Ο αλλος καθεται και κλαιει για τον Χουανγκ.
Ο παιχτης σηκωσε ανταρτικο και το επαιζε ιστορια, γυρναει τελικα πισω και ζηταει συγγνωμη αλλα το πρωτο γαμησι να το τραβανε Εσε και Μαντι μαζι με Ιμπορα. Και με τους γαυρους να περιμενουν με το μαχαιρι στα δοντια να τους παρουν το κεφάλι σε περιπτωση αποτυχιας. Και ενω θελεις τον Μαντι ηρεμο μπας και σου ανανεωσει, ο Ανναπουρνα ηθελε να κρατησει τον Χουανγκ. Ταυτοχρονα δεν του κοβει το μυαλο οτι επρεπε να προστατεψει ενα απο τα σημαντικοτερα περιουσιακά του στοιχεια και να μην τον χασει τζαμπα και οτι τον εδωσε, μιας και εχει καλη σχεση, εκει που τον εδωσε βαζοντας σημαντικο ποσο στο ταμειο του, μιας και αν εχανε την δικη θα επαιρνε λιγοτερα και ο παιχτης ελευθερος (και που ξέρεις λεω εγω, μηπως και ηταν ο Μελισσανιδης απο πισω. Λεω τωρα εγω ο μαλακας) και ενω εβαλε το ποσο τον πεντεμιση εκατομμυριων στη τσεπη του εχει κρατήσει και μεγαλο ποσοστο μεταπωλησης με στοχο να φτασει συνολικα τα δεκα. Και που ξέρεις ξανα λεω εγω ο μαλακας τι αλλες ρητρες εχουν μπει. Μπορει να εχουν υπογραψει οτι διατηρεί το δικαιωμα να δωσει πισω τα πεντεμιση και να τον πάρει παλι πισω. Λεω τωρα εγω ο μαλακας. Ή μηπως δεν γινονται τετοιες συμφωνιες;
Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ηθελες τον Καμαρα ηρεμο μιας και παιζει καλα για να σου ανανεωσει. Που δεν το βλεπω αφου δεν ανανεωσε ακομα.