωράει άλλο 4άρι
Παίζει και 3αρι άνεταΠολύ καλός αλλά δεν χωράει άλλο 4άρι
Είναι παίκτης ρακέτας φίλε,αν έχει παίξει ποτέ 3άρι θα τον έβαλαν για να τεστάρουν ή δεν θα υπήρχε άλλος να καλύψει αυτή την θέσηΠαίζει και 3αρι άνετα
Τολιοπουλος.Του χρόνου αν μπορούν τον Ρογκαβόπουλο,δεν έχω άλλον Έλληνα στο νου μου διαθέσιμο για 2-3
www.instagram.com
Αυτός είναι 1-2Τολιοπουλος.
Εγω τον θελωΑυτός είναι 1-2
Προσπαθησαμε να το συνηθισουμε ρε χαζουλη της Τουμπας αλλα δεν πηγε ετσι μεχρι το τελος. Απο τοτε ηταν η τελευταια φορα που ειδαμε μπουρδελο σου πρώτο. Ολο και πιο κάτω παει. Αυτην την στιγμη ειναι ΤΕΤΑΡΤΟ.Συνηθηστετο.. θα παει μεχρι το τελος ετσι!![]()
Δεν χωράειΕγω τον θελω
Χωραει αν φύγουν οι ζαμανφουτιστες και τα σαπακια.Δεν χωράει![]()
Για να χωρέσει πρέπει να φύγει ένας από Έβανς,Λούκα,ΘωμάςΧωραει αν φύγουν οι ζαμανφουτιστες και τα σαπακια.
ντορσυΓια να χωρέσει πρέπει να φύγει ένας από Έβανς,Λούκα,Θωμάς
Στο 2 δύσκολα
Ας φύγει ο Γκος ας πούμε. Δεν θα χάσουμε και τίποτα σπουδαίο.Για να χωρέσει πρέπει να φύγει ένας από Έβανς,Λούκα,Θωμάς
Στο 2 δύσκολα
Δεν τον ανέφερα γτ κατά 99% δεν πρόκειται να ανανεώσειΑς φύγει ο Γκος ας πούμε. Δεν θα χάσουμε και τίποτα σπουδαίο.
στην θεση του χασογκος μπορει να ερθει καλη παιχτουρα ο τολιοπουλος που περασε και δεν ακουμπησε μονο για αντι ντορσυ κανει και δεν νομιζω οτι ο τολιοπουλος θελει να ειναι κομπαρσος σε ολυμπιακο παναθηναικο.Ας φύγει ο Γκος ας πούμε. Δεν θα χάσουμε και τίποτα σπουδαίο.
Αυτό είναι το θέμα. Να του δώσεις περισσότερο χρόνο περισσότερα θα σου δώσει από Γκος (σαπακι) Ντόρσευ (ζαμανφουτιστας) καλύπτεις με έναν και τους δύο. Αλλά δώστου χρόνο. Όχι πρωταγωνιστή αλλά ούτε κομπάρσου. Δεν είναι καμία παιχταρα δεν είναι και για πέταμα.στην θεση του χασογκος μπορει να ερθει καλη παιχτουρα ο τολιοπουλος που περασε και δεν ακουμπησε μονο για αντι ντορσυ κανει και δεν νομιζω οτι ο τολιοπουλος θελει να ειναι κομπαρσος σε ολυμπιακο παναθηναικο.
Ο μαλακοκαμισμος του σπρωξιματος είναι φλου γιατί και άλλα μιλάει για ένταση οπότε σε οποιαδήποτε επαφή ο άλλος κάνει τον νεκρό και καλά κάνειτωρα θα με κραξετε αλλά εαν το πεναλντι που δεν δοθηκε στον αρη στο 1ο ημιχρονο δεν δινοταν σε εμας , θα ουρλιαζαμε . οσο για το γκολ του αρη και το προηγηθεν φαουλ του μορον στον μπιανκον το εχω δει 5 φορες και δεν μου φαινεται ξεκαθαρο. στο δε ακυρωθεν γκολ του ελ κααμπι με το φαουλ του γιαρεμτσουκ , ναι τον ακουμπαει , ισως τον σπρωχνει αλλα τη βουτια του αμυντικου θα τη ζηλευε κι ο μαρκ φελπς στην ολυμπιαδα. μας βγαλανε την παναγια παλι εχτες .επιμενω αυτον τον μπαρμπαγιωργο με τη μουστακα πρεπει να τον βαζει μονο σαν κωνο στην προπονηση. αυτο που με στενοχωρησε περισσοτερο ηταν η σουταρα του μουζακιτη που δεν μπηκε γκολ . θα ηταν ΓΚΟΛΑΡΑ.
Αν τον έσπρωχνε ο Ελ για να πάρει την κεφαλιά,ορθώς θα το ακύρωνεΟ μαλακοκαμισμος του σπρωξιματος είναι φλου γιατί και άλλα μιλάει για ένταση οπότε σε οποιαδήποτε επαφή ο άλλος κάνει τον νεκρό και καλά κάνει
Όταν λοιπόν το σφυρίζει ο διαιτητής είναι 100% καλυμμενος

Προς γνωση και συμμορφωση και δικια σου λοιπον για οσους έχεις κράξει φετος. Ακομα και τον Τουρκο σαπακι τον έβγαλες που δεν προλαβε να ακουμπησει δευτερη φορα την μπαλα στην Τριπολη.περυσι ηταν ενας τυπος πισω δεξια που πηγαινε με τα κανονικα του ρουχα και εβλεπε ολυμπιακος κ19 απεναντι στην ιντερ....
και εσκαγε σε ολα τα ματς με κουστουμι....
τελικα ειναι 24 ετων, αμυντικαρα και ξεροχυνει με τον θρυλο μας...
![]()
τι σχεση εχει ο μεγαλος μπιακονε με τα σαπακια που μας κουβαλησαν φετος???Προς γνωση και συμμορφωση και δικια σου λοιπον για οσους έχεις κράξει φετος. Ακομα και τον Τουρκο σαπακι τον έβγαλες που δεν προλαβε να ακουμπησει δευτερη φορα την μπαλα στην Τριπολη.