Ο Fournier πόσο γαμιάς είναι ρε μπούστη μου. Πέρα από ότι φαίνεται να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -που για εμένα είναι πολυ σημαντικό-, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι αξιοσημείωτα. Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει τα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που επίσης επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό staff. Και στις διακοπές των αγώνων, αν κάποιος παρατηρήσει, είναι ενεργός σχεδόν πάντα ώστε να προσφέρει τη συμβουλή του και να εκφραστεί. Επίσης, ακόμα και στο αδύνατό του σημείο, στην άμυνα, προσπαθεί σχεδόν πάντα. Ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας. Στο σημείο που κάνει 3ο φάουλ αλλά αμέσως λέει στον μπιν "το έχω, μη με βγάλεις". Και φυσικά δε φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα και αν έχει 0/3-4, γιατί είναι ο Fournier. To χρειαζόμαστε αυτό. (πχ θα ήθελα από τον υπερπαίκτη Σάσα να παίρνει περισσότερες προσπάθειες στους περισσότερους αγώνες, όπως στον σημερινό. -και ας πάει 2/7 στα 3s, που δε το θεωρώ ρεαλιστικό ποσοστό για Σάσα) .
Θα μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου για όλους τους παίκτες μας αλλά βαρίεμαι -και στα αρχίδια σας κιόλας προφανώς

-.