Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φέρτε στοπερ φουλ,μπετόν αρμέ θα γίνουμε πίσω![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημα στους ερυθρόλευκους ο Νέλσον Άμπι
Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Νέλσον Άμπι, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους.www.sport24.gr
Δυναμιτηςκαλος ο παιχτης στο μπασκετ
Αποψε θα κερδισουμε!Για το αποψινό με το σίχαμα της Μαδρίτης,δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε
Ας χάσουν με το κεφάλι ψηλά
πως ρε φιλε?Αποψε θα κερδισουμε!
Μου αρέσει όμως όπως το λες...Αποψε θα κερδισουμε!
Εχω καλο προαισθημα για καποιο λογο που δεν ξερω να σου απαντήσω. Ισως επειδη παμε πληγωμενοι... Θα κερδισουμε πιστευω. Το πως δεν το ξερω.πως ρε φιλε?
Και εγώ έχω προαίσθημα ότι έχεις βαθύ κωλαντεροΕχω καλο προαισθημα για καποιο λογο που δεν ξερω να σου απαντήσω. Ισως επειδη παμε πληγωμενοι... Θα κερδισουμε πιστευω. Το πως δεν το ξερω.
εμ πως να μη βγει&αυτος.οταν τρως καταρες απο ολους τους κομπλεξικους η ομαδα.σε λιγο θα παιξει&ο μπαφες!!αλλα θα γυρισει ο τροχος&θα,εχει το θανατο της αλεπους!!!Μετά τους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, εκτός από το παιχνίδι Ρεάλ – Ολυμπιακός τέθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.
Πες μας και 6 νουμερα για το Τζοκερ τυπε....σε κοβω να εχεις κληρονομικο χαρισμα.Αποψε θα κερδισουμε!
Ευχέλαιο στην ομάδα όχι?εναν εξορκισμο να κανουμε στον χελ και ολα θα στρωσουν.
ρε με τον εξορκισμο του βαμπιρολυμπιακου θα στρωσουν ολα τα τμηματα οχι μονο το μπασκετ.Ευχέλαιο στην ομάδα όχι?
Δεν μου βγαίνει πάντα, τυπε. Αν έριξες λεφτά μετά από όσα είπα, καλά να πάθεις, τυπε.Πες μας και 6 νουμερα για το Τζοκερ τυπε....σε κοβω να εχεις κληρονομικο χαρισμα.![]()
Θα παρουμε δανεικο κανεναν απο την Ελευθερουπολη για 1 μηνα....εκτός αγώνα με ενοχλήσεις στην μέση και ο Λαρετζακης. Ω ρε γαμω την τύχη μας γαμω.