athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.445
- Πόντοι
- 16.631
καλησπερα φιλε-μπαρεναι οπως του τρακη του πηγατε μπειμπυ οιλ να σας ανοιξει τον κωλο.![]()
καλησπερα φιλε-μπαρεναι οπως του τρακη του πηγατε μπειμπυ οιλ να σας ανοιξει τον κωλο.![]()
για να δουμε.....

www.instagram.com
Πειτε οχι στα ναρκωτικα!
![]()
dimitris giannakopoulos on Instagram: "Υπαρχουν δυο μαχητες που δεν εχασαν ποτε. Το δικαιο και η αληθεια!"
39K likes, 589 comments - dpg7000 on September 28, 2024: "Υπαρχουν δυο μαχητες που δεν εχασαν ποτε. Το δικαιο και η αληθεια!".www.instagram.com
Το ποδοσφαιρο και γενικοτερα ο αθλητισμος ειναι η βιτρινα της πολιτικης.μισο λεπτο ρε μαγκες .καταλαβαινω τον αντιτουρκισμο αλλά αυτοι ειναι αναγνωρισμενοι εχθροι μας. τους αλβανους που μας μισουν και μας σιχαινονται που τους καναμε ανθρωπους γιατι τους ανεχεστε στην ομαδα? οι μαροκινοι κι οι αλγερινοι που ειχαμε τοσα χρονια δεν ειναι φανατικοι ισλαμιστες αντιχριστιανοι ? δεν εχουν κατακλεψει και σφαξει τους ελληνες αυτοι ?οι ιταλοι κι οι γερμανοι δεν σκοτωσανε τους παππουδες μας ?ποιοι ειναι στα αληθεια οι πιο επικινδυνοι ?
οι γερμανικες ομαδες ειναι γεματες μαυρους και τουρκοσπορους σε μια χωρα που κατεστρεψε την ευρωπη 3 φορες εξαιτιας του σωβινισμου της. άλλο το ποδοσφαιρο κι άλλο η πολιτικη και η διπλωματια , δυστυχως. εγω προσωπικα τον παικτη δεν τον ξερω και δεν εχω γνωμη .

Στης γριάς το πήδημα δε βλέπω να πήγατε...
δεν διαφωνω αλλα αν θυμαμαι καλα στην τουρκια επαιξαν και παιζουν καμμια εικοσσαρια ελληνες .σωστα ? εκει τι ειναι?οι καλοι ή οι κακοι ?
Αφήστε ρε τις παπαριές πια...Φοβερη επιχειρηματολογία. Αφού παιζουν 20 μαλάκες μπασταρδοι στην Τουρκομογγολια , ας ανεχτούμε κι εμεις τον πούστη κεμαλιστή αφού ο Βαγγελας δε βρισκει αλλον ελευθερο.
Και περαν τούτου , ποιον ακριβώς Έλληνα έχεις δει να συμπεριφερεται οπως οι τουρκομογγολοι που προκαλούν και υπερηφανευονται για σφαγες και γενοκτονίες ;
Αφήστε ρε τις παπαριές πια...
Άντε που μου γίνατε πατριώτες του κώλου στα ύστερα, θυμηθήκατε ξαφνικά την πατρίδα - που αν ο αταμάν ήταν δικός σας θα είχατε το φερετζέ στο κεφάλι πρωί βράδυ...
Δυστυχώς ούτε ιδεολογικά ούτε μπασκετικά μου βγαίνει να υποστηρίξω τους κομπλεξικους νεόπλουτους πουπουλοφανέλες Μογγόλους.
Καλή επιτυχία ζελες!
Τύπε μου έκανες τη μούρη κρέας...Mην ονειρεύεσαι νενεκους και γιουσουφάκια εκει που δεν υπάρχουν. Την διαβασες την ανακοινωση της Θ7 , διαβασες και τη δικη σας. Διαβαζεις τι γραφουμε εμεις εδω , διαβαζεις και τι γραφουν οι δικοι σας στο νημα της αλογοτροφής (με εξαιρεσεις βεβαια, δεν ειναι ολοι τουρκοπροσκυνημενοι).
Τσίμπα τώρα και τι εγραφα εγώ δημόσια πριν τον ημιτελικό με τους Μογγολους , για να σου φύγει και η ονειρωξη οτι "ζηλευουμε" την επιτυχια του Μογγολου κεμαλιστη :
Δυστυχώς για σένα και τους συνοπαδούς σου , νενέκος και γιουσουφάκι γεννιέσαι , δε γίνεσαι "στα ύστερα". Το φερετζε σου και σ'αλλη παραλία λοιπόν.
Κοιταχτειτε στον Καθρεφτη, σου ξανα λεω.Τύπε μου έκανες τη μούρη κρέας...
Σου ξαναλέω, ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΑΥΡΩΝ.
Είστε ότι σας βολεύει, ξαφνικά και ελληνάρες (ελληνάρες, όχι πατριώτες) επειδή βρέθηκε ένας αντίπαλος αταμάν και σας γάμησε. Αν πχ λεγόταν ίβκοβιτς θα φωνάζατε για μαλάκες σέρβους, ή αν μεθαύριο πάρετε εσείς αταμάν θα μασάτε κιουνεφέ...
Έλα κούνα το κεφάλι σου και ξεκώλα από το συννεφάκι...κωλοκοτρώνη...
Ο Γιαζιτσι παντως αγωνιστικα ειναι η καλυτερη μεταγραφη φετος. Εστω τωρα..Αρχικά πίστευα πως το παιδοβουβαλο με τα ψυχολογικά δε θα έφερνε κανέναν και στο τέλος θα μας φόρτωνε μισή εντεκάδα δανεικούς. Τελικά έφερε καρμο (όπως τον έφερε) και μόνο 3 από το πανέρι στο τέλος. Το λες και βελτίωση
Χοντρέ θα σε έλεγα καραγκιοζη αλλά ο καραγκιοζης έχει κι ενα επίπεδο
Δηλαδή ο Κωλοτουρκος, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης και το απόβλητο του ΠΑΟΚ , θα κοστίσουν λιγότερο από Ορτα και Φορτούνη;