Άγγελος angel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 70.317
- Πόντοι
- 11.956
60-40 πριν ξεκινησουν το ειχα. 55-45 υπερ του επίσης με το 1-0. Πλεον ειναι 50-50 γιατι οπως ειπες θα αντιδρασει.Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Σημασια εχει το πρωταθλημαΘεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Αδερφε, γυρισε το, απο τα κεφαλαια.ΑΛΛΑ ΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ..... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..... ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΜΑΡΙΝΑΚΗ ..... ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ .....

Έχει δεν είναι πιο μεγάλο από την Ευρωλίγκα αλλά αν το πάρεις με 3-0 τον κανείς τον άλλο Τζανετάκο δεν θεωρώ εφικτό να συμβείΣημασια εχει το πρωταθλημα
Και χωρις σκουπα να το παρεις παλι αξια εχει. Δεν ειναι ευρωλιγκα βεβαια αλλα και χωρις σκουπα, παλι του την σπας. Με σκουπα, απλα τον εχεις ξεφτυλισει!Έχει δεν είναι πιο μεγάλο από την Ευρωλίγκα αλλά αν το πάρεις με 3-0 τον κανείς τον άλλο Τζανετάκο δεν θεωρώ εφικτό να συμβεί
Αλλαξε αβαταρ, Τακαρε!
Πουτάνας γιός ο Αμερικανός.
Φέτος πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Τύπε μόνο αυτό λες?για δειτε λιγο κατι δεξια
![]()