Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.455
Πόντοι
5.006
GOgpzMYWwAA9hMT

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.447
Πόντοι
5.506
ειδα λαιβ την προπονηση.....
δεν πηγε καλα....
η μαλαπερδες τους χαλασαν την οπαπ αρενα

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.623
Πόντοι
2.256

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.455
Πόντοι
5.006
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :
Με λίγες ώρες να απομένουν μέχρι τον τελικό σου ζητώ Ρέτσο να μην τα κάνεις πουτανα (πέναλντι, κόκκινη, κλπ.) με την Φιορεντίνα. Απο την νεα σεζόν κάνε οτι θες οχι όμως αύριο.
παιξε καλα...μονο αυριο...μετα ελα σπιτι και γαμα με, βαλε με φωτια και καψε με....
μονο αυριο....
ΜΟΝΟ ΑΥΡΙΟ!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.599
Πόντοι
12.756
εχω παιξει Ρεντσος καρτα , πρωτος παιχτης κιολας 7,8 δίνει :rockon::rockon::rockon:

Ρεντσο πάρε ζωες , σταματα τους την μπαλα , κατεστρεψε τους :rockon::rockon:

Καρτα οποιαδηποτε στιγμη ρετσος 2,47 , πολυ χαμηλο για τον Ρετσαρα μας , παμε για πρωτη κάρτα :rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.890
Πόντοι
47.293
Αύριο δεν θα αντέξω να το δω
Θα κλειστό στο δωμάτιο μου κλείνοντας τα κινητά μου
Αλλιώς αν το δω θα φάω μέχρι κ τα δάχτυλα μου :confused:

Για εμάς που μεγάλωσα μακριά από τον Πειραιά σε εχθρικό έδαφος ο θρύλος είναι κάτι όντως θρυλικό μυθικό ....όπως για τους Έλληνες ο Κολοκοτρώνης ήταν κάτι σαν μύθος στο άκουσμα του ονόματος του .
Αύριο Για τον φίλο μου τον ρέγγα που εχασε το μάτι του στα επεισόδια στη Δράμα το 1994
Για τα περίπου 60,000 χιλιόμετρα Θράκης Πειραιά άυπνοι χωρίς νερό χωρίς φαγητό που μάς έκλειναν οι μπάτσοι υποχρεωτικά μέσα στη Μαλακάσα κ Μάλγαρα να περιμένουμε ώρες
Για τον λυκειάρχη που έπρεπε να κοπω από αδικαιολόγητες απουσίες αλλά με έσωσε.

Για την ιδέα του θρύλου που μεγαλώσαμε στα πέτρινα χρόνια κ γίναμε ολυμπιακοί όχι επειδή παίρναμε τότε πρωταθλήματα αλλά γιατί απλά ξέραμε ότι είναι ο θρύλος....
Για τις άπειρες γκλοπιες Φιλαδέλφεια Τούμπα Χαριλάου Καυτατζόγλειο ΟΑΚΑ λεοφορο Καστοριά Έδεσσα Βέροια Ρόδο Καβάλα
Λυπάμαι αλλά δεν αντέχω να το δω
Καλη επιτυχία

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Αύριο δεν θα αντέξω να το δω
Θα κλειστό στο δωμάτιο μου κλείνοντας τα κινητά μου
Αλλιώς αν το δω θα φάω μέχρι κ τα δάχτυλα μου :confused:

Για εμάς που μεγάλωσα μακριά από τον Πειραιά σε εχθρικό έδαφος ο θρύλος είναι κάτι όντως θρυλικό μυθικό ....όπως για τους Έλληνες ο Κολοκοτρώνης ήταν κάτι σαν μύθος στο άκουσμα του ονόματος του .
Αύριο Για τον φίλο μου τον ρέγγα που εχασε το μάτι του στα επεισόδια στη Δράμα το 1994
Για τα περίπου 60,000 χιλιόμετρα Θράκης Πειραιά άυπνοι χωρίς νερό χωρίς φαγητό που μας έκλειναν οι μπάτσοι υποχρεωτικά μέσα στη Μαλακάσα κ Μάλγαρα να περιμένουμε ώρες
Για τον λυκειάρχη που έπρεπε να κοπω από αδικαιολόγητες απουσίες αλλά με έσωσε.

Για την ιδέα του θρύλου που μεγαλώσαμε στα πέτρινα χρόνια κ γίναμε ολυμπιακοί όχι επειδή παίρναμε τότε πρωταθλήματα αλλά γιατί απλά ξέραμε ότι είναι ο θρύλος....
Για τις άπειρες γκλοπιες Φιλαδέλφεια Τούμπα Χαριλάου Καυτατζόγλειο ΟΑΚΑ λεοφορο Καστοριά Έδεσσα Βέροια Ρόδο Καβάλα
Λυπάμαι αλλά δεν αντέχω να το δω
Καλά επιτυχία
Και εγώ δεν αντέχω να το δω γιατί μέσα μου ξέρω ότι θα γαμηθει το μουνι της Παναγίας όπως γίνεται πάντα με αυτή την ομάδα αυτό μας έχει δείξει η ιστορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom