ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.162
- Πόντοι
- 12.756
Καλά ας πάμε εμείς και ας έρθει οπότε θέλει αυτοςΡε μαλακα εδω δεν ξερουμε ποτε θα ερθει θελεις να κανονισουμε για Βοσπορο;![]()
Καλά ας πάμε εμείς και ας έρθει οπότε θέλει αυτοςΡε μαλακα εδω δεν ξερουμε ποτε θα ερθει θελεις να κανονισουμε για Βοσπορο;![]()
Μην περιμενε αδικα. Εχει ερθει ηδη και τον εχω εδω μαζι μου και μου μαθαινει στα Γαλλικα πως λενε το "εισαι στο μυαλο κατι μαγικο" και το "ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ"Καλά ας πάμε εμείς και ας έρθει οπότε θέλει αυτος
www.sport24.gr

Ντορσει και Βιλντοζα ειναι ποια ρολιστες, δηλαδη 7-8 παιχτες τι μεγαλες κινησεις λες;Εντάξει μεγάλες κινήσεις σασα φουρνιε ντορσει βιλντοζα![]()
Όλες σούμα ρε μεγαλε,εντάξει σασα και φουρνιε άλλο επιπεδοΝτορσει και Βιλντοζα ειναι ποια ρολιστες, δηλαδη 7-8 παιχτες τι μεγαλες κινησεις λες;
Εσυ ρε παλιαρχιδι παντως κανεις γαργαρα για τον Φουρνιε...αμα εκανε τετοια μεταγραφη το Παχυδερμο θα μας ειχε σπασει το πουτσο!το μουνοπανο ο σαουρον βρηκε αφορμη απο την μεταγραφη του φουρνιε, να τα χωσει στον βαγγελα και να σπειρει διχονοια παλι....
μπανάρετε τον επιτελους τον πουστη!!!!!!
![]()
ειναι σε πτωτικη πορεια ο γαλλος, καμια σχεση με το πως ηταν πριν 3-4 χρονια..Εσυ ρε παλιαρχιδι παντως κανεις γαργαρα για τον Φουρνιε...αμα εκανε τετοια μεταγραφη το Παχυδερμο θα μας ειχε σπασει το πουτσο!

ο ανθρωπος μοιαζει σαν τον μικρο αδερφο του μιλτιαδη...ουτε 20 χρονων δεν τον κανεις....
κατι μου λεει οτι θα γαμησει κωλους αβέρτα....
![]()
Εισαι παντελως μυρωδιας Τακη....ειναι σε πτωτικη πορεια ο γαλλος, καμια σχεση με το πως ηταν πριν 3-4 χρονια..
ο μεταγραφη της χρονιας στην ευρωπη ηταν ο βεζενκοφ

2% τακατο λιπος...Τάκη,απο κοιλιά πως πάει;
Δεν πιστεύω να'ναι σαν του Μαρσέλο;

Στο Παρίσι τον είδες να είναι σε πτωτική πορεία?ειναι σε πτωτικη πορεια ο γαλλος, καμια σχεση με το πως ηταν πριν 3-4 χρονια..
ο μεταγραφη της χρονιας στην ευρωπη ηταν ο βεζενκοφ