rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 3.446
Σκοπολιθρα πρέπει να φερουμεΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......
αλλοιως να παω εγω
Σκοπολιθρα πρέπει να φερουμεΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......
αλλοιως να παω εγω
στηριζω...Σκοπολιθρα πρέπει να φερουμε
δεν εχει τσιπα να παραιτηθει κανεις....ολα πανε χαλιααφου στο 32 λεπτο ,οκτωβρη μηνα δεν εχουμε ξεπερασει ηδη τους 200 ποντους πρεπει ΤΩΡΑ να παραιτηθει η διοικητικη και προπονητικη ηγεσια...
δεν εχει βαλει ουτε λεπτο τον λυπηριδη ο ασχετος
Συγγνωμη τωρα θα πιασω διαλογο με σενα τον μαλακα που βλεπει πως παιζει ο Φουρνιε και λεει οτι ψωνισαμε φολα;Και time out για να σπάσει το ρυθμό της Αρμάνι πήρε ο coach. Τι άλλο να κανει;
Δεν ξερω ποιος ειναι μεγαλυτερος μυρωδιας απο μπασκετ....ο Αυγουλης στη Νοβα ή ο κλανοφασολακιας ο Τρουμπακης;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνωμη τωρα θα πιασω διαλογο με σενα τον μαλακα που βλεπει πως παιζει ο Φουρνιε και λεει οτι ψωνισαμε φολα;
Συνοπτικά. Χασισι και κοκα και κούπα με Μπαρτζωκαβια 60 ποντοι οι ιταλοι....ποιος ειναι μυρωδιας που ζηταει κεφαλια επειδη στο 8 φτασανε στο 1 το συζητημε....
σταματα λιγο την κλαψα...ελεος
περιμένουν να μαθει να μιλαει ελληνικά.ΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......
αλλοιως να παω εγω
Όταν δέσει η ομαδα θα τους ξεκωλιασει όλους.Αυτη είναι η γνώμη μουαπο που θα φυγετε ειναι ο ολμπιακος φετος.....οταν βαριονται τα πρωτα ερχονται τα δευτερα και χανεις την μπαλα....
δυσκολο για κοουτσαρισμα
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ....ΓΙΑΥΤΟ!!!!!γιατι δεν γραφει κανεις στο νημα του βαζελου ;![]()
Δώσαμε το λόγο μας για εκεχειρία μιας βδομάδαςγιατι δεν γραφει κανεις στο νημα του βαζελου ;![]()