DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Έχει κοπάδια μαν δυστυχώς δεν τελειώνουν τα αρνια
Γι' αυτό έφερε ο πρόεδρος τον Ζελσον Μαρτινς , για να βοηθάει στο ξεκοκάλισμα , μην βαρυστομαχιάζει ο Καραπαπάρας.
Έχει κοπάδια μαν δυστυχώς δεν τελειώνουν τα αρνια
Μπα δεν αφήνει τίποτα ο καραπαπαραςΓι' αυτό έφερε ο πρόεδρος τον Ζελσον Μαρτινς , για να βοηθάει στο ξεκοκάλισμα , μην βαρυστομαχιάζει ο Καραπαπάρας.
Αναπουρνιαρι προμοταρι

Αν και εμενα μου φαινεται για την γνωστη φιδεμπορια των Τουρκων οπως και με τον Καρμο της Πορτο (το καλοκαιρι, οι Τουρκοι ντε, γραφανε οτι δινουμε εξι μυρια για Ντεσποντοφ)Συνεχιζουμε να ονειρευομαστε!!!
![]()
Ολυμπιακός: Από το 2018 είχε να χάσει στην επαρχία
Από τον Οκτώβρη του 2018 και το 1-0 από τον ΟΦΗ είχε να χάσει ο Ολυμπιακός στην επαρχία για το πρωτάθλημα.www.fosonline.gr

www.sport24.gr
Πουτσες μπλε τι να το κανει και αλλο εξτρεμ;Αν και εμενα μου φαινεται για την γνωστη φιδεμπορια των Τουρκων οπως και με τον Καρμο της Πορτο (το καλοκαιρι, οι Τουρκοι ντε, γραφανε οτι δινουμε εξι μυρια για Ντεσποντοφ)
Ξεκινα να λες το ονομα του, Γιουσουφ, αλλα την ωρα που θα το λες να εχεις ενα μπολ γεματο αλευρι μπροστα στο στομα σου.
Εδω που τα λεμε ομως φαινεται μεγαλος αληταμπουρας.
![]()
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τουρκικό δημοσίευμα συνδέει τους ερυθρόλευκους με τον Γιουσούφ Σάρι
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ajansspor, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του εξτρέμ της Άδανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σάρι.www.sport24.gr
Είστε άθεοιΓιατί δεν σταυρώνουμε νίκη?
Και να φανταστεις ητανε η πρώτη επιλογη για την θεση. Ο Ντεσποντοφ ητανε η δευτερη.Αλλη μια τεραστια μεταγραφη Χοντρου μας χαιρεταει....
![]()
Τελειώνει ο Σολμπάκεν από Ολυμπιακό: Μια ανάσα από την πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν είναι η πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνίας, με τον Νορβηγό εξτρέμ να τελειώνει όπως αναμενόταν από τον Ολυμπιακό.www.sport-fm.gr
Μη φοβαστε,ερχεται ο ΓΚΕΛΣΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ που εχειΚαι να φανταστεις ητανε η πρώτη επιλογη για την θεση. Ο Ντεσποντοφ ητανε η δευτερη.![]()
Ποιος ειναι ο Γκελσον Φερναντες;Μη φοβαστε,ερχεται ο ΓΚΕΛΣΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ που εχει
εφτα μηνες να παιξει μπαλλα.
ζελσον μαρτινς εννοω.Ποιος ειναι ο Γκελσον Φερναντες;
Ετσι πες μου να καταλαβω. Του το γαμησες τελειως το ονοματεπωνυμο.ζελσον μαρτινς εννοω.