χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 606

παιδια ο καινουργιος σας προπονητης στο τουτο του μοιαζει λιγακη τον οδυσσεα
Τελευταία τροποποίηση:

Έχουν να κλάψουν Μανουλες

Καλώς ήρθες επόμενε απολυμένε.
Μη βρίζεις τακηφυγε ρε πουστη!
![]()
Τακη εσυ τον αγαπουσες τον Βαγγέλη .. μηπως ειναι ολα μια παρεξηγηση ;φυγε ρε πουστη!
![]()

Ναι μορε γαμα τον και αυτονΣυγγνωμη αμα σας την σπαω τωρα αλλα δεν θα τα λουστω και μονος
![]()
Καραπαπάς: «Εξαιρετικός προπονητής ο Καρβαλιάλ, όλοι δίπλα του»
Ο Κώστας Καραπαπάς υποδέχθηκε τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό.www.sport-fm.gr
φυγε ρε πουστη!
![]()

Στα αλλα νεα, παλια βεβαια, ακομα δεν εχει κανει τιποτα με ανανεωσεις. Φορτουνης, Μασουρας, Βρουσαι, Πασχαλακης, Καμαρα. Οι τρεις πρωτοι παρακολουθει με μεγαλο ενδιαφερον ο νιαου και ο Ρωσος. Ο τελευταιος ψαχνεται για εξωτερικο αλλα δεν θα ελεγε και οχι σε νιαου....Ναι μορε γαμα τον και αυτον
αδερφε μου εγω θα στηριξω θρυλαρα...πιστευω οτι θα κατακτησουμε και τους 3 στοχους μας φετος......
Αδελφέ πάλι η πουστρες μαζεύονται πάλιαδερφε μου εγω θα στηριξω θρυλαρα...πιστευω οτι θα κατακτησουμε και τους 3 στοχους μας φετος......
η εποχη που παπαρδελα πηγαινε συννεφο θα ερθει ξανα ....
καλυτερα αδερφε...οσο νυχτωνει η μαλαπερδα μεγαλωνει....Αδελφέ πάλι η πουστρες μαζεύονται πάλι
καλυτερα αδερφε...οσο νυχτωνει η μαλαπερδα μεγαλωνει....

Χαίρομαι που ο ντεμεκ πιο μεροληπτικός οπαδός του Ολυμπιακού είναι αυτός που στα δύσκολα καταλαβαίνει το λάθος και δεν εθελοτυφλει...φυγε ρε πουστη!
![]()