sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.933
- Πόντοι
- 48.917
Eχεις δίκιο μμ..πως τους μέτραγες, ειχες στήσει κωλοτρυπιδα στο τάφο και έδινες νουμερακι;
150 ήταν
Eχεις δίκιο μμ..πως τους μέτραγες, ειχες στήσει κωλοτρυπιδα στο τάφο και έδινες νουμερακι;
Άσχετη πουτάνα.στα 80's ήσασταν με 200 άτομα κ ξαφνικά γίνεται μπασκετικοι
Το πιο πιθανό....πως τους μέτραγες, ειχες στήσει κωλοτρυπιδα στο τάφο και έδινες νουμερακι;
Εσάς περίμενα για να πάρει σημασία η ζωή μουΤο πιο πιθανό....
Αρκετή σημασία του δώσαμε.
Γαμησέ τον...
Δεν ξεραμε οτι απαιτησεις πρεπει να εχουν οσοι στηριζουν ένα τμήμα με διαρκειας.Τα προηγουμενα 2 χρονια φανταζομαι βαζανε λεφτα και ειχαν τους σουπερ παιχταραδες....απαιτησεις εσεις οι κωλογαυροι που ξερετε μονο το δρομο προς το Καραισκακης δεν θα εχετε.Θα κανετε μοκο και θα λετε και ευχαριστω.....
Ναι, οταν τα λεφτα τα εβαζε ο μπαμπας τους. ΤΚαι κανανε και μαλακισμενα κιμπαριλικια. Αλοιμονο, άλλου τα λεφτα ηταν.... Τωρα που γινανε καποια απο αυτα δικα τους, τρεμουν τα χερια τους. Βαζουν το χερι στην τσεπη και κατευθειαν το ξαναβγαζουν. Με ξενα λεφτα, του μπαμπα μου, γινομαι και εγω μαγκας. Ευκολο ειναι.Τι δεν βαζουν ρε φιλε και εσυ;5εκ ευρω ηταν φετος η διαφορα με τον βαζελο....20εκ ο βαζελος και 15 εμεις.
Μην ακουω μαλακιες οτι δεν βαζουν λεφτα οι ανθρωποι 20 χρονια ματωνουν για την ομαδα καθε χρονο.....
Ασφαλως και θα στηριξουμε αλλα να στηριξει και η ομαδα.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
Πάλι σούρα είσαι;Ναι, οταν τα λεφτα τα εβαζε ο μπαμπας τους. ΤΚαι κανανε και μαλακισμενα κιμπαριλικια. Αλοιμονο, άλλου τα λεφτα ηταν.... Τωρα που γινανε καποια απο αυτα δικα τους, τρεμουν τα χερια τους. Βαζουν το χερι στην τσεπη και κατευθειαν το ξαναβγαζουν. Με ξενα λεφτα, του μπαμπα μου, γινομαι και εγω μαγκας. Ευκολο ειναι.
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτοΠάλι σούρα είσαι;
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Οχι νηφαλιος ειμαι. Μια μπυρα εχω πιει μονο για να παει Κάτω μια χοιρινη. Αλλα ενταξει, ζητω τα αδερφια, τα αγαπαμε, μην τα ισοπεδώνουμε ολα, αλλα και αυτοι να κανουν κατι. Και ο σκακιστης να παψει τους εγωισμους του. Με τον σκακιστη βεβαια, στα μερη μου λενε οτι το κριαρι αρνι δεν γινεται αρα δεν ευελπιστουμε σε τετοιο καλο. Λος πουλος!Πάλι σούρα είσαι;
Εγω θελω την κανατα.Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Αυτη αλλα την ωρα που την γεμιζει βαλε!
Τι αλλο θελεις να πουμε για τον Σλουκα πια;
Είπα ανοιχτά ότι είναι μουνόπανο....Τι αλλο θελεις να πουμε για τον Σλουκα πια;
Στηθηκε στα τεσσερα και γνωρισε τον ερωτα με εναν αντρα.