Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε dark ασε ρε φιλε ελα στη γωνια μας.....
αυτο ειναι το επισημο site του ερασιτεχνη παο η οχι???? εδω μεσα λοιπον αλλα λεει? καποιος λοιπον κανει λαθος ο ερασιτεχνης παο η η πρασινη εφημεριδα?Μου φαίνεται πως δε τα ψαξες καλά φίλε Αλέξανδρε...Η ομάδα σου σε πληροφορώ οτι έχει περίπου 140 τίτλους στο άθλημα του πινγκ-πονγκ.Βάλε και άλλους 100 από αθλήματα όπως καταδύσεις,κολύμβηση και ιστιοπλοία που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα δημοφιλέστερα αθλήματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα...Δεν πειράζει όμως γιατί έχω να προσθέσω αθλήματα όπως το τρέξιμο επί Υμμητού,το στήσιμο παράγκας,την ελεύθερη πτώση στην περιοχή του αντιπάλου και άλλα στα οποία είστε πραγματικοί πρωταθλητές
Ο ερασιτέχνης κάνει λάθος που δεν έχουν ανανεώσει τη σελίδα του.Στα πρωταθλήματα του μπάσκετ είναι φυσιολογικό που δεν αναφέρει τα 2 τελευταία?(2005,2006)καθώς και τα κύπελλα(2005,2006,2007).Επίσης υπάρχουν πολλές παραλείψεις σε πολλά αθλήματα αν είδα καλά.Στο πινγκ-πονγκ,που αναφέρεις, έχουμε 112 διακρίσεις και όχι 25 που λέει το site αριθμός μικρότερος από αυτόν του ΟΣΦΠ, που όπως σου είπα έχει 140.Εμένα πάντως δε με ενδιαφέρουν και τόσο αυτά.Οι τίτλοι σε κάτι τέτοια αθλήματα αναφέρονται για να κάνουν ανούσια θέματα ο 'πρωταθλητής' και η 'πράσινη' έτσι ώστε να πουλήσουν κάνα φύλλο.
Μιλάω σωστά αλλά...το έκανες θέμα αυτό με τους τίτλους...τωρα μιλας σωστα ... σε ποια αθληματα σε ενδιαφερουν οι τιτλοι λοιπον?
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να ενημερωθεί η αν γράφει απλώς ότι θέλει...Αυτά τα 'πειράγματα' δυστηχώς είναι που καλλιεργούν,έμμεσα και άμεσα, τον φανατισμό και γίνονται τόσα επισόδεια...Μακάρι όλοι να τα βλεπαν με μια χιουμοριστική διάθεση...Αν και δεν πρέπει να απολογηθώ για το τι γράφω σε ένα θρεντ πο αφορά Ολυμπιακούς και το άνοιξα εγώ, τέλος πάντων το θέμα ήταν χιουμοριστικό ,ένα πείραγμα για κάποια εφημερίδα που ισχυρίζεται ότι ο παο έχει 490 τίτλους από τους οποίους οι 112 είναι στο πινγκ πονγκ
ΥΓ πόσο καιρό έχει να ενημερωθεί το site του ερασιτέχνη παο ? γιατί αν λέει ότι έχει 25 τίτλους και έχει 112 τότε μάλλον έχει να ενημερωθεί αρκετό καιρό περίπου 87 χρόνια

[/move]Μια απο τις μηδαμινες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...ομως κ εσεις ωραιο πρωτοσελιδο.Ωραίο πρωτοσέλιδο ο ''πρωταθλητής'' σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[move]![]()
![]()
[/move]
Μια απο τις μηδαμινες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...ομως κ εσεις ωραιο πρωτοσελιδο.
μ αρεσει η αναφορα που κανει στην εθνικη η score..
παλικαρια καλημερα
Ρικαρντινιο ακουω...τι να πω δεν ξερω...κ οχι τιποτα αλλο ετσι θα μας παει ολο το καλοκαιρι!!
Ωραίο πρωτοσέλιδο ο ''πρωταθλητής'' σήμερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()