HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 456
Το δίκαιο να συνεχιστεί και να φάτε καμμιά αγωνιστική κεκλεισμένων.
το δικαιο και μηδενισμο και κεκλεισμενων γιατι ειναι οι μεγαλυτερες αδερφες
Το δίκαιο να συνεχιστεί και να φάτε καμμιά αγωνιστική κεκλεισμένων.
Φύγε από δω ρε πηγαινε για κανένα ρούμιτο δικαιο και μηδενισμο και κεκλεισμενων γιατι ειναι οι μεγαλυτερες αδερφες
![]()

Έχουμε νεότερα είναι ζωντανός ;
Έχει ρήξη κωλοτρυπιδαςΈχουμε νεότερα είναι ζωντανός ;
Έχει ρήξη κωλοτρυπιδας
www.sport24.gr
Και πολο κ βολευ ζαφκα
Τον ειχα ξεχασει χαχαχαχαΕδω βαλαμε κολαρο σε προπονητη επειδη το ρολο ταμειακης τον πετυχε στο χειλος. Διανυκτερευσε στο Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονικη κιολας για προληπτικούς λογους.
www.sport24.gr
Αδικαιολογητος! Τα μεγαλεια δεν τα ξεχνας.Τον ειχα ξεχασει χαχαχαχα
Καλα...Τρεχάτε Αφοι
Με τον Κάναν μόνο,δεν θα βγει το σκοράρισμα
![]()
Κέντρικ Ναν: Πήρε απόφαση να κοιτάξει την αγορά της Ευρώπης, συναγερμός στην EuroLeague
Ο Κέντρικ Ναν δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ και πλέον στρέφεται στην αγορά της EuroLeague. Ποιες ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ.www.sport24.gr
Εμεις θα τον παρουμε..Καλα...
Ο κολλημενος Μπαρτζώκας δεν θα τον θελει, θα σου πει ειμαι κομπλε και εχω εμπιστοσυνη στο ροστερ και τα αδερφια ειναι πολλα τα λεφτα.
Φιλος μου, γαυρος, ειναι σίγουρος οτι θα τον παρει ο Τρακης.
Περιμένω μπας και κάνουμε καμιά κίνηση ZebuΚαλα...
Ο κολλημενος Μπαρτζώκας δεν θα τον θελει, θα σου πει ειμαι κομπλε και εχω εμπιστοσυνη στο ροστερ και τα αδερφια ειναι πολλα τα λεφτα.
Φιλος μου, γαυρος, ειναι σίγουρος οτι θα τον παρει ο Τρακης.
Μακαρι, γιατι μονο με Κανααν (που τον πιανει η μαλακια και τρωει και τζαμπα τεχνικες ποινες) δεν βγαινει στην περιφερεια. Αν και το καλοκαιρι ονειρευομουνα περισσοτερο τον Ουκρανο. (Μιχαιλικιουκ)Εμεις θα τον παρουμε..
Μακαρι ξαναλεω. Δεν θελεις κατι αλλο μετα. Κατω απο το καλαθι εισαι κομπλε και ανικητος, λυνεις και την τρυπα στην περιφερεια με τουτον. Πενα εισαι μετα.Περιμένω μπας και κάνουμε καμιά κίνηση Zebu
Ποτέ δεν ξέρεις![]()