Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.874
- Πόντοι
- 28.246
Είμαι στεναχωρημένος. Ο τρουμπακης δεν θέλει να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο.παντα ειμαι εδω,ΠΑΝΤΑ...ακομα και στην ξεφτυλα την χθεσινη![]()
Είμαι στεναχωρημένος. Ο τρουμπακης δεν θέλει να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο.παντα ειμαι εδω,ΠΑΝΤΑ...ακομα και στην ξεφτυλα την χθεσινη![]()
Ευελπιστούμε να δούμε και εσένα να σταματήσεις να γράφεις μαλακίες. Αλλά δεν γίνονται θαύματα θα μου πεις.Μαλακες ζήσαμε να δούμε τον Πιτερς να ρίχνει τάπα...

κινδυνευετε![]()

Τυπε στα αρχιδια του Σκακιστη αμα χασουμε τον αγωνα ή εσυ παρεις το πουλο στο στοιχημα....σημασια εχει να παιξουν ολοι και σε συγκεκριμενα δεκαλεπτα.Επισης σημασια εχει να μπει ο Βεζενκοφ στο 36ο λεπτο ακριβως.Ουτε δευτερολεπτο νωριτερα ή αργοτερα!!!ο σκακιστης εχει γαμησει τον ρυθμο και θα χασω το οβερ γαμω το σπιτακι του
Τυπε στα αρχιδια του Σκακιστη αμα χασουμε τον αγωνα ή εσυ παρεις το πουλο στο στοιχημα....σημασια εχει να παιξουν ολοι και σε συγκεκριμενα δεκαλεπτα.Επισης σημασια εχει να μπει ο Βεζενκοφ στο 36ο λεπτο ακριβως.Ουτε δευτερολεπτο νωριτερα ή αργοτερα!!!

Τυπε απο το πρωτο δευτερολεπτο κανει αυτο ακριβως....Ρε μλκ Γερμανέ ξενέρωτε. Τόσες Παναγίες έχει ρίξει ο κόουτς, ούτε σε μια δεν έκανες κοντινό. Μια δουλειά είχες να κάνεις. Παρακαλώ όπως φροντίσει το Γερμανικό κράτος για να απομακρυνθεί από την θέση.
Σκατοστομος.να μπει ο Βεζενκοφ