Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα - Καμαρά, Έσε - Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε - Ναβάρο.![]()

Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα - Καμαρά, Έσε - Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε - Ναβάρο.![]()

Φυγε απο εδω παλιοντιντη....θα δουμε σαρβαιβορ αποψες.
2 - 0O Αρης κερδάει 1-0 τον μΠΑΟΓΚ. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την 5η θέση. Ευτυχώς έχασε ο Αστέρας στα Γιάννενα και κρατάμε τη διαφορά απ' την 6η.
ΥΓ ΠΟΥΛΑ.
Είμαι αισιόδοξος ,σήμερα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα ,αρκεί να ματώσουν την φανέλα οι παίκτες .

Μπορεί φίλε κάποιοι να΄ναι γίδια όντως , αλλά ακόμα και έτσι μας φοβούνται να ξέρεις . Είναι και θέμα συνοχής και ομοιογένειας στο οποίο υστερούμε .Το μόνο που μπορει να ματώσουν τα γίδια που έχει μαζέψει ο χοντρός , είναι καμιά σερβιέτα.
Μπορεί φίλε κάποιοι να΄ναι γίδια όντως , αλλά ακόμα και έτσι μας φοβούνται να ξέρεις . Είναι και θέμα συνοχής και ομοιογένειας στο οποίο υστερούμε .
Πράγματι η εμφάνιση στην Λαμία ήταν αποκαρδιωτική ,μου θύμισε την περσινή εμφάνιση με τον Ατρόμητο εκτός (1-1) . Στα αρνητικά είναι ότι , έχουμε που έχουμε τα χάλια μας γενικά ,ο χοντρός έχει αφήσει την ομάδα εντελώς απροστάτευτη σε όλους τους τομείς ,νομίζω καταλαβαίνεις που αναφέρομαι .Τη φανέλα μας φοβούνται . Όσο να ναι 25 χρόνια βιασμοί σου αφήνουν ψυχολογικά. Αυτούς που τη φοράνε δε τους φοβάται ούτε η Λαμία απ' ο,τι είδες.
Πράγματι η εμφάνιση στην Λαμία ήταν αποκαρδιωτική ,μου θύμισε την περσινή εμφάνιση με τον Ατρόμητο εκτός (1-1) . Στα αρνητικά είναι ότι , έχουμε που έχουμε τα χάλια μας γενικά ,ο χοντρός έχει αφήσει την ομάδα εντελώς απροστάτευτη σε όλους τους τομείς ,νομίζω καταλαβαίνεις που αναφέρομαι .
Να κάνω εγώ κας αουτ ή θα το πάρουμε το ματσάκιον???????
Μας κάνει εντυπωση τυπεΔεν βλέπεται παλι ο Ολυμπιακός.