You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.182
- Πόντοι
- 16.411
Αφού δεν παίζουν άμυνα,τι περιμένεις?ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ 70% 3Π ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
Αν δεν σφίξουν τα μετόπισθεν,ξέχασέ το απόψε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
ρε συ δεν σου νγαινει αυτο το μποτρδελο που παιζεις αλλαξε αμυνα παιξε ζωνη παιξε μαν του μαν ασε το κολλημα με τις αλληλοκαλυψεις που σε γλεντανε ολοι.Αφού δεν παίζουν άμυνα,τι περιμένεις?
Αν δεν σφίξουν τα μετόπισθεν,ξέχασέ το απόψε
σημερα ο φρανσισκο 20π μεχρι τωρα και φετος ολοι κανουν ρεκορ καριερας με μας λαρκιν εντουαρντς μαλεντον και αλλοι.
τρως 3π με ποσοστο ανω του 50% οργανωνεις επιθεσεις για τον πουτσο στο τελευταιο δευτερο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.182
- Πόντοι
- 16.411
Θες να γίνεις ο επόμενος κόουτς?ρε συ δεν σου νγαινει αυτο το μποτρδελο που παιζεις αλλαξε αμυνα παιξε ζωνη παιξε μαν του μαν ασε το κολλημα με τις αλληλοκαλυψεις που σε γλεντανε ολοι.
σημερα ο φρανσισκο 20π μεχρι τωρα και φετος ολοι κανουν ρεκορ καριερας με μας λαρκιν εντουαρντς μαλεντον και αλλοι.
τρως 3π με ποσοστο ανω του 50% οργανωνεις επιθεσεις για τον πουτσο στο τελευταιο δευτερο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
εχεις ενα δικιο....ο μπαρτζωκας ειναι προπονηταρας αλλα δεν ειναι εξυπνος σε αυτες της καταστασεις....ρε συ δεν σου νγαινει αυτο το μποτρδελο που παιζεις αλλαξε αμυνα παιξε ζωνη παιξε μαν του μαν ασε το κολλημα με τις αλληλοκαλυψεις που σε γλεντανε ολοι.
βεβαια εχουμε δει να κανουμε κατι 27-0 στα καλα καθουμενα και να τον πινουμε εμεις οι προπονηταραδες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
εσυ τα βλεπεις λογικα αολα αυτα?τρως 50 ποντους στο ημιχρονο σε καθε αγωνα εχει παψει αν ειναι τυχαιο πλεον οπως και στην επιθεση να κανεις βεβιασμενες επιθεσεις.Θες να γίνεις ο επόμενος κόουτς?![]()
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.182
- Πόντοι
- 16.411
Όχι,δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και το ξέρω πως ο Μπι έχει κολλήματα,άλλες φορές του βγαίνει,άλλες όχι.εσυ τα βλεπεις λογικα αολα αυτα?τρως 50 ποντους στο ημιχρονο σε καθε αγωνα εχει παψει αν ειναι τυχαιο πλεον οπως και στην επιθεση να κανεις βεβιασμενες επιθεσεις.
Είναι ικανός να το γυρίσει και το έχει ξανακάνει,για αυτό και περιμένω το 2ο.
Το ίδιο με τις αλληλοκαλύψεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και πίσω είμασταν μπετόν αρμέ και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις να παίζει ζώνη ποτέ.
Μέχρι το final 4 έχουμε δρόμο
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 456
Όχι ρε, Αλμυρο-ς θα ειναι...O χοντρός θα μας φέρει Αλμυρον μέσω Νοτιγχαμ
Πάλι ξινισμένο παίχτη θα εχουμε
Συγνώμη.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
ο βιλντοζα γιατι δεν εχει παιξει λεπτο?ο μακισικ που ειναι η μερα του γιατι δεν παιζει πιο πολλη,αυτο ειναι το αλλο προβλημα λαθος διαχειριση παιχτων.το θεμα δεν ειναι για φαιναλ φορ γιατι κουτσα στραβα θα εισαι πλευ οφ και μαλιστα με πλεονεκτημα γιατι να χανεις 'ευκολα' παιχνιδια και να τρεχεις και ναμ μην φτανεις μετα.Όχι,δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και το ξέρω πως ο Μπι έχει κολλήματα,άλλες φορές του βγαίνει,άλλες όχι.
Είναι ικανός να το γυρίσει και το έχει ξανακάνει,για αυτό και περιμένω το 2ο.
Το ίδιο με τις αλληλοκαλύψεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και πίσω είμασταν μπετόν αρμέ και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις να παίζει ζώνη ποτέ.
Μέχρι το final 4 έχουμε δρόμο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
ρε βαρο αληθεια εχεις απιστευτο δικιο που λες για ολα αυτα....αλλα πες μου αληθεια θεωρεις οτι το τιμ δεν τα εχει σκεφτει? θεωρεις οτι ξερεις κατι περισσσοτερο?ο βιλντοζα γιατι δεν εχει παιξει λεπτο?ο μακισικ που ειναι η μερα του γιατι δεν παιζει πιο πολλη,αυτο ειναι το αλλο προβλημα λαθος διαχειριση παιχτων.το θεμα δεν ειναι για φαιναλ φορ γιατι κουτσα στραβα θα εισαι πλευ οφ και μαλιστα με πλεονεκτημα γιατι να χανεις 'ευκολα' παιχνιδια και να τρεχεις και ναμ μην φτανεις μετα.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.182
- Πόντοι
- 16.411
Για τον Βιλντόζα δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα αλλιώς θα έπαιζεο βιλντοζα γιατι δεν εχει παιξει λεπτο?ο μακισικ που ειναι η μερα του γιατι δεν παιζει πιο πολλη,αυτο ειναι το αλλο προβλημα λαθος διαχειριση παιχτων.το θεμα δεν ειναι για φαιναλ φορ γιατι κουτσα στραβα θα εισαι πλευ οφ και μαλιστα με πλεονεκτημα γιατι να χανεις 'ευκολα' παιχνιδια και να τρεχεις και ναμ μην φτανεις μετα.
Με τον Ντόρσεϊ δεν μπορώ να καταλάβω γτ τον έχει περισσότερο για τα εγχώρια,δεν ξέρω τι παίζει
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
ελπιζουν και αυτοι οπως ολοι μας στην επιστρφη του εβανς.ρε βαρο αληθεια εχεις απιστευτο δικιο που λες για ολα αυτα....αλλα πες μου αληθεια θεωρεις οτι το τιμ δεν τα εχει σκεφτει? θεωρεις οτι ξερεις κατι περισσσοτερο?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.632
- Πόντοι
- 29.086
Παιδί μου, όλοι έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους!ρε βαρο αληθεια εχεις απιστευτο δικιο που λες για ολα αυτα....αλλα πες μου αληθεια θεωρεις οτι το τιμ δεν τα εχει σκεφτει? θεωρεις οτι ξερεις κατι περισσσοτερο?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
συγγνωμη θειε...Παιδί μου, όλοι έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
ο ντορσει φετος θυμιζει κανααν ασταθης και απροβλεπτος προς το χειροτερο.Για τον Βιλντόζα δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα αλλιώς θα έπαιζε
Με τον Ντόρσεϊ δεν μπορώ να καταλάβω γτ τον έχει περισσότερο για τα εγχώρια,δεν ξέρω τι παίζει
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
δεν καταλαβαινω γιατι κλαιτε για αυτη την ομαδα?
υγ και αν χασουμε μου ειναι αδιαφορο
υγ και αν χασουμε μου ειναι αδιαφορο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν γουσταρει βαροο ντορσει φετος θυμιζει κανααν ασταθης και απροβλεπτος προς το χειροτερο.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις