rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 3.446
Ήρθε ένας ΟλλανδοςΠάει και αυτός !!!!! Εγώ το είχα γράψει....παρέλαση δεν θα κάνει..... Λεμονή βλέπω χαχαχαχα η Γιοβάνοβιτς
Ήρθε ένας ΟλλανδοςΠάει και αυτός !!!!! Εγώ το είχα γράψει....παρέλαση δεν θα κάνει..... Λεμονή βλέπω χαχαχαχα η Γιοβάνοβιτς
Μάλλον μας διαβάζει ο χοντρός και μας τρολαρει με τους πεοπονητες φυγε εσυ ελα εσυ
Να τα χεσω τα λεφτά του
www.sport24.gr

Να φυγει ο Καραπαπας αποδοση 15.00Σε εναμιση χρονο 7 προπονητες 4 τεχνικοι διευθυντες.. Το σκορ ειναι 7-4.... Καθαρο προβαδισμα για τους προπονητες... Οι στοιχηματικες δινουν ο επομενος που θα φυγει μεχρι το Πασχα να ειναι προπονητης 1,25...τεχν.διευθυντης 1,60.....και οι 2 μαζι 4,50....να φυγει ο προεδρος 5.50.....να μην ξαναπαει κανεις γηπεδο 6,66.....

Γιατί γελάς ρε![]()
Νικολακόπουλος: «Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού-Γιάνσεν, ακόμα δεν υπάρχει απόφαση»
Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του προπονητή, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.www.sport-fm.gr
![]()

το πιο γρηγορο χειροκροτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας απο τον καραπαπα με το που τελειωνει την ομιλια του ο προεδρος...γυρω στα 0,3 νανοσεκοντ αντιδραση το υπολογισα...Εδω το βιντεο.
Δεμενη ομαδα ειπε οτι ειναι η Κ19. Μακαρι να το θυμησαν τα πιστιρικια και να δούμε ξανα ασπρη μερα και στην πρώτη ομαδα. Αυτο θα ειναι μεγαλυτερη επιτυχια απο τους πιτσιρικαδες.
Να μας δωσετε εσεις την χαρά που μας εχουν στερησει φετος οι μεγαλυτεροι σας ειπε. Το οτι τους εκανε αυτος να στερουν χαρες ξεχασε να πει.
![]()
Αποθέωσε την Κ19 στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης: «Να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη σπουδαία πρόκριση της Κ19 στους «16» του Youth League, κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες.www.sport-fm.gr
Μαλακα μου βγαινει ο Κοβασεβιτς και στις πρωτες δηλωσεις του λεει προπονητη εχουμε....δεν περνανε ουτε 24 ωρες και φερνουν προπονητη για διαδοχο και ενω ακομα δεν εχουν απολυσει τον προηγουμενο!!!Και μετα απο ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουνε και να συνεχισουμε με τον παραλιγο μακαριτη!!!Γιατί γελάς ρε![]()

Η γλωσσα του στο κωλαντερο του Χοντρου να δεις σε ποσα νανοσεκοντς πηγε....το πιο γρηγορο χειροκροτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας απο τον καραπαπα με το που τελειωνει την ομιλια του ο προεδρος...γυρω στα 0,3 νανοσεκοντ αντιδραση το υπολογισα...
![]()
Κωλοχανειο κανονικόΜαλακα μου βγαινει ο Κοβασεβιτς και στις πρωτες δηλωσεις του λεει προπονητη εχουμε....δεν περνανε ουτε 24 ωρες και φερνουν προπονητη για διαδοχο και ενω ακομα δεν εχουν απολυσει τον προηγουμενο!!!Και μετα απο ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουνε και να συνεχισουμε με τον παραλιγο μακαριτη!!!
Μονο ο Χοντρος τετοια κολπα!!!![]()

Το καλυτερο θα ειναι να μην συμφωνησουν και ο Καρβαλιαλ να δηλωσει παραιτηση απο γινατι μιας και αυτος προπονει την ομάδα σήμερα και την ιδια ωρα η διοικηση μιλαει με αλλον.Μαλακα μου βγαινει ο Κοβασεβιτς και στις πρωτες δηλωσεις του λεει προπονητη εχουμε....δεν περνανε ουτε 24 ωρες και φερνουν προπονητη για διαδοχο και ενω ακομα δεν εχουν απολυσει τον προηγουμενο!!!Και μετα απο ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουνε και να συνεχισουμε με τον παραλιγο μακαριτη!!!
Μονο ο Χοντρος τετοια κολπα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η γλωσσα του στο κωλαντερο του Χοντρου να δεις σε ποσα νανοσεκοντς πηγε....
Μαλακα μου βγαινει ο Κοβασεβιτς και στις πρωτες δηλωσεις του λεει προπονητη εχουμε....δεν περνανε ουτε 24 ωρες και φερνουν προπονητη για διαδοχο και ενω ακομα δεν εχουν απολυσει τον προηγουμενο!!!Και μετα απο ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουνε και να συνεχισουμε με τον παραλιγο μακαριτη!!!
Θα ετρωγε ξυλο σε διαφορετικη περιπτωση ρε συ.το πιο γρηγορο χειροκροτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας απο τον καραπαπα με το που τελειωνει την ομιλια του ο προεδρος...γυρω στα 0,3 νανοσεκοντ αντιδραση το υπολογισα...
![]()
Ότι πρέπει για εκκίνηση στη Φόρμουλα 1το πιο γρηγορο χειροκροτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας απο τον καραπαπα με το που τελειωνει την ομιλια του ο προεδρος...γυρω στα 0,3 νανοσεκοντ αντιδραση το υπολογισα...
![]()