Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χειρότερος και απο τον ROBC καταντησες. Τρατζικ!
www.sport24.gr
Μια χαρα είναι βιονικοςΘα ήταν καλύτερα να μην παίξει ο Θωμάς.
Αν υποτροπιάσει και τον χάσουμε όπως τον Μιλού,δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.
![]()
Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Αυτή είναι η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24).www.sport24.gr
Είναι επίφοβο φίλεΜια χαρα είναι βιονικος
Έχουμε vip επισκέπτη με συνοδεία 10+ φουσκωτών μετά από καιρό από ότι είδα...Μετά μη ξεχασεις να.βαλεις το βίντεο του καραγκιοζη![]()
Ναι τον είδα ούτε πρωθυπουργός τέτοια συνοδειαΈχουμε vip επισκέπτη με συνοδεία 10+ φουσκωτών μετά από καιρό από ότι είδα...
Για να λέμε την αλήθεια,έχει κάπως μαζευτεί (που λέει ο λόγος) σε σχέση με άλλα χρόνια.Ναι τον είδα ούτε πρωθυπουργός τέτοια συνοδεια
Ναι κάτι ψιλαΓια να λέμε την αλήθεια,έχει κάπως μαζευτεί (που λέει ο λόγος) σε σχέση με άλλα χρόνια.
Έχει χαμηλώσει λίγο το μαλακοκαραγκιοζόμετρό του
Την θειά με το λιβανιστήρι βαλε, ρε Γαριδακη.
ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ....ειδικα αν μπει ο σαουρον την μπουμπουναω με την μιαΤην θειά με το λιβανιστήρι βαλε, ρε Γαριδακη.
απογευτινη μαλαπερδα ποσταρουμε αδερφε η και για το βραδυ ειναι το ιδιο?
Όλα μαζιαπογευτινη μαλαπερδα ποσταρουμε αδερφε η και για το βραδυ ειναι το ιδιο?
αδερφε εσυ επρεπε να κανεις προγραμμα πως τσιμπαμε σημερα....δλδ σνακς με μπασκετ και τα σοβαρα μετα? αναποδα? μεζεδακια μεχρι της 12? λεγε πλανο τσιμπιματος....πιτσες? κρεας λεγεΌλα μαζι