DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Ταβάνι το κύπελλο, 2-3 θέση στο πρωτάθλημα και 32 Europa. Εσένα;
Ταβάνι η 3-4 θεση στο πρωτάθλημα. Και τέλος.
Ταβάνι το κύπελλο, 2-3 θέση στο πρωτάθλημα και 32 Europa. Εσένα;
Άρα αποκλεισμός από ομίλους Europa και 8αδα κύπελλο; Δεν διαφωνώΤαβάνι η 3-4 θεση στο πρωτάθλημα. Και τέλος.
Δεν βιαζόμαστε καφενειακη κουβέντα κάνουμε με τα υπάρχοντα δεδομέναπαιδια ας ηρεμησουμε ολοι^οταν τελειωσουν οι μεταγραψες,μετα να κρινουμε!!μη βιαζομαστε.
Προφανώς. Με το νεο συστημα του Γιουροπα για να παιξουμε εστω στα play in πρεπει να καταλαβουμε εως την 24η θεση στη γενικη βαθμολογια. Δυσκολο, ειναι ηδη πολυ υψηλο το επιπεδο. Εγω θα ημουν ικανοποιημενος και με προκριση στους 16 παντως , οι 8 που εγραψες ειναι μεγαλη υπερβαση.Άρα αποκλεισμός από ομίλους Europa και 8αδα κύπελλο; Δεν διαφωνώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν βιαζόμαστε καφενειακη κουβέντα κάνουμε με τα υπάρχοντα δεδομένα
Ας δούμε τι ρόστερ έχουμε και τι περιμένουμε να έρθει και να πάρει πούλο....
Τερματοφύλακες:
Τσολάκης
Πασχαλακης
Παπαδουδης
Αναγνωστόπουλος
Όλα καλά άμα θέλει 4 ο κοουτς.
Δεξί Μπακ
Κοστινια
Ροντινέι
Όλα καλά δείχνουν
Αριστερό μπακ
Ορτέγκα
Αποστολόπουλος
Και εδώ άμα ο Έλληνας δείξει ότι μπορεί να είναι τίμια επιλογή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης άλλου παίχτη.
Στοπερ
Μεταγραφή ηγέτη
Πιρολα
Ρετσος
Ντοη
Αμπει (δανεικός)
Μπιανκον (μάλλον πούλο)
Βεζο ( πούλο)
Κουρτίδης
Στην άμυνα κάνει μπαμ ότι θέλουμε έναν ηγέτη να βάλει σε τάξη τα παιδάκια. Προτάσεις κάνεις;

Στο α δεν με βρίσκεις αντίθετο αλλά μην ξεχνάς ότι ήμουν στους αδύναμους στις κληρώσεις και νομοτελειακά κληρωνομούν μόνο με Άγιαξ και Μπενφίκα...ενώ φέτος που υπάρχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση και κράτησε ως έχει την ομάδα και έφερε παίκτες...α) Οι ομάδες δεν είναι μπακάλικα. Αν δεν επενδύσεις , δε βγάζεις , είναι τόσο απλό. Ο Τσετσένος έπιασε σωστά τη λογική του selling club και έχει κάνει όντως αρκετές δυνατές πωλήσεις αλλά εντελώς λάθος τη λογική της επένδυσης. Αν είχε ρίξει πίσω στην αγορά τα κέρδη του , θα είχατε παίξει τουλάχιστον 2 φορες ΤΣΛ και θα είχε βγάλει τα διπλά.
β) Τον Δανό σύμφωνα με τις διαρροές τον διώξαμε εμείς γιατί πήρε ανάποδες ο χοντρός που του ζήτησαν να πληρώσει 500 χιλιαρικα buy out. Απλά είναι βολικό και για μας και για σας να βγαινουν τα ΑΡΔακια να τα ριχνουν ολα στον παιχτη. Επαγγελματίες είναι δεν ερχονται για το μεγαλείο των ανύπαρκτων ελληνικών ομάδων.
γ) Η Κούλα δεν είναι καθόλου για τον πούτσο καβάλα. Έχει κάνει τις πιο ουσιαστικές προσθήκες μέχρις στιγμής + τον Λαμέλα που ειναι μεταγραφή αεροδρομίου. Περίπατο θα κάνει αν δεν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι.
Μεχρι και οταν γινουν ολα αυτά βλέπουμε. Προς το παρόν τα γεγονότα λένε οτι η μονη που προσπαθεί να χτισει ροστερ ειναι η Κουλα. Με υποθεσεις δε γινεται δουλεια. Μπορει κι εσεις αν μπειτε ομιλους να αποφασισει ξαφνικα ο Τσετσενος να ριξει χρημα και να δουμε αλλη ομαδα. Ή αν αποκλειστείτε μπορει να πουλήσει Ντελια και να δουμε παλι αλλη ομαδα.Στο α δεν με βρίσκεις αντίθετο αλλά μην ξεχνάς ότι ήμουν στους αδύναμους στις κληρώσεις και νομοτελειακά κληρωνομούν μόνο με Άγιαξ και Μπενφίκα...ενώ φέτος που υπάρχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση και κράτησε ως έχει την ομάδα και έφερε παίκτες...
Στο β ο Δανός έκανε μπαμ ότι έψαχνε πρώτα λεφτά και μετά ομάδα και τον έτρεχε ο μάνατζερ βιτρίνα όλη μέρα...καλά έκανε και ο χοντρός και ο ΠΑΟΚ που τον έγραψαν στα αρχιδια τους ..με αυτή τη νοοτροπία δεν παίζει ποτέ κανείς μπάλα ...ένσημα για σύνταξη κολλάει...
Ο ζελος είναι ακόμα ένα μπουρδέλο....αμονταριστο μπουρδέλο... αυτό βέβαια μπορεί να άλλαξει με παίκτες που θα φύγουν και θα έρθουν,αλλά αυτά που βλέπουν όλοι ως τώρα είναι ένα μπουρδέλο....όσο για την αεκ αυτή πλέον δεν έχει το μεγάλο της περισυνο οπλο-την ομοιογένεια που είχε τέτοια εποχή περισυ....πολλές μεταγραφές στοιχημάτων και μάλιστα ακριβών στοιχημάτων....θα της φύγουν και δύο καραβασικοι....άντε γεια...μόνο εσείς έχετε μείνει στον αφρό λόγο προπονητή και προέδρου που σίγουρα θα φέρει πολύ υλικό ....
Ρε Άννα μου δεν κατάλαβα έκανα κάποιο ορθογραφικό λάθος και γελάς; Είναι φίλοι ή συγγενείς σου τα παιδιά;Τσολάκης ???
Κουρτίδης ???
![]()
Στειλτους τοτε στην Γ εθνικη να παιζουν μπαλα ή ολους στην Πορτογαλία στην Ριο Αβε. Ή σου εχω ακομα καλυτερη λυση. Να τους κρατησεις στην πρώτη ομαδα και να παίζουν ενα στα πέντε παιχνιδια ο κάθε ενας και αν βρουν ρυθμο να χεσεις. Και μετα θα λες σαπακια είναι πηγε να γλυτωσει χρημα ο χοντρος.Ρε φιλε για να μην το κουραζουμε...τα ειδες τα 2 φιλικα;Με εξαιρεση τον Μουζακιτη τους κοβεις τους αλλους ετοιμους εστω για αυτο που λες να παιξουν με τον Αστερα Τριπολης;
Ναι και εσυ. Ποιος Κουλιερακης. Θα σε χαλαγε να τον εχεις και δη με το ποδι το ζερβο στη θέση στοπερ σε αυτην την ηλικια και που εχει και το γκολ. Ποιος Κουλιερακης.Πιοος κουλιερακης ρε μλκ και εσύ γελάει ο κόσμος,βρίσκει τη μπαλλα με το μυτο
Ναι και εσυ. Ποιος Κουλιερακης. Θα σε χαλαγε να τον εχεις και δη με το ποδι το ζερβο στη θέση στοπερ σε αυτην την ηλικια και που εχει και το γκολ. Ποιος Κουλιερακης.
Μαντεψε. Καποτε μιλησαμε για Χρηστο Τζολη και μου απαντησες, τι λες ρε μαλακα, στην Β Γερμανιας καταντησε να παιζει λες και εσυ παιζεις σε καλυτερο πρωταθλημα. Μπας και ειδες τι εγραψε το κοντερ του Τζολη την περασμένη χρονια; 37 παιχνιδια, 24 γκολ, 10 ασιστ. Πληρωσε η Φορτουνα 3,5 και τον πουλησε αμεσως. Τωρα θα μου πεις η Μπριζ τον πηρε ρε σουρα. Αυτη ετρεξε πρωτη και εδωσε 6,5 αυτη τον πηρε. Μαντεψε.με το καλημερα, το εσταξε και χτες παλι με αυτούς.
Αλλα σου περισσεύουν οι Τζοληδες εσενα.
Βαλτε καλαμακια, καναντες, και ο,τι αλλο εχετε μαζι με τον αλλον τωρα.

Αν δεν ειναι ο Ορτα θα ειναι αλλος. Αν δεν ειναι ο Ποντενσε θα ειναι αλλος. Και εγω τους θελω και τους δυο, και τον Καρμο θελω και δνε τον εχω ξεγραψει να σου πω την μαυρη αληθεια, αλλα κι αν δεν ειναι αυτος θα ειναι αλλος.Πώς θα σου φαινόταν το ροστερ χωρίς μεταγραφή στοπερ ηγέτη , χωρίς Ορτα, χωρίς Ποντεντσε και χωρίς φορ της προκοπής ;
Ρε μαλακα σουρας παλι εισαι;Σου ειπα εγω να μην παρουν χρονο συμμετοχης φετος;Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους ακομα....εγω απαντουσα στη μαλακια να μην παρουμε παιχτες στη θεση τους και να παιζουν αυτοι.Στειλτους τοτε στην Γ εθνικη να παιζουν μπαλα ή ολους στην Πορτογαλία στην Ριο Αβε. Ή σου εχω ακομα καλυτερη λυση. Να τους κρατησεις στην πρώτη ομαδα και να παίζουν ενα στα πέντε παιχνιδια ο κάθε ενας και αν βρουν ρυθμο να χεσεις. Και μετα θα λες σαπακια είναι πηγε να γλυτωσει χρημα ο χοντρος.
Λες και ο Γιαμαλ της Λα μασια ή ο Γκαβι της λα μασια παλι δεν θέλουν ακομα δουλεια. Εχουν τελειοποίηθει..
Ρε μαλακα σουρας παλι εισαι;Σου ειπα εγω να μην παρουν χρονο συμμετοχης φετος;Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους ακομα....εγω απαντουσα στη μαλακια να μην παρουμε παιχτες στη θεση τους και να παιζουν αυτοι.

Ειτε το θελουν ειτε οχι, και επιθετικο θα παρει. Εφερε, τον περασε ιατρικα, ταυρος ο Δανος, αλλα οταν κατσανε να διαβασουν το συμβολαιο τους εκανε κωλοτουμπα ο Δανος.Ρε μαλακα σουρας παλι εισαι;Σου ειπα εγω να μην παρουν χρονο συμμετοχης φετος;Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους ακομα....εγω απαντουσα στη μαλακια να μην παρουμε παιχτες στη θεση τους και να παιζουν αυτοι.