CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
μαλακα μου.....τι ζειτε?ω θεε μου....ηρθαν στο νημα οι γλυφτες του κουγια να τον υπερασπιστουν....
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΟΝΤΡΕ!!!!!!!!!
μαλακα μου.....τι ζειτε?ω θεε μου....ηρθαν στο νημα οι γλυφτες του κουγια να τον υπερασπιστουν....
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΟΝΤΡΕ!!!!!!!!!
Πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λες.Το ότι ο Κουγιας ειναι αντιπροεδρος του Ολυμπιακου πλεον, σημαινει οτι αν καποια στιγμη κωλυεται να ασκησει τα καθηκοντα του ο Μαρινακης, θα αναλαβει αυτος να εκτελει χρεη προεδρου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλεξης Κουγιας, δεύτερος απο αριστερά, σεντερ φορ του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
![]()
Χρυσές εποχέςμαλακα μου.....τι ζειτε?

Ναι μην κοιτάς που ο δικός τους είναι παπαδοπαιδι..Ο δικος μου ειναι γκαγκστερ, δεν το αμφισβητει κανενας
Ναι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...Οι άλλοι Φατιχ κι εμείς κατσαπλιαδες @ΑΝΤΖΕΛΟ
www.sport24.gr
www.sport24.gr

ΟΙ πετρες ρε αμορφωτε αλβανε πισωγλεντη!!!![]()
Κούγιας: "Υπόχρεος να αρνηθώ την υπεράσπιση του 18χρονου, συντάσσω μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την εγκληματική οργάνωση που παραμένει ατιμώρητη απ' το 1996"
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τόνισε ότι δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση του 18χρονου που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 31χρονου αστυνομικού.www.sport24.gr
Γελάνε η πέτρες τα βότσαλα και τα ντουβαρια![]()
Ξέρω τι λέω ρε Πακιστανό πουστρακι η πέτρεςΟΙ πετρες ρε αμορφωτε αλβανε πισωγλεντη!!!

Αλλη μια μεταγραφαρα αεροδρομιου απο Χοντρο....4ος επιθετικος στη Πορτο με 10 συμμετοχες και 1 γκολ!!!Τις τελευταίες του πληροφορίες από την Πορτογαλία για το θέμα της μεταγραφής του Φραν Ναβάρο μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σύμφωνα με αυτές ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία τόσο με την Πόρτο όσο και τον ίδιο τον Ισπανό γκλοτζή επιθετικό.
Όπως ανέφερε ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνία αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μέχρι τώρα κρατάει «σιγή ιχθύος».

Ναι έτοιμος είναι,κωλομπαρα να λες και τη προηγούμενη διετία 56 γκολ 26 χρόνων μες στη καυλα έτοιμος ερχεταιΑλλη μια μεταγραφαρα αεροδρομιου απο Χοντρο....4ος επιθετικος στη Πορτο με 10 συμμετοχες και 1 γκολ!!!![]()
Θα το δουμε και αυτο το φρουτο οταν ερθει με το καλο....Ναι έτοιμος είναι,κωλομπαρα να λες και τη προηγούμενη διετία 56 γκολ 26 χρόνων μες στη καυλα έτοιμος ερχεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και 7 μυρια έδωσε πορτο χελ
www.sport24.gr
www.sport24.gr
Για κατσε να κανουμε μια σουμα.7.5εκ ρήτρα...ευθυμησαμε πάλι
Μόνο κοντό θα κρατήσειΓια κατσε να κανουμε μια σουμα.
Φρειρε, σπαει τον δανεισμο, φευγει. Ποροσο δεν τον βλεπω να μενει για την επομενη χρονια αρα και εκει δεν δινουμε τα φραγκα για αγορα. Σολμπακεν παει κι αυτος. Τι μενει; Αλεξανδροπουλος στα 4,5 οψιον. Ποντενσε στα 5 εκ. Οψιον αγορας. Συνολο 9,5 μυρια + τα 7,5 σε τουτον.
Με τα δαχτυλα που τα μετρησα μου βγαινουν 17 εκατομμυρια, Χελ για να ξεκινησουμε τα ψωνια μας απο το καλοκαίρι. Τι αποδοση δινεις να δωσει τα μισα;