ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 486
Σόρυ παρανόηση για εθνική Ελλάδος έλεγα εγώΔε μπορεί ένας Έλληνας να κουμαντάρει τόσους ξένους. Τουλάχιστον σε αυτά τα κλαμπ. Από Αρη και κάτω κάτι γίνεται.
Σόρυ παρανόηση για εθνική Ελλάδος έλεγα εγώΔε μπορεί ένας Έλληνας να κουμαντάρει τόσους ξένους. Τουλάχιστον σε αυτά τα κλαμπ. Από Αρη και κάτω κάτι γίνεται.
Under το έπαιξες?Ρε μαλάκες...
Μια φορά είπα κι εγώ να στοιχηματίσω
Σε κανενα απ τα 2 δεν μπαινω.... Δεν αντεχω τις μαλακιες τους.... Δεν εχω υπομονη....Οι αλλαγές δεν είχανε καμία σημασία αφού το παιχνίδι ήδη είχε κριθεί. 0-3 μέχρι εκείνη την ώρα
Όσο για τον Κίνι. Μια ρηξη χιαστου ρε πουστη μου. Έλεος πια.Και όχι μόνο δεν βάζει τον Ορτέγκα αλλά δεν έχει δοκιμάσει καθόλου τον Ρίτσαρντς. Μια ρήξη χιαστού, ξανά λέω.
Έχω σιγουρακια.
1) Ο Σανόπρωταθλητής θα κράζει τον γυφτορουμανο για την επιλεκτική εικόνα της ομαδας του με ΑΕΚ και εμάς. Λες και πήγε για να; χάσει επίτηδες την προηγούμενη Δευτέρα
2) το to10 μαζί με τον Σανόπρωταθλητή θα αποθεώνουν τον Φορτουνη (όχι ότι δεν το αξίζει) για το γεγονός ότι πέρασε αποψε τον Τζόλε σε ασίστ.
Φτάνει να ξεχαστεί η αποψινη πουτσα.
Βάλε πολλά....
Τρολαρεις αφεντικο ή μιλας σοβαρα;Στα παπάρια μας, μια κακή βραδιά είχε η ομάδα. Πάμε για το διπλό στο Λονδίνο.
Τύπε Admin, η West Ham είναι από τις σκληρότερες έδρες στην Αγγλία.Στα παπάρια μας, μια κακή βραδιά είχε η ομάδα. Πάμε για το διπλό στο Λονδίνο.
ΚλαίωΕδώ άκουγα τους Νικολακόπουλους που λέγαν ότι ο Κινέζος δεν ήταν απώλεια
Σοβαρότατα.Τρολαρεις αφεντικο ή μιλας σοβαρα;
Εμείς δεν παίξαμε,αυτοί έπαιξαν.Σιγά που έπαιξαν. Εμείς ήμασταν χάλια σήμερα. Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε.
Καλως. Εχω ηδη απαντησει. Μαζι σου, την σκαπουλαρε στο πρωτο ημιχρονο, μας βρηκε μποσικους στο δευτερο, συμβαινουν αυτα. Προχωραμε..Σοβαρότατα.
Πόσα ντέρμπυ κέρδισες φέτος είπαμε;Στα παπάρια μας, μια κακή βραδιά είχε η ομάδα. Πάμε για το διπλό στο Λονδίνο.
Στο Ολυμπιακό στάδιο παίζουν, δεν είναι έδρα . 2-1-2 έχουν φέτος. Και, με εξαιρεση το EFL που επαιζαν τα δεύτερα, έχουν να κερδίσουν από 5 οκτωβρίου.Τύπε Admin, η West Ham είναι από τις σκληρότερες έδρες στην Αγγλία.
ε με μας θα ξεσπασουνέχουν να κερδίσουν από 5 οκτωβρίου.
Αν εισαι τοσο σιγουρος βαζεις τον κωλο σου στοιχημα;Με ενα φορτουνη δεν πατε πουθενα.. αντε να περασετε τον αρη μεχρι εκει ειστε φετος.