Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Ελα λιγο παμε. καθε 3η περιοδο τους περνουμε φαλαγγι!
ΚαργαΟ Κώστας Αντετοκούμπο μήπως είναι λίγο βλαμμένο το παιδί ???
![]()
πουτσα μας
Ολοκληρη η οικογενεια. Εκτος απο το μαιντανιλικι τους.Ο Κώστας Αντετοκούμπο μήπως είναι λίγο βλαμμένο το παιδί ???
![]()
θα το φερουμε και στις κεραιες στον υμηττο που μενεις ρε πατηρ κλεομενη, να παρεις λιγο και εσυ απο ευρωπαικα τροπαια...πουτσα μας
αν πατησεις το ποδαρι σου ΑΝΩ Γλυφαδα σε περιμενει σταυρωσηθα το φερουμε και στις κεραιες στον υμηττο που μενεις ρε πατηρ κλεομενη, να παρεις λιγο και εσυ απο ευρωπαικα τροπαια...

Δεν υπαρχει 3-1 πλεον. Ειναι θεμα ψυχολογιας. Ή θα το παρουμε με σκουπα ή θα το χάσουμε.
εισαι τοσο ψηλα στο βουνο που καταληγεις κατω κορωπιαν πατησεις το ποδαρι σου ΑΝΩ Γλυφαδα σε περιμενει σταυρωση![]()
ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΑΝΩ Γλυφαδα ρε μουνοπανο.....λιγα στενα πανω απο την Γουναρηεισαι τοσο ψηλα στο βουνο που καταληγεις κατω κορωπι![]()
Ενα σκουπίδι θα ήταν χωρίς το Γιάννης. A2 θα έπαιζε το τραγι.Ο Κώστας Αντετοκούμπο μήπως είναι λίγο βλαμμένο το παιδί ???
![]()
Κλασική συνταγή ήττας.Όλα καλά σήμερα κωλοτουρκε,μεθαύριο πάλι θα τρέχει να αποβληθεί για να μη μιλήσει
Κλασική συνταγή ήττας.
Δημιουργούμε αναστάτωση ότι όλα μας φταινε για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι δήθεν.
Εκεί έχει Μαρίνα για να παρκάρω το κότερο;ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΑΝΩ Γλυφαδα ρε μουνοπανο.....λιγα στενα πανω απο την Γουναρη
ναι ελα εσυ και θα στην παρκαρω εγωΕκεί έχει Μαρίνα για να παρκάρω το κότερα;;![]()

Έχω κ σάξο κ θέλω κλειστό πάρκινγκ για να μην το κλέψουν το κουκλάκι μουναι ελα εσυ και θα στην παρκαρω εγω![]()