DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
@Hellraiser4Ever ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΙΒΙ ΡΕ
Εγω τον θελω και για του χρονου για εναν χρονο ακομα δανεικο και μετα αν κανει ας τον κρατήσει οπως τον Μπιανκον εδω. Ο Γαλλος ειναι με κανονικη μεταγραφη, υποψιν.Δε μου αρέσει ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι έχει προσόντα. Αν ξαναβρεί το Ρυθμό του μπορεί να παίξει.
Εγω τον θελω και για του χρονου για εναν χρονο ακομα δανεικο και μετα αν κανει ας τον κρατήσει οπως τον Μπιανκον εδω. Ο Γαλλος ειναι με κανονικη μεταγραφη, υποψιν.
Ειχε θεματα με τον προηγουμενο τραυματισμο του ο Ριτσανρτς αλλα δεν ηταν και ο Ολυμπιακος ομαδα.
Το κινητρο παντα ανοιγει τις ορεξεις. Χωρις κινητρο δεν ζεις.Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά γενικά το θέμα με αυτούς τους παίχτες που έρχονται από τοπ πρωταθλήματα είναι να βρουν κίνητρο να παίξουν. Καλά τα ψέματα δε συγκινούνται με τη Σουπερλίγδα. Φέτος φαίνεται ότι ψιλικάβλωσαν λίγο με την Ευρώπη.
Ρε αδερφε κυριολεκτικα χωρις προβολεα στα μουτρα και ξυλο στο κορμι τα ξερααε. ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕ!Ο άλλος ο τρυπας πήγε για μπανιο
Πάλι γενικό ρεκτιφιε θα κανουμε στο τελος.... Ας τελειωσει καλα η χρονια κ βλεπουμε....Εγω τον θελω και για του χρονου για εναν χρονο ακομα δανεικο και μετα αν κανει ας τον κρατήσει οπως τον Μπιανκον εδω. Ο Γαλλος ειναι με κανονικη μεταγραφη, υποψιν.
Ειχε θεματα με τον προηγουμενο τραυματισμο του ο Ριτσανρτς αλλα δεν ηταν και ο Ολυμπιακος ομαδα.
Αν φερει εστω τον Αγγλο, θα σε παρω μαζι με τον Χελ να παμε να του κανουμε τσιμπουκια του χοντρου μετα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ!Άσχετο αλλά τώρα που θα πέσει η Φόρεστ λέτε να μας φέρει Γκιμπς Γουάιτ , Ντανίλο στο λιμάνι;
Το κινητρο παντα ανοιγει τις ορεξεις. Χωρις κινητρο δεν ζεις.
Η αποψινη νικη τον κραταει κοντα. Και εχει και εναν αγωνα λιγοτερο σε σχεση με Βαζελο και Κουλα. Την τεταρτη θα χαθουν βαθμοι στο Κουλα-Βαζελος. Παιρνεις το Θεσσαλονικιο Β εσυ; Παρτον....
Πρωτος στοχος ειναι η ευρωπη για την νεα χρονια.
Αν κανει τις ανανεωσεις, τις ενεργοποιησεις Ορτα, Ποντενσε, Αλεξανδροπουλου, Καρμο και προωθησει κανα τριαρι τεσσαρι παιδια απο την Κ19 και Β ομαδα, θελεις 5-7 μεταγραφες και τελος. Αλλιως πας για ξηλωμα και ραψιμο και φτου κακα.Πάλι γενικό ρεκτιφιε θα κανουμε στο τελος.... Ας τελειωσει καλα η χρονια κ βλεπουμε....
Την Τεταρτη Κουλα - βαζελος Χ κ μεις νικαμε Αρη.....
Θα αρχισει να ζωηρευει το πραμα...
Αν κανει τις ανανεωσεις, τις ενεργοποιησεις Ορτα, Ποντενσε, Αλεξανδροπουλου, Καρμο και προωθησει κανα τριαρι τεσσαρι παιδια απο την Κ19 και Β ομαδα, θελεις 5-7 μεταγραφες και τελος. Αλλιως πας για ξηλωμα και ραψιμο και φτου κακα.
Δεν αφήνεις τα υπονοούμενα να μας πεις τί έγινε;Πήγες να σηκώσεις και χέρι γιε του μαρινακη στο Κολωνάκι...τεταρτουλα έλα κουτσά κουτσα
Ολα γινονται και τροποι υπαρχουν για να γινουν. Οπως ειχε πει και ο Κυρ Κωστας, οι ρητρες ειναι και διαπραγματευσιμες. Και η συνιδιοκτησία μεσα, λεω εγω...Αλεξανδρόπουλο όχι με αυτή τη ρήτρα. Αμα θέλουν καμια 500ρια χιλιαρικα οκ.
Ποντέντσε πρέπει να κοψει το λαιμό του ο χοντρος να τον πάρει. Εκτός από παιχταράς είναι και γάβρος.
Κάρμο δεν παίζει με αυτά που ζητάνε οι πορτογάλοι ούτε και τα αξίζει. Για 4-5 εκ ειναι.
Ορτα παλι πρέπει να πέσει η ρητρα στα 3 εκ.
Γενικώς αν δεν αλλάξει οικονομική πολιτική ο χοντρος , καλύτερα να πάνε όλα τα λεφτά στον κοντο. Τους αλλους τους αντικαθιστούμε.
Γαμώ τον ηλίθιο/πανάσχετο Καρβαλιάλ,που δήλωσε μόνο 3 στοπερ για τα ευρωπαϊκά ματς.
Είναι δυνατόν να μην έχει θέση στην ομάδα το αγγλάκι?Μια χαρά αμυντικός είναι.