Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.820
- Πόντοι
- 28.246
Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα Χελ για να δικαιολογησεις τα αδικιαολογητα για την αμφισβητηση της μεταγραφης.Χαιρω πολυ ρε τυπε η μονη διαφορα ειναι οτι εχεις το ενα απο τα 2 βασικα σου σεντερ εξω για τους επομενους 2 μηνες και αλλο 1 μηνα μεχρι να επανελθει....και σε τελικη αναλυση συζηταμε για το ποσο γαματος και σουπερ ουαου ειναι οταν τον εχουμε δει σε 3 παιχνιδια οπου στα 2 ηταν χωρις αντιπαλο της προκοπης.
Καλα στοιχεια σιγουρα εχει αλλα πρεπει να τον δουμε και στα πιο δυσκολα τι ψαρια πιανει....
Εναν βαζελο μου θυμιζεις ρε χελ. Τον θυμαμαι να κερδιζουμε την Ατλετικο και να ετοιμαζομαι να του το τριψω στα μουτρα, πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη μου απανταει, ασε μας ρε συ αυτην την κερδισε και ο Αρης. Και κατι αλλα τετοια που μολις βγαινει μαλακας ψαχνει δικαιολογιες για να δικαιολογηθει.
Κερδισε μου λεει την Γιουβε να σε παραδεχτώ. ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ! Καλα αρχιδια, μου ξανα απανταει απεκλεισε την οπως εγω και ελα να μιλησουμε.
Περιμενε τον τώρα στη γωνια με το επομενο μεγαθηριο σε προσωπικο του αντιπαλο για να μας πεις παλι οτι ειχες δικιο.