DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Λόξιγκας θα την έχει πιάσει...Πάνω που πιπώνει ανηλέητα...
Οταν δινεις ομως 3.3 εκ στον Σλουκα αναγκαστικα ο αλλος θα σου ζητησει περισσοτερα....ετσι παει η αγορα.Οταν πληρωνεις υπεραξιες τη τρως στο κωλο....Ούτε ο Σλούκας τα αξίζει φυσικά στα 34,ούτε στα 30.....
Αυτή την στιγμή 2 παίκτες αξίζουν 3 και πάνω ετησίως.
Μούσα και Νάν.
Και ο Βεζένκοφ μετά εκεί κοντά.
Αν πάει 5αρι ο Μήτρογλου,κολλάει στον βάζελο
Ούτε ο Σλούκας τα αξίζει φυσικά στα 34,ούτε στα 30.....
Αυτή την στιγμή 2 παίκτες αξίζουν 3 και πάνω ετησίως.
Μούσα και Νάν.
Και ο Βεζένκοφ μετά εκεί κοντά.
Αυτό λέω και εγώ....Εσας δεν εχει καμμια λογικη απο τη στιγμη που εχετε Μητογλου να παρετε Βεζενκοφ περα απο τη μαλακια στο κεφαλι του πρεζακια να τη σπασει στους Αγγελοπουλους.Ειναι πραγματικα κριμα να γαμησετε τον Μητογλου σαν 5αρι οταν σαν 4αρι βγαζει ματια και να του καψετε τη καριερα...
Δεν έχει ανάγκη λέμε. Εδω θα μας πάρει γήπεδο και ομάδα να την κάνει παράρτημα και να την δώσει στον Παύλο για να παίζει. Μην υποτιμάς το τέρας!Οταν δινεις ομως 3.3 εκ στον Σλουκα αναγκαστικα ο αλλος θα σου ζητησει περισσοτερα....ετσι παει η αγορα.Οταν πληρωνεις υπεραξιες τη τρως στο κωλο....
Θελω να δω τι ψηλο θα παρετε τελικα που αφησατε τον Μοτλει να παει στη Χαποελ ενω τον ειχατε κλεισμενο....καλα ετσι και κανετε παλι το ιδιο εγκλημα και δεν παρετε 2ο πενταρι θα κλαψουν μανουλες.Αυτό λέω και εγώ....
Η φιλοσοφία του Οθωμανού είναι παίζω με 1-2-5....
Τα 3-4 είναι εργαλεία.....
Ο Μήτογλου με συγκεκριμένους αντιπάλους μπορεί να πάει στο 5 και για κανα δεκάλεπτο το πολύ.
Θέλω πολύ ένα 5αρι που να παίζει καλά με τους κοντούς.
Έτσι ακριβώς.Οταν δινεις ομως 3.3 εκ στον Σλουκα αναγκαστικα ο αλλος θα σου ζητησει περισσοτερα....ετσι παει η αγορα.Οταν πληρωνεις υπεραξιες τη τρως στο κωλο....
Αμα πάει ο Πίτερς(με την αεράμυνα)στο 3 θα είσαι τρύπιος πίσω.Καλά και σε μας κολλάει αν κατέβει ο Πιτερς στο 3 αλλά αυτά είναι αλχημείες. Οταν σου λείπουν παίχτες σε κάποια θέση δεν κοιτάς να το καλύψεις με αλχημείες , αυτα ειναι λυσης αναγκης σε περιπτωση τραυματισμου κλπ.
Θα πάρει σίγουρα....Θελω να δω τι ψηλο θα παρετε τελικα που αφησατε τον Μοτλει να παει στη Χαποελ ενω τον ειχατε κλεισμενο....καλα ετσι και κανετε παλι το ιδιο εγκλημα και δεν παρετε 2ο πενταρι θα κλαψουν μανουλες.
Αυτό λέω και εγώ....
Η φιλοσοφία του Οθωμανού είναι παίζω με 1-2-5....
Τα 3-4 είναι εργαλεία.....
Ο Μήτογλου με συγκεκριμένους αντιπάλους μπορεί να πάει στο 5 και για κανα δεκάλεπτο το πολύ.
Θέλω πολύ ένα 5αρι που να παίζει καλά με τους κοντούς.
Καλά και σε μας κολλάει αν κατέβει ο Πιτερς στο 3 αλλά αυτά είναι αλχημείες. Οταν σου λείπουν παίχτες σε κάποια θέση δεν κοιτάς να το καλύψεις με αλχημείες , αυτα ειναι λυσης αναγκης σε περιπτωση τραυματισμου κλπ.
Μακαρι να παρετε Παπαγιαννη....Θα πάρει σίγουρα....
Αλλιώς δεν βγαίνει η χρονιά...
Και οχι Παπαγιάννη που μόνο σουτ έχει...
Ο Μότλει δεν ξέρω για ποιόν λόγο κόπηκε....
Περίεργο μου φαίνεται να πάει Χάποελ...

Τι λες βρε μυρωδια.....Διώχνεις Πητερς και έχεις Βεζενκοφ-Πετρουσεφ στο 4

Είναι τρομερό εργαλείο.Στους συνοπαδούς σου εξήγησέ το , που δεν έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνει ο Χουαντσο στο γήπεδο με Οτομαν και τον βρίζουν γιατί δε βάζει 30 ποντους.

Διώχνεις Πητερς και έχεις Βεζενκοφ-Πετρουσεφ στο 4
Ρε σκατορουφηχτρα δεν σου εχω πει να φορας μασκα οταν βουτας στους βοθρους;με πηρε τηλεφωνο ο σασα και μου ειπε να σας πω αποκλειστηκα να πα να γαμηθειτε.![]()
Είναι τρομερό εργαλείο.
Τα έχω πεί από το ματς που χάσαμε με 25 πέρσι Σεπτέμβρη...
Στον @ΑΝΤΖΕΛΟ πέστα που με έκραζε όλη την χρονιά...
Έχει όμως και συμβόλαιο 2.5...