Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Α, καλα εσενασε εχει τρελσνει η μαλάκια. Δεν έχεις αναπληρωματικό επιθετικο; δνε εχεις παιχτη δεύτερο πίσω δεξιά; Δεν εχεις παιχτες στην θεση του Τσικινιο;Η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με Ρόντινει, Έσε, Τσικίνιο, Βέλντε, Μάρτινς και Έλ Καμπί.
Ένας δύο από αυτούς να τραυματιστούν τη πουτσίσαμε.
Ελπίζω να διαψευστώ.
Ναι ρε πουστη μου μια ζωή οι γαύροι του Πειραιά μέσα στη γκρίνια ...έλεοςΜουνοπανα εδω και τοσες σελιδες βριζετε τον προεδρο!
Θα παθει τιποτα με τις καταρες σας και θα το εχετε βαρος στη συνειδηση σας!
Γαμημενοι!
πως τα λετε κυριε Σταμουλοκολλα μας ετσιΝαι ρε πουστη μου μια ζωή οι γαύροι του Πειραιά μέσα στη γκρίνια ...έλεος
Για μας που ζούμε μακριά κ είναι όνειρα να έρθουμε έστω κ μια φορά Καραϊσκάκη δεν θα μπορέσουμε ηθικά πλέον να κατηγορήσουμε τον χοντρό ότι κ να κάνει μετά από τη γιγάντια χαρά που μας έδωσε .....το θεωρώ αχαριστία ......ότι κ να κάνει από εδώ ο χοντρός .........
Καταλαβαίνω την αγωνία μερικών αλλά έχετε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έφτασε στον ουρανό το θρύλο μας

Οταν σου βγαζει δισρκειας με διπλη τιμη και ο κοσμος σου κανει sold out σε εικοσι μερες και εσυ ανοιγεις κσι νεα θυρα για διαρκείας και στα τελειώνει σσν ψωμι, στην διπλη τιμη πάντα, ε, περιμένεις και εσυ κάτι να στηριχτεί. Τι εγινε δηλαδή; επειδη πηραμε ευρωπαικο θα το αφησουμε ετσι;Ναι ρε πουστη μου μια ζωή οι γαύροι του Πειραιά μέσα στη γκρίνια ...έλεος
Για μας που ζούμε μακριά κ είναι όνειρα να έρθουμε έστω κ μια φορά Καραϊσκάκη δεν θα μπορέσουμε ηθικά πλέον να κατηγορήσουμε τον χοντρό ότι κ να κάνει μετά από τη γιγάντια χαρά που μας έδωσε .....το θεωρώ αχαριστία ......ότι κ να κάνει από εδώ ο χοντρός .........
Καταλαβαίνω την αγωνία μερικών αλλά έχετε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έφτασε στον ουρανό το θρύλο μας
Μικρός ήθελα να γίνω σεναριογράφος δράματος ..είχα ταλέντο ....πως τα λετε κυριε Σταμουλοκολλα μας ετσι![]()
Καλά τα λες απλά εγώ του δίνω το χρόνο να τον κράξω στην τελευταία μερα των μεταγραφών όχι τώρα αυτό το δικαίωμα το έχει κερδίσει με την χαρά που μας έδωσεΝαι ρε πουστη μου μια ζωή οι γαύροι του Πειραιά μέσα στη γκρίνια ...έλεος
Από εμένα ας έρθει ο χοντρός να πάρει εν.λευκω το καρνέ επιταγών μου .Οταν σου βγαζει δισρκειας με διπλη τιμη και ο κοσμος σου κανει sold out σε εικοσι μερες και εσυ ανοιγεις κσι νεα θυρα για διαρκείας και στα τελειώνει σσν ψωμι, στννδιολη τιμη πάντα, ε, πειρμενεις κσι εσυ κάτι να στηριχτεί. Τι εγινε δηλαδή; επειδη πηραμε ευρωπαικο θα το αφησουμε ετσι;
Γλύφεις ράφλα,γλύφεις κομπλεξικό ηφαίστειο,κατάντια ρε μλκ...πως τα λετε κυριε Σταμουλοκολλα μας ετσι![]()
Γλύφεις ράφλα,γλύφεις κομπλεξικό ηφαίστειο,κατάντια ρε μλκ...
Θέλω να βάψω το σπίτι κάτω.
Πότε είσαι εύκαιρος?
Γλύφεις ράφλα,γλύφεις κομπλεξικό ηφαίστειο,κατάντια ρε μλκ...
Θέλω να βάψω το σπίτι κάτω.
Πότε είσαι εύκαιρος?

Ρε μαλάκα είσαι Προκολομβιακός ιθαγενής....ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
Λατινοψεκασμένος τρανστζέντερ είναι...Τουλάχιστον έδειξε ΠΥΓΜΗ και έριξε μουντζα στο αδερφάτο των ΛΟΑΤΚούληδων και στηριξε μουναρο Λατινο.
ΥΓ Ραφλας παιζει τα ρεστα του φέτος ή θα το σηκώσετε ή θα καταλήξετε χρεοκοπημένοι στη Δ εθνική.
Ρε μαλάκα είσαι Προκολομβιακός ιθαγενής....
Σου πετάνε καθρεφτάκια και είσαι έτοιμος να δώσεις κωλάντερο....
![]()
κωλομπαρας γνήσιος κωλοτουμπαςπου το στηριζεις;αποδειξεις οχι παπαριες που ακουγονται δεξια και αριστερα ρε συΛατινοψεκασμένος τρανστζέντερ είναι...
Ρε μουνόπανο αυτά είναι εσωτερικα δικά μας,μην μπλέκεσαι.
Απλα για να ξέρεις...
Ξοδεύει ο πουτάνας γιός για να είναι έτοιμοι για το νέο γήπεδο....
Ο φρύδιας θα μπεί μαζί του με άσπρο άλογο...
Το ιδιο εκανα μεχρι να ξημερωσει η σημερινή που τελειωνει οπου να ναι. Κωλοτουμπας ο Καρμο, κωλοτουμπες της Μπραγκα, κωλοτουμπες της Γουλβς με τη ρήτρα, Κωλοτουμπας και ο Ποντενσε; Δεν γινεται να μην υπάρχει ενας καλός. Μας δουλεύεις.Καλά τα λες απλά εγώ του δίνω το χρόνο να τον κράξω στην τελευταία μερα των μεταγραφών όχι τώρα αυτό το δικαίωμα το έχει κερδίσει με την χαρά που μας έδωσε
Θα σε πάρω τηλ να σου πω την απόδειξη,τώρα ρε αρχίδι.....που το στηριζεις;αποδειξεις οχι παπαριες που ακουγονται δεξια και αριστερα ρε συ
Και εγ
Το ιδιο εκανα μεχρι να ξημερωσει η σημερινή που τελειωνει οπου να ναι. Κωλοτουμπας ο Καρμο, κωλοτουμπες της Μπραγκα, κωλοτουμπες της Γουλβς με τη ρήτρα, Κωλοτουμπας και ο Ποντενσε; Δεν γινεται να μην υπάρχει ενας καλός. Μας δουλεύεις.
Παιχτες υπάρχουν. Ποσο στοιχιζανε αυτοι απο πανω; 12 Καρμο, 7 Ποντενσε, 2,5 Ορτα. Συνολο ήταν διατεθειμένος να δωσει 21,5 και για τους τρεις, λενε. Παιχτες ΘΑ ΒΡΕΙ και αν την δει αλλιως το νουμερο αυτο το κανει 30 γιατι ετσι την ειδε, αλλα γιατι να μην ειναι αυτοι που με ξερουν και τους ξερω. Γιατι, ισως να φερει παιχτες για να κανει την μοστρα του; Το ειπα το μεσημερι το ειπε και ο μαλακας ο Νικολακοπουλος, ειπε και κατι σωστο στο τελευταιο ρεπορτάζ.