You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Αυτό που έμαθα ,αυτό που μου έμαθαν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο είναι πως τα όρια της συντριβής με τα όρια του θριάμβου τα χωρίζει με πολύ λεπτή γραμμή . Σε πάει η φάση , πέφτεις πρώτος στην μπάλα , δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα . Δεν σε πάει ,είσαι νωχελικός ,το έχασες το παιχνίδι γιατί έχεις νικηθεί ήδη μέσα σου . Αυτό το στοιχείο ήταν αρκετό για να γίνει το 0-2 στο 8' του Α' γύρου .Το στοιχείο της πίστης σήμερα ήταν αρκετό για να πετύχουν οι παίκτες αυτό που ήταν αδιανόητο . Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει τέτοια ανατροπή (δεν το γνωρίζω) και δη εκτός έδρας σε ευρωπαικό αγώνα .Τώρα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι και το πρωί ,την συνάδελφο την Αεκτζού θα την ξεκωλιάσω .
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.003
- Πόντοι
- 6.727
Μόνο ο θρύλος μας χαρίζει τέτοιες ευρωπαϊκές βραδιές
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.627
- Πόντοι
- 3.846
Αναμένουμε κριτική σε άλλο νήμα κι αν έχει φιλενάδες κάνε πάσες και εδώ μέσα, μην είσαι μοναχοφάης.Τώρα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι και το πρωί ,την συνάδελφο να την ξεκωλιάσω
Ούτε κι εγώ νομίζω, βέβαια τέτοια στατιστικά δεν έχω (αν πάει παράταση το ματς ή όχι).Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει τέτοια ανατροπή (δεν το γνωρίζω) και δη εκτός έδρας σε ευρωπαικό αγώνα .
Πάντως το 1-4 σκορ εμφανίζεται κατά μέσο όρο μια φορά στα 100 παιχνίδια, ενώ το 5-1 του ΠΑΟΚ μιια στις 500
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2.844
- Πόντοι
- 1.206
Ο τίγρης τα κανόνισε πάλι. Εύχομαι κλήρωση με παοκ αύριο για εξασφαλισμένη ομαδα στους τέσσερις και πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!!!!!
Μόνο ο θρύλος μας χαρίζει τέτοιες ευρωπαϊκές βραδιές
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.671
- Πόντοι
- 28.246
Η Μπαρτσελονα εχει κανει τετοια ανατροπη θυμαμαι. Ειχε χασει Στο Παρισι απο την Παρι 4-0 και εκανε στην Βαρκελωνη ανατροπη με 6-1. Μαλιστα ο Λουίς Ενρικε θυμαμαι ειχε πει μετα το πρώτο παιχνιδι, αν χρειαστει στον επαναληπτικό να βαλουμε και εξι να περάσουμε, θα το κανουμε.Αυτό που έμαθα ,αυτό που μου έμαθαν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο είναι πως τα όρια της συντριβής με τα όρια του θριάμβου τα χωρίζει με πολύ λεπτή γραμμή . Σε πάει η φάση , πέφτεις πρώτος στην μπάλα , δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα . Δεν σε πάει ,είσαι νωχελικός ,το έχασες το παιχνίδι γιατί έχεις νικηθεί ήδη μέσα σου . Αυτό το στοιχείο ήταν αρκετό για να γίνει το 0-2 στο 8' του Α' γύρου .Το στοιχείο της πίστης σήμερα ήταν αρκετό για να πετύχουν οι παίκτες αυτό που ήταν αδιανόητο . Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει τέτοια ανατροπή (δεν το γνωρίζω) και δη εκτός έδρας σε ευρωπαικό αγώνα .Τώρα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι και το πρωί ,την συνάδελφο την Αεκτζού θα την ξεκωλιάσω .
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Από τις 8 η μόνη που δεν θέλω είναι η Άστον Βίλα , είναι εξαιρετική ομάδα και έχει έναν επιθετικό ,τον Γουότκινς , που τον συγκαταλέγω (προσωπική μου γνώμη ) στους 5 καλύτερους της Ευρώπης .Όποια άλλη να'ναι καλώς να έρθει .
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Ναι το θυμάμαι αλλά ήταν εντός έδρας ανατροπή . Αυτό όμως που θυμάμαι καλά σε εκείνον τον αγώνα ,ήταν το χειρουργείο που κάνανε στην Παρί .Η Μπαρτσελονα εχει κανει τετοια ανατροπη θυμαμαι. Ειχε χασει Στο Παρισι απο την Παρι 4-0 και εκανε στην Βαρκελωνη ανατροπη με 6-1. Μαλιστα ο Λουίς Ενρικε θυμαμαι ειχε πει μετα το πρώτο παιχνιδι, αν χρειαστει στον επαναληπτικό να βαλουμε και εξι να περάσουμε, θα το κανουμε.
petros2000.
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Θρυλεεεεεεεεεε δεν χανεισσσς ποτεσσσς
SailorGr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 31
- Like
- 17.862
- Πόντοι
- 5.236
Να προφερεις σωστα το ονομα "Νεα Αεκ"Ο τίγρης τα κανόνισε πάλι. Εύχομαι κλήρωση με παοκ αύριο για εξασφαλισμένη ομαδα στους τέσσερις και πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!!!!!
Η παλια πτωχευσε το 2013 αφηνωντας εκατο μυρια φεσι....
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.758
- Πόντοι
- 2.356
Πραγματικά το μεγαλύτερο χειρουργείο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν υπήρχε VAR τότε φυσικά.Ναι το θυμάμαι αλλά ήταν εντός έδρας ανατροπή . Αυτό όμως που θυμάμαι καλά σε εκείνον τον αγώνα ,ήταν το χειρουργείο που κάνανε στην Παρί .
Το χθεσινό σίγουρα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή από τέτοια εντός έδρα ήττα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.959
- Πόντοι
- 12.756
Γαμα τους αδελφέ αυτούς,η πουτσα ακόμα τεντα από χθες πω ρε πουστη μπάσκετ μπαλλαΚαι μην ξεχνάμε το sκατοdna
Που διαβάζει και το έχει κάνει ευαγγέλιο το κάθε σιχαμενο πορδοβουλωμα.
![]()

KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.003
- Πόντοι
- 6.727
Το πρωτάθλημα είναι δοσμένο στην ΑΕΚ από την αρχή το γνωρίζουμε αυτό...Τέτοιο σφάξιμο σαν το φετινό δεν έχει ξαναγίνειΟ τίγρης τα κανόνισε πάλι. Εύχομαι κλήρωση με παοκ αύριο για εξασφαλισμένη ομαδα στους τέσσερις και πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!!!!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.650
- Πόντοι
- 46.423
Η χθεσινή βραδιά υπήρξε μαγική.
Νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού.
Μυθική πρόκριση με 6 - 1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Όλη η ομάδα με μπροστάρηδες τους Ποντένσε, Ελ Καμπί, Φορτούνη, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Κάρμο, Ρέτσο, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Ρόντινει ήταν συγκλονιστική.

Νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού.
Μυθική πρόκριση με 6 - 1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Όλη η ομάδα με μπροστάρηδες τους Ποντένσε, Ελ Καμπί, Φορτούνη, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Κάρμο, Ρέτσο, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Ρόντινει ήταν συγκλονιστική.

Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.650
- Πόντοι
- 46.423
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.671
- Πόντοι
- 28.246
Και τέτοιο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ συμπληρωνω.Το πρωτάθλημα είναι δοσμένο στην ΑΕΚ από την αρχή το γνωρίζουμε αυτό...Τέτοιο σφάξιμο σαν το φετινό δεν έχει ξαναγίνει
ΟΚ. Και οι δύο δεν είναι καλύτεροι της αλλά δεν είναι και χειρότεροι της. Και οι δύο. Αλλά οι αεκτζηδες νομιζουν ότι έχουν καμία υπερομάδα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.639
- Πόντοι
- 6.256
Αμα ημουν επιβατης πηδουσα απο το φινιστρινι πριν απογειωθει....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις