Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 292
- Like
- 35.129
- Πόντοι
- 33.108
Εκτός από σένα μωρή αδερφήΜε 10 ευρώ πουτανες όλοι γαμανε ρε ναυάγιο...![]()
Εκτός από σένα μωρή αδερφήΜε 10 ευρώ πουτανες όλοι γαμανε ρε ναυάγιο...![]()
Ξεχασες να του πεις για τον Σλουκα, Ναν και Τρακη.Εκτός από σένα μωρή αδερφή
Εγώ δεν χρειαζεται να πληρώνω για να γαμαω ρε ναυάγιο της ζωής... εσύ μαλακά τραβά να παρακαλας τις πουτανες.Εκτός από σένα μωρή αδερφή

Και να του κανουν την κινηση κε το χερι οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!Εγώ δεν χρειαζεται να πληρώνω για να γαμαω ρε ναυάγιο της ζωής... εσύ μαλακά τραβά να παρακαλας τις πουτανες.![]()
Που τον είδες ρε φίλε 2 μήνες επαιξε!Εγώ στον ΠΑΟΚ τον είδα Παναγία κ αν θέλει NBA πρέπει να δείξει ότι είναι Παναγία κ σε υψηλοτερο επίπεδο όπως στον ΟΣΦΠ .
Έβανς κ Πόρτερ κάνουν καλό κ στην τσέπη των εξήνταβελονηδων αδερφων
Αφού είναι!Η πουτανα φταίει;Καιμναντου κανουν την κινηση κε το χερι οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!
Παει το δεκαρικο στραφι, λεω εγω.Αφού είναι!Η πουτανα φταίει;
Τον έχω δει στο Tribeca λεοφορο νίκης κ έλεγε ....εγκω του Κρόνου γκαμισει Kendrick nuunΠου τον είδες ρε φίλε 2 μήνες επαιξε!
Από το κολέγιο ο τύπος τα έκανε πουτανα όπου έπαιζε...
Θέλει και καλαμακι με γαβάθα η δουλειαΑφού είναι!Η πουτανα φταίει;
Μη χασεις εσυ γαμιολα....Θέλει και καλαμακι με γαβάθα η δουλεια

Μπα αυτος θέλει πουτσα για στρώσει...Θέλει και καλαμακι με γαβάθα η δουλεια
Με δεκάρικο θέλει και υπηρεσίες ο ψωμολυσσας...Παει το δεκαρικο στραφι, λεω εγω.
Τοση εφαγε τρεις μερες τωρα και δεν ενιωσε.Μπα αυτος θέλει πουτσα για στρώσει...
Εγώ στον ΠΑΟΚ τον είδα Παναγία κ αν θέλει NBA πρέπει να δείξει ότι είναι Παναγία κ σε υψηλοτερο επίπεδο όπως στον ΟΣΦΠ .
Έβανς κ Πόρτερ κάνουν καλό κ στην τσέπη των εξήνταβελονηδων αδερφων
Ξέρω γαμας την χείρα με τα 5 ορφανά. Και μάλιστα δωρεάν.Εγώ δεν χρειαζεται να πληρώνω για να γαμαω ρε ναυάγιο της ζωής... εσύ μαλακά τραβά να παρακαλας τις πουτανες.![]()
Ξέρω γαμας την χείρα με τα 5 ορφανά. Και μάλιστα δωρεάν.
Μααααααλιστα να περάσει το επόμενο παρατράγουδο
Τα αξίζει το παιδίΟ Πόρτερ είναι παίχτης για ΝΒΑ οχι για Ελλαδίτσα. Μόνο λόγω συγκυριών μπορεί να παίξει στην Ευρώπη κι αυτό όχι πάνω απο 1 χρόνο. Μιλάμε για παίχτη με 20+ εκ δολάρια το χρόνο συμβόλαιο στο ΝΒΑ (όταν ο Ναν εχει βγάλει 13 σ'ολη του την καριέρα).
Επίσης αμφιβάλω οτι έχει όνειρο να παίξει στην Ευρωλίγκα και οτι θα ερθει τσαμπα . Οταν παίρνει 2,5 ο Ναν , 2 ο Ναπιερ , ο Ντοζιερ κι ο Τζ.Παρκερ λες να ρθει να παίξει τζαμπα ο πολύ ανώτερος Πόρτερ μόλις στα 24 του ; 2,5-3 στο νερό θα ζητήσει το λιγότερο και θα πάθουν εγκεφαλικό οι αφοι.
Αφιερωμένο