geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.122
- Πόντοι
- 9.345
Δεν το "βλέπει" ο νικολακοπουλος τυπεΝομίζω ότι ο επόμενος προπονητής του γαύρου σε σύντομο διάστημα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς
Δεν το "βλέπει" ο νικολακοπουλος τυπεΝομίζω ότι ο επόμενος προπονητής του γαύρου σε σύντομο διάστημα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς
Δούλεμα θα είναι το να συντηρηθεί από τις κωλοφυλλάδες μας πως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει προπονητής τέτοιου βεληνεκούς εδώ για να πουλήσουν τα σκατόφυλλά τους στους σανοφάγους τρομάρα τους.Με φυσουν σημαινει λευκη πετσετα.
Με Ζοσε το δουλεμα συνεχιζεται.
![]()
Φέτος δεν θέλει τίποταΜας εχει γραψει στα αρχιδια του ο προεδρος εδω κ 2 χρονια.... Δεν πα να λεμε εμεις... Αυτος τη δουλεια του... Το προβλημα ειναι οτι πολυ φοβαμαι, ουτε κι ο ιδιος δεν εχει καταλαβει τι σκατα θελει....
Χωρισμένοι εδώ και κάποια χρόνιαΕγω παλι θα ηθελα τη Σκλεναρικοβα....να κανει τα κονε ο Καρεμπες.
Αν φερει τον Μουρινιο συνεχιζει αυτο που εγραψε ο Τακης. Οτι εγω κανω τα παντα για να συνελθει ο Ολυμπιακος αλλα μου βαζουν τρικλοποδιες.Δούλεμα θα είναι το να συντηρηθεί από τις κωλοφυλλάδες μας πως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει προπονητής τέτοιου βεληνεκούς εδώ για να πουλήσουν τα σκατόφυλλά τους στους σανοφάγους τρομάρα τους.
Μόνο ένας τέτοιος μπορεί να κάνει δουλειά και μην βγάζει άχνα κανείς μπροστά του.
Από την στιγμή όμως που αυτό είναι αδύνατο,δεν έχει και νόημα να το συζητάμε φίλε
Φυσσούν προ των πυλών
![]()
Πιθανότερο είναι ο Μουρινιο να αγοράσει τον ΟλυμπιακόΑν φερει τον Μουρινιο συνεχιζει αυτο που εγραψε ο Τακης. Οτι εγω κανω τα παντα για να συνελθει ο Ολυμπιακος αλλα μου βαζουν τρικλοποδιες.
www.sport24.gr
www.sport24.gr
Ναι είναι της εποχής και αυτος.Εποχικο τον κοβω και αυτον...2-3 μηνες μαξιμουμ.
Θα προλαβει να φαει αρνι στις 5 Μαη ή δεν θα βγαλει καν Σαρακοστη;Εποχικο τον κοβω και αυτον...2-3 μηνες μαξιμουμ.
Θα προλάβειΘα προλαβει να φαει αρνι στις 5 Μαη ή δεν θα βγαλει καν Σαρακοστη;